Evve

Medlem
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Evve

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 09/18/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  13.07.2013
 • Køn
  Kvinde
 1. Hej BK. Jeg har snørre i ryggen i min kjole. Og havde egentlig troet man bare snørrelse i alle "ringene" der var. Men da jeg så var til skrædder for en uges tid siden, sagde hun, at hun synes det var pænest hvis man tog hver anden. Så nu er jeg kommet i tvivl¨, og derfor henvender jeg mig til jer for at høre jeres erfaringer eller hvad I har af overvejelser. Havde I i hver "ring" eller i hver anden? Eller hvad har I tænkt jer at gøre?
 2. Jeg tog først ud at kigge på kjoler 5 måneder før
 3. vi har ikke sat nogen tidsfrist med hensyn til toastmaster. Har oplevet til andre fester at folk kommer som tidligere skrevet er kommet løbende med indslag selve dagen
 4. man kan sagtens lave et billigt bryllup selvom man er omkring 60 mennesker. Det er så ikke vores bryllup jeg vil relatere til men derimod vores vennepar der holdte bryllup for 56 mennesker til 30.000 kr. Og der manglede intet. Tøjet købt billigt, drikkevare hentet i tyskland, osv osv. De gjorde det at de købte ind løbende af de ting de skulle bruge (altså starte i god tid og se efter tilbud). Så det kan I sagtens, det handler bare om ren fornuft og lidt indsats på at kigge sig omkring
 5. Havde det lidt på samme måde som du har det nu Vi skal giftens om ca. en måned. Vi gjorde det vi satte os ned og fik skabt overblik. Altså skrev alt ned på en seddel ned til mindste detalje. Hvilket har hjlupet, da vi nu begge kan se hvad der mangler samt strege ud undervejs så det bliver mere overskueligt.
 6. Vi afleverede ægteskabserklæringen på kommunen, og fik af vide, at vi 14 dage efter skulle forhøre os hos præsten om den var kommet frem. De sendte den nemlig direkte til præsten. Navneændringsblanketterne skal vi tage med til præsten når vi skal til samtale.
 7. Den er virkelig flot! Godt fundet på
 8. Det bestemmer man helt selv som de andre også siger Så selvfølgelig kan man blive gift uden ringe
 9. Jeg ville også vente indtil svarfristen udløber :-). Det er meget forskelligt hvordan folk reagere på invitationer. Fx har jeg en moster der til påskefrokost med familien sagde, at hun regnede med, at de kom. Det kan man jo heller ikke ligefrem sige er et ja eller nej men mere et måske. En uges tid senere svarede hun dog, ja tak til at komme. Så tror bare du skal vente indtil svarfristen udløbet :-)
 10. Kirkestilinge kirke
 11. Med baggrund for det du skriver ville jeg også vælge nr 2 løsning. Som du skriver har du og din mor et netværk indenfor catering og blomsterbinding. Og når der nu er et barn på vej og du er studerende så tror jeg sagtens de 30.000 kr. kunne bruges andet sted Vi har selv valgt at holde det i et forsamlingshus, men har en alletiders toastmaster, som har styr på tingene til dagen, og går meget op i, at kunne løse alle tænkelige problemer hvis dette skulle opstå. Og som diskobilen skriver så kender du personalet i forvejen og kan derved måske slappe mere af.
 12. wow hvor er det en smuk kjole. Den klæder dig virkelig godt . Mht. gæstebogen så var vi til bryllup hvor de gjorde det samme. De sendte æsken rundt på et tidspunkt, da man trængte til en pause fra maden, og på den måde fik de alle til at skrive en lille hilsen . Så synes det er en super fin idet, men som andre også har skrevet find noget som kan skrive på sort pap
 13. De er flotte dine invitationer
 14. Hold da op hvor er den flot.