MS73

Medlem
 • Content count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About MS73

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2012
 • Type vielse
  Astrup Kirke, ved Arden
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Scheelsminde i Aalborg
 1. Meget sød idé. :-)
 2. Tror bestemt også at det kunne blive godt. Jeg eeeeelsker brunch-hygge. Spørgsmålet er måske nok bare, hvis du skal til frisør og have lagt make-up ude i byen om du kan nå det? Men du er jo i god tid. Så måske kan du planlægge dig frem til den del. :-)
 3. Tusind tak for de gode råd. :-) Dejligt at nogen kunne hjælpe. :-)
 4. Sød og sjov ide. :-)
 5. Jeg har invisteret i mit første par selvsiddende strømper. :-) Hvad må man og hvad må man ikke? Jeg tænker sådan med hensyn til bruge af creme og antitranspirant deodorant på lårbasserne. :-)
 6. Det synes jeg lyder som en rigtig god idé- :-)
 7. Hejsa Jeg har de varmeste anbefalinger til Bridefashion i Virum. Min veninde anbefalede mig stedet og hun var med mig derude. De er super søde, dygtige og ærlige og det var virkelig en rigtig god oplevelse at købe kjole hos dem. Min veninde har købt konfirmationskjoler til hendes tre piger der og har til vores bryllup også købt en selskabskjole der. Så absolut kun ros herfra. :-) Kh MS73
 8. Kære Lea Du må ikke være så trist. Jeg er sikker på at et sted derude findes der også den helt rigtige kjole til dig. Jeg har ikke noget konkret bud, men jeg ved mange plus piger herinde har fundet KJOLEN og derfor tror jeg også på at du finder en. Prøv at tænke lidt at de billeder brudebutikkerne gerne lægger ud på deres sider oftes vil være prinsessedrømme og sjældendt drømmekjolen til rådhusbrylluppet. Jeg vil forslå dig, at prøve at ringe til en hel masse butikker der sælger brudekjoler, men ringe også til butikker der sælger selskabskjoler. For det kunne sagtens være, at din drømmekjole kunne findes under kategorien selskabskjoler. Har de ikke det du leder efter, så spørg om de har nogle bud på hvor du eventuelt kan finde det du søger og spørg også om de kan anbefale en systue som ikke er så dyr. Prøv evt. også at kontakte nogle systuer og hør hvad det koster at få syet drømmekjolen. Nogle gange kan det faktisk godt betale sig. Ikke mindst hvis man kan finde måske en lille asiatisk systue. Tror på det og tro på dig selv. Jeg er sikker på at det nok skal lykkedes. Knus og kram MS73
 9. Du er bestemt sluppet godt fra det. De er rigtig søde. :-)
 10. Jeg er helt klart til slør. :-) Tillykke med kjole købet.
 11. Er sikker på at din mand vil synes at det er en rigtig dejlig overraskelse. :-)
 12. Jeg har slet ikke overvejet en ekstra kjole. Jeg glæder mig så meget til at komme i min brudekjole og har slet ikke lyst til at skulle skifte til en anden. Har fået sat to dansestropper i min kjole, så det bliver ikke noget problem. :-) Men igen handler det jo om smag og behag og du skal selvfølgelig gøre hvad der føles rigtig for dig. :-)
 13. Ingen tvivl om at du kan bære dem alle. Du har en smuk figur og ingen grund til bekymring. Jeg tror at kjolevalg er noget man skal gøre op med mavefølelsen. Personligt er jeg helt vild med den første kjole. :-)
 14. Hjertelig tillykke. Håber at i må en helt igennem fantastisk dag. :-)