tanjapigen123

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tanjapigen123

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. min veninde som er frisør siger det er nemmere hvis håret skal sættes op at sætte med "slidte" spidser. Men skal noget af det være nede skal det jo være fint klippet og ikke "slidt"
 2. nr. 2 synes jeg sidder bedst, men er jo også selv mest til prinsesse kjoler
 3. Også gerne helt andre forslag end de 2 vi har prøvet er velkomne
 4. Manden min og jeg har nu prøvet to smagsvarianter. vi kan lide dem begge men den ene heller selvfølgelig mest til den ene og den anden til den anden det vi har prøvet er 1: bærsymfoni, tobleronecreme og 2: bailey creme, jordbærcreme med chokostykker Så nu vil jeg høre hvad i mener passer godt til en bryllupskage med choko-bunde og hvid chokolade ganache (i stedet for fondant eller marzipan)
 5. ok måske jeg skal regne lidt mere på det eller lave høje kager ;)
 6. regner med en diameter på 22 cm og så 4 stk. (har hørt det giver kage til 70-80 pers)? - 20 pr kage? pyntningen ved jeg ikke helt endnu, men tænker det skal være simpelt og elegant
 7. Tro du det ville være lækkert med en hvid chokocreme, en ferrero roche creme samt en bær creme måske hindbær?
 8. Mange tak for svar. Kagerne skal ikke stables så tænker ikke det noget problem. Men er der noget med holdbarhed om man vælger mousse eller creme? Tænker kagen skal jo stå ude lidt tid? og hvor længe før kan det laves?
 9. Ingen, der kender forskellen?
 10. nogen der kan fortælle fordele og ulemper ved henholldsvis mousse og creme? Noget der holder sig bedre end andet? Nogen gode forslag til fyld som passer med enten daim eller ferrero roche? - hindbær er i tankerne men har i andre gode ideer?
 11. Jeg har overvejet at forsøge mig med at lave vores bryllupskage, men der nogen ting jeg gerne vil have lidt styr på inden creme vs mousse? Hvad synes i er bedst, hvad er fordele og ulemper ved disse? holdbarhed osv? af fyld har jeg tænkt: appelsin-passionscreme og choko-nougatcreme, hvilke bunde ville i anbefale hertil? Andet fyld i kan anbefale? Måske noget med chokostykker? Mmm namme nam. (Bare ikke den traditionelle hindbær/choko kage Så også en med ferrero roche, mums, men hvilket fyld og bund ville gå godt hertil? Håber der nogen garvede bagere tilstede med masser af gode forslag
 12. Min søster, der også er brudepige, og været med ude og finde kjolen.
 13. hos stoldækdig.dk har de lige nu tilbud på charicovers under outlet
 14. Ingen der kender nogen eller har oplevet nogen?
 15. Vi tænker vi gerne vil have en pianist til at spille under festen, er der nogen som har erfaring med nogen gode, underholdende nogen? Skal ikke bare sidde og spille, men må "gerne være med" og underholde. Festen skal holdes i Hvidovre/vestegnen (kbh)