Måsen

Medlem
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Måsen

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 08/20/1992

Profile Information

 • Vielses dato
  03.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Halvrimmen
 • Interesse
  Musik & kærlighed
 1. Jeg MAGTER ikke, hvis der bliver 32 grader på lørdag....min brudekjole er så vaaarm....
 2. Også 17 dage for mit vedkommende (spørg mig lige om jeg er rastløs:-D ) Jeg har en fantastisk læbestift fra Elf i ferskenfarve. Jeg er rødhåret og lys i huden, så det passer bedst med den nuance til min teint. Og derudover har jeg en peach-lipliner og en gloss til at smøre over.....så skulle jeg gerne være kysseklar:-D
 3. Jeg er helt enig med GoldRumble....det er langt fra alle orgler, der kan bære at spille Queen Of Sheba. Der skal minimum være pedal med stemmerne subbas og gedakt, og der skal være en god principal og mixtur blandt manualstemmerne. Derudover er lige præcis det stykke ualmindeligt svært at spille for selv en garvet organist. SÅ helt klart....snak med den pågældende organist, og hav en plan B klar!
 4. Jeg vil bare lige dele min glæde med Jer :-) Jeg har ledt...og ledt...og ledt....og ledt! Efter den perfekte morgengave til min H2B....og nu har jeg endeligt fundet - og modtaget den! H2B eeelsker sine cigarer....og så er han frimurer...SÅ jeg har ved en antikforretning fundet en cigarklipper fra 1920 i ægte sølv med frimurersymbol på! Og jeg ved at han bliver lykkelig for den....jeg kan næsten ikke vente med at give ham den :-D Tak fordi I gad læse med i mit lille glædesudbrud!:-)
 5. Jeg har skrevet et stykke musik til ham...som jeg spiller på violin, som er mit instrument, akkompagneret på klaver af min mor. Samtidigt med det, kører der et diashow med mine ord til ham. Det bliver korte sætninger :-)
 6. Ups:-D Ej, nu er jeg glad:-D Jeg havde vist lige misforstået essensen af dit indlæg:-D Sorry...:-)
 7. Det er meget vigtigt for at få et flot helhedslook, at man har basen iorden! Hvis du ikke er glad for foundation, så brug det, der er bedre....mineralpudder. Det kan din hud ånde med og mineraler arbejder sig ind i huden, så den får en flot overflade. Du kan bruge concealer til at dække små urenheder og rande under øjnene. Dette skal gøres INDEN mineralpudderen. Derudover er det altid godt at definere øjenbrynene. Hvis ikke man er påpasselig, kan det godt se "tegnet" ud med en blyant.....istedet kan man brugecen tynd øjenskyggepensel og en (til dig) brunlig øjenskygge. Mascara er meget vigtigt....og det er altid en god ide at bukke vipperne først med en vippebukker. Øjenskyggen vil være flot i mahognibrun til dig...læg det i en v-form der ligger ned, så v'et åbner sig ind over øjet...og blend ud med en lysere tone. Læg så lidt highlighter allerøverst under øjenbrynet....der hvor "knækket" er. Mht. eyeliner så har du ret små øjne...så lad endelig være at lægge eyeliner på den våde kant....det gør øjnene mindre. Du kan lægge lidt brun eyeliner...eller bare øjenskygge i den ydeste øjenkrog og lidt videre under øjet for at definere. Og så kan du lægge highlighter eller en lys (måske guld) øjenskygge i den inderste øjenkrog. Det åbner øjet. Lipliner i naturlig ferskenfarve og læbestift / gloss i samme nuance - så skulle du gerne være godt kørende :-) Du kan komme lidt highlighter på kindbenene for at få glød....ellers en let rouge :-)
 8. Jeg giver min mand en guldbelagt cigarklipper....han elsker sine cigarer:-D
 9. Åååååh! Jeg står i samme situation som dig! Jeg er også fuldstændigt forelsket i L'Oreal false lash wings mascara.....og er rigtigt frustreret over den ikke er i vandfast, for selvfølgelig tuder man da lidt den dag.... Men altså, det kan ikke passe, at der ikke er et godt alternativ....tror nu stadig jeg kigger indenfor mærket L'Oreal....for de plejer at være gode!
 10. Det "traditionelle" indgangsmusik er "Brudekoret fra operaen, "Lohengrin". Mht. trompet som præludium, så kan det lyde fantastisk! Men orgel kombineret med trompet er altså også bare vidunderligt. Til vores bryllup skal som præludium bruges, "The Trumpet shall sound" fra Händels "Messias". Det skal spilles på orgel og trompet, og så kommer en af vores venner, der er operasanger og synger til. Jeg synes, du skal henvende dig på FB og høre, om der er nogen, der kender nogle konservatoriestuderende.....for niveauet er altså lidt højere der end hos musikskolerne:-)
 11. Jeg er selv organist....ligeledes er min H2B...og vi har begge flere gange brugt den både som præludium og postludium.
 12. "Catch Me" by Cacharel Min yndlingsduft:-)
 13. Jeg vil altså også gerne lige slå et slag for Luxux i Vester Hassing. ANNE ER BARE SØD! Og hun har et fantastisk udvalg! Jeg kan næsten ikke vente med at få tilrettet den smukke kjole, jeg købte hos hende:-D
 14. 1. Nu vågner alle Guds fugle små 2. Sorrig og glæde, de vandrer til hobe 3. Kærlighed fra Gud 4. Det dufter lysegrønt af græs :-)
 15. Hvordan har I det med jeres H2B's eks eller ekser? :-) Jeg spørger fordi, jeg er ret nysgerrig. Spøger fortiden hos jer, eller er evt. tidligere ægteskaber/forhold helt ude af "par-bevidstheden"? Selv kan jeg sige, at min forlovede har været gift før....fra 2006 til 2010....og det var hans eneste eks. Men hun har spøgt vældigt meget hos os. Vi har haft vores problemer med hende. Heldigvis nåede de da ikke at få børn sammen. Hvad med jer?