Brudepigens mor

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Brudepigens mor

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg har arbejdet i guldsmedforretning førhen og ja, det kan man sagtens. Der er faktisk mange mænd der vælger den fra. Mange mænd, især håndværkere vælger den fra fordi den alligevel vil blive slidt og ødelagt på arbejdet. Nogle mænd vælger også at have den i en kæde om halsen. Mandens forlovelsesring herhjemme ligger bare og glor og det er altså mange penge der ligger og glor. Er spændt på nu den også skal bruges som vielsesring, om den kommer på eller om den stadig bare skal ligge og ligge?!! For så måtte han gerne ha undværet og jeg havde fået et par brill'er i stedet ;-) Så ja, hvis han ikke ønsker, så lad vær, det er helt normalt og må nok indrømme at jeg selv pressede på herhjemme, for han skulle ha og ja, øv øv indtil videre ;-)
 2. Vi skal have asti el verdi til kagen, synes personligt at rigtig champagne er noget surt sprøjt ;-) Vi skal oz have noget chokolade, hindbær kage ;-) Tænker bare drikken heller ikke skal være for sød fordi kagen oz er det, så en god mellemting ;-)
 3. Her ved jeg er bestilt 1 brudebuket, 2 brystbuket plus 2 små buketter til brudepigerne, samlet pris under 1000 kr, men det er på sydSjælland. Vildt at der er så stor en forskel! Manden ved jeg fik oplyst, at der ligger en forskel i måden de binder brudebuket på. Jeg ønsker blomsterne med stilke og et bånd om, men nogen buketter er hovederne nærmest klippet af og så sat på tråd, det gør buketten noget dyrere ;-)
 4. Tænker min skal på min fars gravsted, synes det er en smuk tanke og skulle efter sigende oz bringe lykke ♥
 5. Der findes jo butikker hvor de forhandler Kinakjoler. Har de ikke kjolen kan de bestille den. Jeg overvejede selv en Kinakjole fordi jeg ikke ville ofre så mange penge på en kjole jeg skulle have på en gang, men turde ikke bestille fordi man selv stod med mål osv. Jeg endte hos kjoledrømme i Humlebæk og fandt den smukkeste kjole til lidt over 3000 med skørt og slør og der kan de bestille det hjem du gerne vil have. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men tænker der må være andre steder hvor de måler og bestiller hjem på denne måde fra udlandet :-)
 6. Har et vennepar der lejere telt med gulv, borde og stole og mener de gav små 8000, dertil skulle de leje glas, tallerkener og bestik. Hvis jeg skal komme med et godt råd, så regn på om det overhovedet kan betale sig at lave alle de ting du snakker om. Ambitionerne stiger, troede selv vi kunne lave indbydelserne billigere, men det blev dobbelt så dyrt ;-) I forhold til at spare penge, så gør op med jer selv hvad der er vigtigt? Det er alle de små ting der løber op. Tænk om I kender en der kan lave mad, tage billeder, lave kagen osv. Men frem for alt, prioter ;-)
 7. Det kommer jo helt an på selskabet, smag, alder osv. Tænker man sjældent går ved siden af med klassikere fra 80-90erne og lidt af noget helt nyt. Prøv at tænk hvem der er gæster og hvad de er til og lav det ud fra dem og jeres smag :-)
 8. Hvad med at skrive noget bag servietten? Gamle bryllupstraditioner med buketten, kjolen osv? Overvejer selv at flette sådan noget ind, tænker det kan få folk i snak om både parret og hvad de selv gjorde da de (gæsterne) blev gift? :-)
 9. Vi kender en som kender en der har en gammel amerikaner. Havde egentlig ikke noget problem med at køre i vores egen, men jeg kommer aldrig ind i den. Inden vi fandt amerikanerbilen havde jeg egentlig overvejet en taxa. For det første kunne det være lidt sjovt og anderledes og hvis man ikke skal ret langt, kan man hurtigt spare penge i forhold til at give flere tusind til en eller anden bryllupsbil ;-) ?
 10. Vi bliver 46 mennesker og regner med Ca. 25.000.-30.000je kr. Vores priotering er mad og drikke og musik, er de ting på plads, så plejer man at kunne få sig en god fest. Budgettet hedder: Mad max 10.000 Kender en der laver det Sko og skjorte til manden 1700 Forsamlingshus 1800 Drikke 4500 Kage max 1000 Kender en der laver Musik Dj 2000 Kender en Buket og 2 brystbuketter 1000 Fotograf En kammerat tager billeder før, under og efter kirken. Invitationer, hjemmelavet, ikke nødvendigvis billigst 400 Bordkort, duge, servietter og pynt 500 Brudepiger 2stk. Kjoler og sko 800 Transport, gammel amerikaner 1500 En bekendt Servering 3000 Pris uden kjole, 28.200 kr. Kjolen har jeg fået af min mor og kostede lidt over 3000 med slør. Der er rigtig mange penge at spare hvis man gransker venner og bekendte og kender nogen der kender nogen. Har selv været i Ikea og købe lagner til duge og på loppemarkeder og finde små vaser og lysestager til bordpynt med en stkpris fra 1 kr og op til 10, men alt afhænger jo af hvad man er til :-D
 11. Er oz en a dem der skal giftes 7 9 13 og har endnu ikk hørt den med det er en ulykkedato, men har hørt flere vrænge lidt på næsen af datoen, fordi de synes det er plat, ligesom 12 12 12 f.eks. Jeg vælger nu at tænke at de bare er misundelige fordi de ikke engang skal giftes ;)
 12. Kan fortælle, at min egen bror ikke bliver inviteret med til vores bryllup - ens bryllupsdag skal ikke fyldes med drama, derfor denne beslutning... Så, jeg ved hvor svært det kan være og føler med jer..
 13. Hvis I var enige om, at droppe kontakten for et år siden, hvad er det så, der gør forskellen nu?? Når folk bliver gift, så er det jo altid en glædelig begivenhed og man må gå ud fra, at folk er lykkelige, det synes jeg ikke I har nøde at inviterer svigerforældrene med for, for at (be)vise...!! De skal nok få af vide gennem anden familie/venner/bekendte/sladder i byen osv., at I er blevet gift/skal giftes og så synes jeg personligt, at det ville være mere end rimeligt, at de høre det af den vej og ikke via en invitation. Jeg ville ikke engang prøve at række hånden frem og inviterer dem til reception, NO way! Og det kan de kun takke sig selv for. Men, tror så oz, at det er sværer for din kæreste, det er trods alt hans familie, så FÅ talt om det, men lad være at tvinge ham til noget, det er trods alt en beslutning, han skal leve med resten af sit liv og ja, det er familie... De bedste ønsker herfra...
 14. Ser super godt ud synes jeg, kan godt li det er anderledes og synes det er friskt at lave det Så anderledes, det har jeg ikk set før, men må tilstå, at jeg havde svært ved at læse den øverste (den med mest tekst)... Lidt større mellemrum og evt. bogstaverne i ordene lidt tættere, ville jeg synes, men ellers super fedt...
 15. Jeg ville ikke lave det om...