Medoma

Medlem
 • Content count

  498
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Medoma

 1. Åhh billeder, og mange af dem. Smukke jer! Jeg må også snart få taget mig sammen :-P
 2. Skønt at læse! Lover at smide lidt nyt op i aften
 3. Vi benyttede os af Jacob's Mad - lækkert mad og rigeligt af det. Gæsterne taler stadig om det ;-) Mener hjemmesiden er Jacobs-mad.dk
 4. Jeg benyttede mig at butik125 omme på haderslevvej ;-) Valgte en simpel kirkegårdsbuket med bånd på som brudebuket (den blev kastet og kæmpet om senere på aftenen) til 100kr, og min fars brystbuket kostede 30kr. Og hun fortalte at brystbuketten altid er med i prisen, hvis du bestiller brudebuketten der ;-) Www.butik125.dk :-)
 5. Juuuubbbbiiiiiiiiiiii.....! Idag skal jeg til skrædder og afhente MIN kjole :-D Ville bare dele det med jer, for dem herhjemme er nok lidt trætte af mig :-P Jeg prøver at huske at tage billeder :-) God mandag til alle fra mig der snart er mere lun på kjolen end H2B (ej, det er gas... Bare lidt...)
 6. Overtager gerne 5kg :-)
 7. Øv... Vi glemte vores mobiler i bilen. Min søster troede jeg havde med og omvendt. Jeg skal dog stadig spise på livet løs - går og taber mig for meget, så meget at snøren snart ikke kan ta det :-/ Men nu hænger den bare ved min far og venter :-) Og vi fik købt headpiece og øreringe - huhej hvor det går... Og sløret laver jeg en af dagene, fik lige skrædderen til at måle efter om længden ville passe til og det gør den! Åh ha' hvor jeg glæder mig til at se det hele i aktion :-D
 8. Specielt når jeg altid har været en drengepige der måske kun har tre kjoler i klædeskabet,og som kun kommer på når det virkelig er sommer eller f.eks jul :-P
 9. Ja, mere Jeg vil forsøge at komme lidt videre nu - undskyld jeg sådan lader jer vente Skal lige have styr på billederne (de ligger selvfølgelig IKKE i rækkefølge! ) og have minimeret dem, så fortsætter jeg... Vi venter i spænding ;-)
 10. Der er ikke én eneste som har kontaktet min mor endnu, og i selve indbydelsen skrev vi kun hurtigt nogle lettere overfladiske ting på, og så har min mor den mere udspecificerede ønskeseddel, hvor vores største ønsker står - håber virkelig folk kommer i omdrejninger. De ringer nemlig oftere og oftere til mig omkring ønsker - jeg henviser dog til min mor ;-)
 11. Fornuftigt med slotskirken - den er bare så flot. Vi overvejer selv at tage billeder i væksthusene i geografisk have, hvis vejret bliver noget hø. Men hvis vejret bliver godt, hvad det jo selvfølgelig gør, så tager vi billeder bag kirken, hvor vi tidligere satsede på udendørs barnedåb, og den dag fik vi høj solskin, 25grader og let brise, så mon ikke vi er lige så heldige den dag ;-)
 12. Bruden sidder med sin venstre side mod gommens højre side, ligesom når I går ud af kirken, så vidt jeg har fået det fortalt ;)
 13. Den grønne Verdi, hvor der står spumante på, er det en asti? Jeg farer vild i den her asti-jungle Min mor sagde, at Asti Spumante var god, men som jeg kan læse mig frem til findes der flere forskellige slags, og det varierer tilmed fra Netto, Fakta osv... Åhhh H2B og jeg snakkede om, at der skulle serveres Asti til bryllupskagen, som serveres til receptionen, og så tager vi noget Verdi-sprøjt med bær til velkomstdrinks, når familien går til bords om aftenen. Og så blev vi anbefalet Asti til desserten, der består af is og frugtsalat, og i den forbindelse kan vi jo snildt købe stort ind af Asti, og flere steder er der tilbud på Verdi-flaskerne, men er den grønne Verdi så en Asti eller ej - Hjælp lille mig, der aldrig drikker noget med procenter, med mindre det serveres som en stor fadbamse og som håber den grønne Verdi er en Asti, så turen til Tyskland bliver så billig og praktisk som muligt
 14. Tak, det endte med Verdi (hindbær & hyldeblomst) til receptionen og Asti til desserten :-)
 15. Så skal det være lige nu jeg kører til tyskland og handler ind imorgen
 16. Min søster og hendes veninde dækker bordene (festsal ved boligforeningen) om fredagen, henter kagen fredag, og tager imod maden lørdag efter kirken, så receptionsgæsterne ikke kommer til et tomt hus. Min bedste ven har selv valgt at ordne kørsel i veteranbil, idet vi bare havde valgt at bruge vores egen. Min far står for æresport og hjælper sammen med svigermor med at købe drikkevarer i tyskland. Og det giver mig stor ro og glæde, at de gerne vil hjælpe :-)
 17. Helt okay, det synes jeg bare hører sig til familiefester eller andre store sammenkomster. For som Lea skriver, så er det rart med sin daglige makker ved sådan romantiske fester. Netop specielt når man evt skal møde selve brudeparret for første gang.
 18. Så snakken ikke går død. Jeg har personligt selv prøvet at blive sat sammen med andre par, som også var blevet splittet ad, og det var bare så kedeligt. Specielt for de nyeste i familien, som måske er med for første gang.
 19. Hov, læste vist lidt for hurtigt. Sæt dem sammen ;-)
 20. Når du skriver faste par mener du så gifte eller blot kærester.? I vores selskab af ca 35 (2børn) er der foruden min H2B og jeg kun 2 * ægtefolk, så de får lov at sidde sammen :-)
 21. Det skal nok blive godt :-)
 22. Det hapser jeg gerne! Sender du evt en privat besked med oplysninger om betaling?
 23. Hvor køber du den henne? På nettet Sidst jeg købte var den fra England - den løb så tør i foråret (efter 3½ år ;) ) og jeg prøvede en anden jeg har hørt om som også er med bivoks - Mirenesse og den er da god, men slet ikke nær så god Når jeg googler kommer der danske side op, men her er der mere end én BLINC mascara - hvilken bruger du? Det er denne jeg har haft - jeg kan godt se at der mange flere muligheder i dag, men denne er den originale og den eneste der var den gang Super, tak for hjælpen. Jeg har aldrig ejet en mascara, men én gang skal jo være den første :-)