Ny-Brud

Medlem
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Ny-Brud

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2012
 1. Ih, den er fin... minder rigtig meget om min egen:) Skønt at du havde sådan en dejlig oplevelse!!
 2. Nu kan det godt være jeg ikke er helt som de fleste, men jeg planlægger at bruge min sorte skindjakke, hvis jeg får brug for overtøj. Min kjole er en havfrue i helblonde, men jeg er faktisk overhovedet ikke et romamntisk menneske, så med skindjakken føler jeg, at jeg får lidt kant og får "mig selv" lidt med i det hele:) Men ellers synes jeg en form for cape/stola i hvid pels ville være super smuk til din helt fantastiske kjole:)
 3. Vi har lige købt hus på Fjordvej, flytter ind om et par uger:) Min kommende mand er fra Svendborg, jeg selv er fra Århus. Vi "havnede" i Nyborg, fordi manden så kan arbejde i KBH mens vi er "på den rigtige side" af broen i forhold til vores familier:) (boede et år i KBH, men det var simpelthen for langt væk)
 4. Spændende:) Hvad skal du give for opsætning inkl prøve? Jeg er flyttet til byen for 6 mdr siden, så det hele er relativt nyt for mig:)
 5. kan ikke "anbefale" som sådan, da jeg jo ikke har prøvet det endnu, men har bestilt tid ved Hair de luxe, som ligger nær kvickly. De virker meget kompetente, synes jeg:) - skal dog kun have fixet hår, make-up klarer jeg selv.
 6. Tak piger:) Kan så lige se, at jeg ikke har kunnet stave til vielsesringe.... hmmm, gik vist lidt stærkt:) Tror måske tendensen idag er, at ringenen ikke behøver være ens, men førhen har det været en selvfølge, så den lidt ældre generation synes det er noget mærkeligt noget..
 7. Vi har netop hentet vores fine vieleseringe, som er lavet af Jørgen Busk fra Ege Art. Jeg må simpelthen lige "reklamere" lidt for ham, for det har været en helt igennem god oplevelse at handle hos ham. Vielesringene er lavet af delvis vores eget guld, og fuldstændig efter vores ønsker. - Og så er han yderst rimelig med prisen:) Vi havde ikke turdet drømme om så fine og specielle ringe på vores stramme budget! Min ring er en glat guldring med en brilliant, en blå diamant og en rubin(de to farvede sten symboliserer vores børn), mens mandens er en ret enkel, men riflet ring. Der er en del i vores omgangskreds som undrer sig over, at vi ikke har valgt ens ringe, men vi har hver især fået netop den ring vi kunne tænke os, så vi er glade:) Beklager billedkvaliteten, men I får da en ide:)
 8. Kære alle - skønt med så mange svar og en hel masse inspiration. Kan se der er flere som fravælger halskæden, hvilket jeg også selv overvejer at gøre... er dog i tvivl om jeg bliver for "bar", da det er en stropløs kjole? - Men det er I andres muligvis også?? synes egentlæig ikke selv jeg bliver for bar, men min mor og svigermor har snakket om det.. Sådan nogen øreringe a la Ranita har købt kunne jeg bestemt godt se til min kjole:) TAKKER!
 9. hej piger:) Jeg er ikke normalt en smykkepige, men tænker, at jeg nok skal have nogen smykker på til mit bryllup, så erved at finde lidt inspiration. Hvis nogen skulle have lyst at rådgive mig, kan jeg da fortælle, at skal have en mermaidkjole på i helblonde, fingertip-slør og opsat hår:) Men ellers, lad mig se, hvad I skal have på (og gerne hvilken kjole det er til)
 10. Regner med min søn, som er 1½ når vi skal giftes, kommer i shorts, en (evt kortærmet) skjorte, seler og converse - anderledes end til hverdag, men alligevel noget han kan være "lille" i... og iøvrigt noget han kan bruge igen, hvilket jo ikke gør noget;) Jeg er bestemt heller ikke til små jakkesæt! Min datter kommer i en rigtig festkjole, som jeg faktisk ikke er meget for. Hun er godt 3½ til brylluppet, og har selv valgt sin kjole(jeg havde kig på nogen helt andre, men hun forelskede sig bare i dén kjole i butikken:)
 11. sådan set er jeg fra Århus, men de seneste 6 måneder har jeg slået mine folder i Nyborg(og regner bestermt med at gøre det i mange mange år frem). Vi skal giftes i Nyborg 25 august.
 12. tak for jeres svar:) Kjolen blive syet til mig, så jeg ved reelt ikke hvor stram den bliver... men modellen er jo lavet til at være tætsiddende (er bange for der ikke er plads til magretheskål ) Men dejligt at læse at Metteholm ikke havde problemer - så er der måske håb
 13. Jeg har sagt til min søøster, som jeg antager vil være tovholder på den slags, at jeg ikke ønsker noget vildt - både fordi jeg ikke ønsker at folk skal bruge en masse penge(har selv måtte sige nej til flere, fordi der ikke var råd til at tage med), men også fordi jeg slet ikke har lyst til det - har to små børn og jeg vil "kunne være mor" for dem dagen efter, så store tømmermænd er feks ikke sagen:) Ved du ikke, hvem der er mest oplagt til at stå for det, og så snakke med hend eom dine tanker?
 14. Kære kvinder(måske især de gifte..) Jeg har valgt mig en smuk havfruekjole, som sidder helt tæt til lidt under midten af låret... men der er altså lieg en lille ting son jeg går og spekulerer på... den dejlige vin og champagne vil jo nok ud igen, og hvordan klarer jeg så lige at komme på toilettet Kjolen kan jo ikke lige trækkes op, så vidt jeg kan regne ud. Er der mon nogen af jer som har erfaring med, hvordan man klare sådan en lille detalje?
 15. Dybest set kan man jo sige, at du/I skal vælge den sang/melodi som er rigtig for jer, men når du spørger må jeg sige, at jeg helt personligt ville synes det var et spøjst valg til at gå op ad kirkegulvet(selvom jeg er ganske enig med dig i, at den er ualmideligt smuk...) men hvad er vigtigst for dig... hvad du selv ønsker, eller hvad andre måske tænker?