LTovgaard

Medlem
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

LTovgaard last won the day on November 19 2012

LTovgaard had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About LTovgaard

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 04/05/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  22.06.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Randers
 1. Jeg har også ledt efter selvsiddende uden tå og kan kun finde nogle i sort og hudfarve... Tror det bliver svært desværre, men håber der er nogen der kan hjælpe dig. Her er dem jeg har fundet.. http://www.strumpbyx-boutique.se/stay-ups/stay-ups-med-oeppen-t-nudo-fran-marilyn-15-den.php
 2. Hejsa.. Ja som overskriften lyder: Takker man også familie og venner i sin tale eller er den "kun" møntet på H2B?
 3. Hejsa.. Vi har lige været ude og kigge på det location vi gerne vil have taget billeder hvis vejret arter sig til den gode side.. Det bliver ude ved Fussingø der hvor der ligger en gammel ruin på en tange.. Super flot alle med høje træer, rustikt og masser af søer og grønt omkring. Er sikker på det bliver en meget smuk baggrund.. MEN hvad så hvis det regner? Vi er helt på bar bund hvad vi så gør. Selvfølgelig vil vi anskaffe os en paraply men det er vel ikke nok.. Skoven omkring Fussingø er jo en bøgeskov.. Mon træerne kan give nok læ til at en paraply er nok?!? Ellers tænker jeg under en bro eller i en port men kan bare slet ikke komme i tanke om nogen steder i området og ofte er broer overtegnet med graffiti... Hjælp....!
 4. Ja jeg må nok hellere få den hjem en uges tid inden så jeg lige kan tjekke at den er ok.. Der er nok også rigeligt at se til dagene op til dagen.. ;)
 5. Okay må lige tjekke ud om de har det i Randers også.. tvivler dog..
 6. Fedt tak..
 7. Hejsa.. Er der nogen der ved hvor jeg kan købe selvsiddende nylonstrømper uden tå? Jeg har købt hofteholdere så vil gerne ha selvsiddende på men samtidig skal jeg ha sko på uden tå så leder efter de her smarte nylonstrømper uden tå men kan kunde finde dem som strømpebukser.. Hjælp!?
 8. Jeg ville selvfølgelig først indlevere den til glatning så de har den i de dage der er behov for. Altså så jeg måske sender den til glatning onsdag og henter den lørdag. Men sæt nu man får den hjem lørdag og så der er en plet på eller noget.. Så er det måske bedre at gøre det ugen inden eller?!?
 9. Hejsa.. Jeg har en bekendt der skal lægge min brudekjole op og sy den ind. Når hun er færdig med den vil jeg gerne ha den glattet ved et renseri. Mit spørgsmål er så: Skal jeg planlægge det så kjolen bliver hentet på selve dagen eller skal jeg få den hentet en uges tid inden i tilfælde af at der skulle ske noget med den på renseriet? Tænker at jo mindre transport jo mindre folder men hvis nu der sku ske noget på renseriet så har jeg trods alt en uge til at "gøre noget i". Hvad gør i?
 10. Den har jeg haft i min inspirationsmappe, men kan selvfølgelig ikke finde den nu Du kan finde nogle engelske udgaver ved at søge på "mad libs" eller "guest libs".. Ja M.Rose det er da vist rigtigt.. Tak for det.. Så må jeg bare igang med at oversætte.. FEDT..
 11. Den er også rigtig fin men det var heller ikke lige den jeg tænkte på..
 12. Den havde jeg også set på men det var ikke lige den jeg tænkte på. Det var mere en tekst hvor man så skulle udfylde manglende ord og sætninger.. Hmm må igang med at lede..
 13. Hejsa.. Jeg har på et tidspunkt herinde set en, der har lavet en side som gæsterne skulle udfylde med ord/sætninger til brudeparret. Altså én side pr gæst. Der var forudfyldt noget og så skulle de udfylde resten. Nogen der ved hvor jeg kan finde den? Jeg er ikke til den traditionelle gæstebog, så vil rigtig gerne finde på noget andet at lave.. !!!
 14. Vi skal ha sorte servietter til vores bryllup og de skal foldes som "lyset". Jeg har så et lille hvid bånd der skal om. Men hvad er jeres erfaring med stof vs papirservietter...?!