FruE

Medlem
 • Content count

  301
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About FruE

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

873 profile views
 1. Vi sang "Forårsdag" af Anne Linnet som velkomstsang. Og "Forelskelsessang" (Du kom med alt hvad der var dig) som velbekommesang. Min familie er en synge-familie. Vi ELSKER det allesammen. Og min mand og jeg ville gerne have rigtige sange - ikke de der skål og velkommen - lad os få noget i vommen sange.
 2. Jeg havde også begge vores børn. Vi fik vores barnepige til at komme allerede kl. 9.00. Så var hun der under min "klargøring". Det var GULD værd!
 3. Eneste ulempe er de massive mængder af slik, som nu står herhjemme og råber af mig 0_o !
 4. Vi blev gift i lørdags - og havde slikbuffet bl.a. til receptionen. Det var en KÆMPE succes. Folk var vilde med det. Der var så meget slik, at vi flyttede det med ud til festen. Og det var bare et kæmpe hit der også. Folk hapsede lidt, blandede en pose og tog med hjem osv. Det var GODT! Jeg ville gøre det igen anytime. Vi havde forskellige glaskrukker og opsatser med en slags slik i hver, og så sådan en flagbanner hen over bordet, hvor der stod "Sweet love"! Vi valgte alle vores egne favoritter, fordi det skulle afspejle os (vi er meget til slik og meget lidt til kage), og derfor var det ikke farekoordineret eller noget. Men det var heller ikke tanken! Men det var så FINT! I lååååve it <3. Go for it! Du vil IKKE fortryde.
 5. Vi får kaffe ét sted, og fortsætter videre til et andet. Så får vi "et sceneskift", og man starter på selve festen et nyt sted. Og så skal de, der kun kommer til kaffen, heller ikke "smides ud" (i mangel af bedre udtryk).
 6. Selvfølgelig kan man det. Det er jeres dag, og den skal afspejle jer! Ingen af os er til store kager, men mere til slik og kagemænd - så vi får lavet to kæmpe kagemænd - en brud og en brudgom, og så laver vi slikbuffet. Derudover vil der være masser af lækkert frugt på frugt fade :-). Det er så meget mere os, og vivild gerne lægge lidt af os selv i alt på denne dag.
 7. Er der nogen, der ved, hvor jeg kan købe sådan nogle til billige penge? Det skal være dem i stål! Jeg har tjekket ved Imerco, Inspiration, Sinnerup, Søstrene Grene, Tiger og en anden discount isenkræmmer, vi har her i byen, - og jeg kan ikke få dem der. Heller ikke i diverse supermarkeder. Og nu haster det lidt! Ebay er derfor udelukket... Jeg har fundet nogle på nettet, - men de koster jo mildest talt en formue inkl. porto! Er der mon egentlig nogen herinde, der vil sælge deres?! Vi skal bruge dem den 15.06.
 8. Jeg har bestilt på eBay. De var billige og fine :-).
 9. Ægte. Alternativet for mig ville være en smuk guldring uden bling, og så få sat diamanter i efterfølgende. Det kunne der jo være mange lejligheder til at få :-).
 10. Tillykke med jobbet. Det lyder da helt fantastisk :-).
 11. Når I ér gift i forvejen, så har I allerede fået en prøvelsesattest, og derfor skal I ikke have den igen. Det er jeg 99% sikker på :-).
 12. Hvad med sådan en cap veil, - hedder det ikke det? Sådan en hårting med et lille slør?
 13. Jeg ville vælge det sidste par. Men jeg er også mest til det enkle og klassiske :-). Jeg kan bedst lide, at det er bruden, og ikke kjolen, smykkerne osv., der er i fokus. Og i min verden forstyrrer for meget bling bare det udtryk, jeg synes er allersmukkest! Giver det mon mening?
 14. Jeres lokale musikskole måske? Eller måske på et nærliggende konservatorium? Ellers bruger man jo ofte trompetister ved morgensang til sølvbryllupper osv. Så måske man kunne høre nogle "i den generation", om de kender nogen? Jeg synes nogle gange, at en efterspørgsel på facebook på sådanne ting, kan give pote! Nogen der kender nogen, der kender nogen osv. Held og lykke med jagten :-) !
 15. Måske kan du høre hos en lokal forretning, der sælger festtøj/brudekjoler, om du kan købe en der? Jeg går ud fra, du ønsker en lang, og ikke sådan en som man bruger til jakkesæt også?!