lindaerik

Medlem
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lindaerik last won the day on March 26 2013

lindaerik had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About lindaerik

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.10.2013
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 1. Jo, det har jeg faktisk :-) Det var en god ide, hun er nok også bedre til lige at rette på slæbet og slør end farmand er
 2. Hej Har jo købt en lille fin clutch, men hvor skal jeg gøre af den i kirken? Har ingen brudepige, så kommer bare sammen med min far og går ind. Hvad har I gjort eller har tænkt jer at gøre?:-)
 3. EliseHW, vil også helt vildt gerne se billeder:-) Lbbnese@gmail.com
 4. Vores skal holdes på Ledreborg, men har været til møde på Herthadalen og der er også super hyggeligt!
 5. Der bliver dækket op med musselmalet tallerkner. Har dog ikke nogen billeder af det endnu :-)
 6. Og ja, der stod nøjagtigt hvilken bil vil havde bestilt. Det var en stor gammel rolle Royce og han tilbød os i stedet en fesen firser Bentley.
 7. Til info, så har han 2 gange mailen en bekræftelse, første gang på dagen osv, 2. Gang med alle adresser og tidspunkter.
 8. Hej Synes lige I skal have en advarsel om www.bryllupsbil.dk som vi absolut ikke kan anbefale at booke en bil hos!! Vi havde i januar booket en bestemt bil på bryllupsmessen i Bella centret til at skulle køre os til vores bryllup og betalt depositum. I starten af sommeren sendte vi tidsplanen og fik bekræftelse på at det var ok. ca. 3½ uge før vores bryllup bliver vi ringet op af Jens, som fortæller at han har besluttet at besøge sin søn i Canada og derfor ikke kan komme og køre os i den bil vi havde glædet os til at køre i og der er ingen andre der kan køre den. Han tilbyder en mindre og helt anden bil, men som slet ikke er det vi havde forestillet os. Vi fortæller ham at vi troede vi havde en fast aftale og hans reaktion er bare at han jo ikke kunne vide han skulle ud og rejse og der jo bare kunne komme en anden bil. Det er fuldstændigt uacceptabelt og mangel af respekt for mennesker. Han har tydeligvis slet ingen forståelse for hvad han har med at gøre, det er en stor dag man glæder sig til og er afhængig af, at dem man har lavet aftaler med også holder dem . Det er en meget useriøs måde at drive forretning på. Så tænk Jer godt om hvis I overvejer at booke en bil her!
 9. Vi har lidt svært ved at finde på noget, så det var derfor jeg håbede at andre måske havde lavet noget lign. Og havde fundet noget på nettet. Gæsterne skal da ikke havde det oversat, det da det der er det sjove at de skal gætte det ;-)
 10. Hej Vi tænker på at lave lidt sjov på menukortet, så i stedet for der f.eks står laks, står der rygsvømmer osv. Nogen der har fundet en sted hvor man kan få lidt gode ideer til at skrive menuen om på den måde?
 11. Er de trusse-agtige eller er det rigtige short?
 12. Hmm det kan være man skal investere i sådan en :-)
 13. Polterabend er jo ment som den sidste sjove aften som ugift med sine veninder. Jeg er slet ikke til at det der med at blive klædt ud heller og har tit talt med mine veninder om det inden jeg skulle giftes, så det ved de. Jeg er typen der siger nej hvis jeg ikke har lyst, så de ved at der er ingen grund til at prøve, for jeg bukker ikke under for gruppepres :-) synes det er ærgeligt at nogen af jer går og er nervøse for hvad i skal udsættes for! Jeg har bedt om at der ikke er familie med fordi jeg bare gerne vil have en hyggelig dag/aften sammen med mine veninder. Hvad der skal foregå er helt op til dem og jeg glæder mig til at se hvad de har fundet på, for jeg ved de kender mig så godt at det kun kan blive en fantastisk dag for os alle :-)
 14. Virker det?
 15. Var lige på vej ind for at skrive og spørge om det samme :-) har fundet nogle trusser i bomuld fra femilet hvor der er lidt ben i, tænkte måske de var behagelige.