Sarah-Nadinne

Medlem
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Sarah-Nadinne

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/01/1991

Profile Information

 • Vielses dato
  11.05.2013
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding

Recent Profile Visitors

707 profile views
 1. Jeg spørger min veninde
 2. Hej, Jeg ved ikke hvor jeg kan skrive om dette enme henne, så jeg prøver her. Jeg skal til min venindes bryllup i april. Jeg har været på kjolejagt og fandt denne smukke kjole. Problemet er bare at den er sort. og nogle siger man ikke kan have sort på, og andre siger man godt kan. Jeg skal kune have den på til festen om aften. Hvad synes i??
 3. Hej, Jeg er på udkig efter en billig men flot lang aften kjole. Jeg skal til 3 bryllupper inden for de næste 3 mdr. Jeg overvejer lidt at bestille fra Kina, men jeg vil bare ærge mig hvis kjolen ikke var pæn syet eller er for stor eller lille. Også er der jo også det med moms og told. Er den nogen som kender en dansk buktik der sælge flotte kjoler eller en billig skrædder? Er der nogen som har prøvet at bestille en kjole fra Kina? Jeg har fundet en hjemmeside der hedder Jenny Joseph og har forelsket mig i en kjole. Men jeg ved ikke om jeg tør bestille der fra. HJÆLP!
 4. Vi har endelig fundet en løsning. Vi holder receptionen i Kolding. Til festen om aften bliver ved slotsstalden i Vejle. Men tak for de mange gode muligheder
 5. Chanella dreams i Odense
 6. Mine forældre holdte deres sølvbryllup i mejeriet det er en mulighed, men hvis der er andre dejlige steder ville vil hellere det.
 7. Har kigget på deres hjemmeside, og de har mange flotte kjoler. Jeg kører der ned en gang i min juleferie! Så håber jeg på at finde en kjole. Og håber på sproget ikke skaber forvirring
 8. Hej! Er der nogle som har erfaringer med at købe brudekjole fra Mode Max Hansen? Kan man spare meget? Kan det betale sig at køre til Tyskland og købe brudekjole? :-)
 9. Hej, Vi skal giftes til maj. Vi er på udkig efter nogle PÆNE lyse forsamlingshuse nær Kolding, Vejle. Jeg synes det er svært at finde nogle pæne lyse forsamlingshuse. Det må gerne ligge i naturskønne omgivelser. Vi bliver 60 personer til festen. Er der nogle som kan hjælpe mig? :-)
 10. Tusind tak alle sammen! I har givet mig nogle gode ideer. Nogle gode muligheder
 11. Har du fået tilbud fra dem, hvad prisen er ?
 12. Hej, Jeg håber der er nogen herinde, der kan hjælpe mig Vi søger et sted (forsamlingshus, selskabslokale ...), hvor vi kan holde bryllupsfesten. Der skal være plads til ca 70 gæster, også skal der også være mulighed for overnatning. Da mange af dem kommer fra sjælland. Det må gerne være nær Kolding, Vejle. Er der nogle som kender et godt sted? Mange tak for hjælpen