skthansbrud

Medlem
 • Content count

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by skthansbrud

 1. Hej Piger! Håber nogen kan hjælpe med til råd eller link til opskrifter... Jeg vil SÅ gerne lave vores egen bryllupskage - vi skal giftes i juni og vil meget gerne lave noget der passer til årstiden. Passionsfrugter, abrikos osv. er ikke det jeg forbinder med juni, selvom det er lækkert. Jeg ville så gerne ud i noget med fx hvid chokolade og rabarber eller sådan noget... Og jo gerne noget hvor meget kan fryses i dele så jeg ikke står med det hele lige op til - men bunde kan vel altid fryses - kan de ikke? Jeg håber nogen kan hjælpe.... Man fornemmer måske min forvirring?!
 2. Vi holdt børnefrit bryllup men havde også en baby med som blev ammet - det var der ingen som var sure over og babyen forstyrrede slet ikke. Synes sagtens man kan gøre forskel på børn der bliver fuldammet og alle andre børn som jo ikke er fysisk afhængige af deres mors bryster ;)
 3. der er da masser som bruger callaer (staves det sådan ...hmm) så det kan du da sagtens. det kommer jo an på hvad du forbinder dem med - jeg forbinder dem nok lidt som din søster med begravelse - men sådan er der jo meget. Det er ligesom salmer som kan synges til begge dele ;)
 4. Tal med din frisør om det. Jeg har også kort hår og talte med min om "opsætning" .Vi blev enige om det var meget bedre at have det korte hår som det var, da omsætninger af kortere hår hurtigt kommer til at se halvskørt ud og at man jo har kort hår fordi det er pænt... Men tal da med din frisør - du er jo ikke den eneste
 5. Tillykke!! Hvor er det bare fedt!! Jubiii.... Og så fedt at skulle giftes med baby i maven!!!! Altså - det er jo meget forskelligt hvordan man ser ud i 4. mdr. af sin graviditet. Mange førstegangsgravide bliver jo først sent store - hvilken model er kjolen, og hvor har du købt den. Der hvor jeg købte min (Panayotis) kan man frit ombytte kjolen til en anden hvis man har "skiftet form" til 1 prøvning - måske har de også sådan en ordning der hvor du har købt din?
 6. Du er SÅ smuk i den kjole!! og meget brudeagtigt ;)
 7. Der er en helt særlig glæde ved at købe noget nyt. En ny kjole, et nyt skørt eller lign. Man er den første der har det på - man ved det ikke fejler noget. Hvis man skal afgive denne "glæde/oplevelse" skal der kompensation til - det skal være billigere - også så det kan mærkes. Køber tit brugt på TS - man det skal være under halv pris!! Og varen skal selvfølgelig være i orden. Jeg ved godt det ikke helt er det samme - men jeg bruger rigtig rigtig mange penge på studiebøger. Og jeg køber dem næste altid fra ny. jeg synes nemlig at de brugte er for dyrt til slag. hvis en bog fx koster 900 kr fra ny - kan den måske købes for 700 kr brugt. bogen er jo den samme - men jeg synes det er irriterende at skulle bruge min "dyrebare" læsetid med at skulle forstyrres af andres overstregninger. Og hvis jeg skal gøre det, skal det være fordi der er mange penge at sparre. Min brudekjole har jeg købt fra ny - men det var også dels fordi jeg havde meget svært ved at vide hvad jeg gik efter og derfor var det fint at prøve mange rigtigt i butikken - og da jeg så var forelsket så var det true love og jeg skulle ikke ud at lede efter en brugt! (har lige hentet den i går - og jeg GLÆDER mig). Hvis jeg skulle købe brugt skulle der spares MANGE penge - også fordi det er mere besværligt selv at skulle ud og finde skrædder til tilretning osv. bagefter.
 8. jeg er så enig! Det er vigtigt at holde tungen lige i munden og tænkte på hvad man drømte om INDEN bryllupsklar ;)
 9. Jeg holder en tale til min mand. Det bliver kun en tale til ham. Først havde jeg tænkt den skulle være sjov. Men det bliver den ikke - den bliver rigtig gammeldags med eksempler på situationer hvor jeg elsker ham, har brug for ham osv. jeg har til gengæld gjort alt hvad jeg kan for at undlade klichér såsom "du er min bedste ven" osv. Det kan sagtens være jeg kommer til at tude - men det synes jeg slet ikke er noget problem. Sker det så sker det... (make-upen må jo bare rettes til ;) ) Det er meget forskelligt hvad man er til - jeg synes umiddelbart det med video lyder lidt besværligt og lidt søgt - men kan også være det fungerer meget bedre i virkeligheden. De gange hvor jeg har set det prøvet (det har været til konfirmationer) har det ikke fungeret super godt - men det kunne det jo komme til. Det kunne også være en mulighed at læse et digt højt? Endelig kunne du måske "sammensætte" en tale hvor du får venner og familie til at fortæller små historier om dig og din mand som du så spinder sammen. Så er det ikke kun dig, som er på? Rigtig meget held og lykke med det
 10. Uhh en sjov tråd. I starten var jeg meget til at mit bryllup skulle være heeeelt afslappet. Så kom jeg herind og så en masse muligheder - og så gælder det lidt om dels at lade sig inspirere men også at holde fast i det som er vigtigt. Vi er begge på SU så det har jo en betydning Ting som vi har fravalgt Bordhæfter (mest fordi jeg ikke synes det passer til uformel fest) STD kort - fordi frieriet fandt sted i februar og vi skal giftes i juni - direkte til invitationer ;) diverse poser med karameller, mints eller lign. - ikke lige os toiletkurve - synes jeg faktisk er en sød idé, men tiden har ikke lige været til det make-up artist på dagen. VIl helst ikke stresse og har istedet fået god hjælp inden og forkælet mig selv emd en masse lækker makeup som jo også kan bruges til sommerens andre fester frisør - overflødigt, da mit hår er kort ;) Slør - passer ikke til kjolen DJ/band - ville jeg sq gerne have haft, men det var simpelthen for dyrt hvis det skulle være godt.... Hellere god playliste end dårligt band. Familien til aftenfest - vi har kun søskende, forældre og venner med til aftenfest - familien skal hjem efter receptionen Børn er fravalgt hele dagen- da vi ønsker en voksen fest. deraf selvfølgelig heller ingen brudebørn Dyr vin - fordi vi ikke selv sætter nok pris på det. Prof fotograf - har har vi måtte vælge en amatør pga. økonomi Stor bryllupsrejse - men vi tager en tur i Europa Kørsel- vil sq hellere bruge de penge på en weekend tur efter brylluppet - biler mv har heller aldrig haft min store interesse. Min kæreste er enig Ting som er tilvalgt VI synes det var vigtigt at blive gift NU i stedet for at vente og sparre op Det er vigtigt for os at blive gift inden vi får børn! Det er det største "tilvalg" Dyrere brudekjole end planlagt. Egentlig ville jeg bare giftes i en sommerkjole, så en kort brudekjole. men da jeg stod i en rigtig brudekjole måtte jeg have den.... Ikke rationel, men glæder mig til at blive gift i den Brudebuket - det er vigtigt for mig den er pæn og lavet af en ordentlig blomsterbinder God mad - det er vigtigt for os at vi spiser god mad Kirke Dyre ringe lavet ved en "gammeldags guldsmed" har været ret vigtigt for os fremfor at bestille på nettet. VI skal jo have dem på hver dag resten af livet ;) Bryllupskage - som er hjemmelavet. Synes det ville være så fint at lave den selv Feststed hvor gæster kan overnatte (godt nok i telt, men stadig ;)) så halvdelen ikke skal køre hjem.... hjemmelavede invitationer - synes det var hyggeligt - men det kostede både mere tid og flere penge end jeg havde troet...;) ak ak
 11. Vi har ikke inviteret børn med til vores bryllup. Heller ikke i kirken eller til receptionen. (Dog fraset en baby der stadig ammes.) Jeg ELSKER børn og jeg holder meget af mine venners børn (ingen små børn i familien) men vores bryllup skal være en sjov uformel voksenfest og jeg vil gerne have at alle morer sig og ikke skal bekymre sig om de små. Alle de venner vi har med børn har fundet pasning og sagt de glæder sig til at komme. Jeg er muligvis en smule sippet men jeg ville synes det var super irriterende hvis der var børn med som fx ikke kunne sidde stille i kirken, råber op under taler, som man var ved at falde over til receptionen.... og mest ønsker jeg at fejre min dag med deres forældre uden disse hele tiden skal se efter de små. Jeg kan sagtens forstå at andre har det anderledes og gerne vil have børn med - fester med børn er bare anderledes og det var ikke den fest vi ønskede. Derfor er børn ikke inviteret med...
 12. Åh jeg krydser også fingre. men tænker samtidig på alle de sjove billeder jeg har set af brude med gummistøvler og paraply. Uanset bliver vi jo gift- det er vigtigst ;)
 13. Vi giver 2000 kr for kirken, billeder af os ("location") plus et par timer til reception. Det er også en amatørfotograf hun er dog lidt ældre end jeres.... Efterbehandlingen skal jeg selv lave, da jeg elsker at nørde med billederedigering.
 14. Jeg er helt enige i de er emsige i USA - tror dog på ingen måde de har adgang til dit danske CPR-nummer?
 15. Jeg skiftede mit efternavn for et par på siden (ikke i forbindelse med bryllup, men fjernede bare i "original stil" mit sen-navn) Derefter var jeg både i Indien og Nepal på det gamle pas. Søgte visum i det gamle navn Bestilte bare flybilletter i det gamle navn - intet problem. Da vi i sommers skulle til USA og Sydamerika turde jeg dog ikke længere og fik nyt pas med det rigtige navn. Jeg gjorde det faktisk mest fordi vi skulle være væk i 6 uger og bl.a. rejse i Bolivia hvor der er en reelt risiko for alle ens sager blev stjålet og hvis vi så efterfølgende skulle havde fat i konsulat og have nyt pas med det gamle navn for at vores flybilletter ville passe - det kunne jeg ikke overskue(hvilket jeg ærgrer mig lidt over nu hvor jeg skal giftes og derfor skal skifte navn igen...) Unaset hvad I gør er det vigtigt i bestiller billetterne i det navn der står i Jeres pas. Det er tit et gebyr hvis man vil ændre det bagefter. Rigtig god bryllupsrejse ;)
 16. Jeg skal holde havebryllup - ja lige om lidt. Jeg var helt sikker på jeg skulle have en kort kjole. Meeeeeen da jeg så prøvede en lang, stram sag var jeg solgt. Så det bliver lidt upraktisk men det er jo kun "den ene gang". Jeg vil også sige at jeg prøvede rigtig flere, rigtig fine og meget feminine kortere kjoler. Fordelen er også man på en anden måde kan style de korte kjoler toplækre sko ;) Synes ABSOLUT ikke det er det mindste underligt med korte kjoler. Ud at prøve en masse kjoler med dig....
 17. Den skal jeg også have på. Jeg har små bryster og det er den også rigtig fin til
 18. MAC. Og bruger også mit bryllup som undskyldning for at købe en masse. deres produkter er SÅ lækre og man få altid rigtig god vejledning...
 19. Det der strandbryllup - det lyder bare SÅ romantisk. Er der en særlig grund til i bagefter vil i kirken hjemme i Danmark? I kunne jo også holde en brunch uden kirketingen?
 20. HAHAHAHA!!!!! GOD idé!!!!!
 21. Tror måske du er så nervøs at dine fingre ikke hæver - alternativt kan i jo bare sætte den på venstre hånd - den er ofte lidt mindre (hvis du er højrehåndet )
 22. Det er en sød tale Altså der er, efter min mening. lidt meget opremsning af ting i fortiden som både din mand og gæsterne jo godt kender til. Jeg synes talen er rigtig god der hvor du beskriver dine følelser for ham, hvorfor det lige er Jer to der hører sammen osv. Så hvis du synes den er for lang, syne sjge klart det er det du skal gå efter at skære væk... Men alt i alt synes jeg altså den er rigtig rigtig fin Den bliver din mand og din familie glade for Held og lykke med det
 23. Har du spurgt hos Wolford? de plejer at have virkelig mange og kvaliteten er bare SÅ lækker. Ellers er Falke et bud?
 24. Uhhh forårsdag! Den er SÅ fin
 25. Vi synger: Op al den ting (min yndlingssalme da jeg var barn og har sunget den til mine bedsteforældres begravelse) I blev skabt som mand og kvinde (fordi det er en bryllupsssalme og den er fin) Du kom med alt det der var dig (som ikke er en salme, men som vi begge synes er så fin -også selvom vi er heteroseksuelle ;)) Jeg glæder mig til at synge dem ;)