September12

Medlem
  • Antal besvarelser

    96
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af September12

  1. Nu nærmer dagen sig med hastige skridt og vores venner er gået i gang med "operation få fat i vores husnøgler". Så vi vogter over nøglerne dag og nat Men har lige fundet ud af at nogle af vores venner, har bestemt sig for ,at hvis ingen får fat i vores nøgler, så ringer de til en låsesmed på lørdag Har lige brug for at vide om det er helt lovligt??
  2. Åhhh hvor er jeg bare glad for at høre det De vil ind for at smide ris, gemme forskellige sager (knive, gafler, skeer, underbukser, bh osv) flytte rundt på møbler og hvad de ellers kan finde på. Ved godt at det "bare" er for sjov, men har bare slet ikke lyst til at de skal ind i og rode rundt i vores sager. Håber på de IKKE kommer ind Tak for de hurtige svar
  3. Her er min, som jeg selv har hamret ud af en sølv mønt
  4. Hejsa Du har godt nok lavet en til mig af Asferg Kirke men der er bagsiden af kirken, kan du mon lokkes til at lave et fra forsiden?? Skal jeg finde et billede af den??
  5. Uhh her købte jeg også rigtig fine kjoler til vores piger. De har mange flotte kjoler, de koster ikke ret meget og en fantastisk service
  6. Så fik jeg løst problemet, det handler bare om tålmodighed
  7. Super flotte chokolader Jeg har selv været i gang med projektet, MEN jeg kan ikke få billedet til at fylde hele tekstboksen, der kommer en hvid kant hele vejen rundt. Hvad gør jeg galt?
  8. Hej Datosøster Vi har heller ikke været ude og kikke på ringe endnu, regner dog med at vi skal afsted i næste uge
  9. Jeg er i fuld gang med at lave bodhæfter, har lige et enkelt spørgsmål Hvordan har i andre sat siderne sammen???
  10. Hvor er de bare superlotte Ved du om de køber "gammelt" guld?
  11. Jo da, har du ikke en e-mail jeg kan sende den til? Jo da - tusind tak pia.mohr1@skolekom.dk
  12. Jeg har modtaget din mail - tusind tak
  13. Så kom "problemet" med de runde duge også til mig. Min mor har hele tiden sagt, at hun nok skulle lave/sy dugene til os. Vi havde besluttet, at købe stoffet i Stof & Stil, og så ville hun gøre et eller andet og vupti vupti så var dugene klaret, godt nok ikke runde duge - men noget halløj med hjørnerne. Jeg er slet ikke i tvivl om, at min mor vil kunne lave det rigtig pænt. Mennn nu er jeg blevet i tvivl - ser det ikke pænere ud med runde duge til runde borde? Jeg ved bare ikke helt med de der dunicel duge, er de pæne? Hvordan er kvaliteten? AnnaPerenna du skriver i køber Ikea lagner, hvad gør i så ved dem? Klipper i dem runde, eller lader i dem være firkantede eller hvad? Hvad har i andre med runde borde gjort?
  14. Sejt Så behøver jeg ikke lede flere steder efter det, kunne du måske lokkes til at sende det til mig?
  15. Jeg er helt vild med den med hjertet i baggrunden Hvor har du fundet baggrunden til dette monogram?
  16. Uhhh den vil jeg sørme også blive glad for at få tilsendt - hvis der er en venlig sjæl?? pia.mohr1@skolekom.dk
  17. Uhhh jeg kunne sandelig også godt tænke mig skabelonen til vandflaskerne?? Fuglebek jeg har tilladt mig, at sende en PB til dig, i håb om at du vil senden skabelonen til personlig chokolade til mig??
  18. Du må gerne lave en af Asferg Kirke - Randers Kommune, hvis du har tid og lyst?
  19. Tusind tak Lajla
  20. Jeg mangler en stregtegning af Asferg Kirke - 8990 Fårup. Nogen der kan hjælpe mig????
  21. Jeg er også september brud glæder mig SÅ meget. Jeg er 34 år, Frank er 37 år, vi har været sammen i 11 år og har sammen 2 piger på 7 år og 3 år, som begge skal med hele dagen. Vi var ved at overveje at få dem passet om aftenen, men det blev vores forældre kede af at høre. Så de har sagt, at de nok skal holde øje med dem. Vi skal holde festen i et forsamlingshus, så vi laver en film/sove rum til pigerne. Men mangler stadig at få styr på rigtig meget, så godt det snart er sommerferie (jeg er skolelærer). Har styr på kjolen, feststedet, kirken, maden og musikken alt det andet skal forhåbentlig ordnes i juli måned. Skønt med sådan en septembertråd
  22. JA, det kan man da sagtens - vi skal holde vores bryllup i et forsamlingshus, ikke fordi vi ikke kunne finde pengene til kro/hotel/slot men, fordi det passer bedst til os Der er måske lidt ekstra gør det selv, men vi får det lige nøjagtig på den måde vi vil. Som Lis skriver, så er det vigtigste at du/i får det bryllup som i gerne vil
  23. Så er det sket for mig endnu en gang, jeg havde fundet et billede af de bordkort, som jeg gerne ville lave. Har jeg gemt billedet - nej selvfølgelig ikke for jeg kunne jo sagtens finde dem igen. Nu har jeg ledt og ledt, og giver nu fortabt. Navnet står på den ene side og så er der en beskrivelse af hvem gæsten er på den modsatte side. Er der mon nogle af jer, der lige ved hvor jeg finder billedet??
  24. Det blev da godt nok KÆMPE stort, hvordan gør jeg det lige mindre???
  25. Ja ja man skal jo huske at vedhæfte filen