bruden L 7-9-13

Medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bruden L 7-9-13

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  22.06.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

235 profile views
 1. Jeg skal have sat hår ved Nifty i Nyborg, og den ene af frisørerne skal lægge min make-up. Ellers så spørg i Matas.
 2. Jeg vil rigtig gerne synge en sang til min H2B til receptionen. Jeg har ledt og ledt efter en sang om kærlighed, men uden smerte, uden held. Er der nogle derude der kender en smuk sang man kan synge til sin mand? Vi har forøvrigt pianist med til receptionen. Hjælp. Tak.
 3. Fandt min drømmekjole i Askepot og Valentino til ca 7000 sat ned fra 14000.
 4. Vor frue kirke i Nyborg
 5. Vi er ikke kommet så langt med planlægningen endnu, men jeg havde tænkt at vi kører direkte fra kirken til brunch. Når vi har spist går vi på stranden eller i skoven og får taget billede. Imens kan gæsterne hygge og evt. skrive i gæstebog. Når vi kommer retur danser vi brudevals og spiser bryllupskage. Herefter slutter festlighederne for alle, undtagen for de aller nærmeste Jeg håber at finde en sød frisør der vil stå tidligt op for min skyld. Make-up kan jeg muligvis selv klare. Er det helt tosset at vente men at tage foto til vi har spist?
 6. Tak for hjælpen. Vi har besluttet at det bliver bryllup-brunch. Har meddelt kirken at det bliver kl 9.30. Det er godt nok tidligt, men vi er jo i god tid, så det planlægger vi os ud af.
 7. Hej alle i kloge mennesker. Nu har min forlovede og jeg endelig fundet en dato for den stor dag (det har også "kun" taget syv et halv år) Der er over et år til, så jeg tænkte jeg var i god tid. Vi havde besluttet vi skulle have en reception efter vielsen, da ingen af os er vilde med alt for meget opmærksomhed. Da jeg kommer i kirken for at reservere dato og tid vi har valgt, har flere par har allerede meldt sig på banen. Vi får valget mellem kl 9.30 eller 14.30. Nu kommer spørgsmålet. Kan man holde morgen/formiddags bryllup med brunch bagefter? At finde en anden dag eller anden kirke er udelukket. Håber i vil hjælpe mig lidt:-)