Medoma

Medlem
 • Content count

  498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Medoma

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 11/14/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding

Recent Profile Visitors

2,005 profile views
 1. Åhh billeder, og mange af dem. Smukke jer! Jeg må også snart få taget mig sammen :-P
 2. Skønt at læse! Lover at smide lidt nyt op i aften
 3. Vi benyttede os af Jacob's Mad - lækkert mad og rigeligt af det. Gæsterne taler stadig om det ;-) Mener hjemmesiden er Jacobs-mad.dk
 4. Jeg benyttede mig at butik125 omme på haderslevvej ;-) Valgte en simpel kirkegårdsbuket med bånd på som brudebuket (den blev kastet og kæmpet om senere på aftenen) til 100kr, og min fars brystbuket kostede 30kr. Og hun fortalte at brystbuketten altid er med i prisen, hvis du bestiller brudebuketten der ;-) Www.butik125.dk :-)
 5. Overtager gerne 5kg :-)
 6. Øv... Vi glemte vores mobiler i bilen. Min søster troede jeg havde med og omvendt. Jeg skal dog stadig spise på livet løs - går og taber mig for meget, så meget at snøren snart ikke kan ta det :-/ Men nu hænger den bare ved min far og venter :-) Og vi fik købt headpiece og øreringe - huhej hvor det går... Og sløret laver jeg en af dagene, fik lige skrædderen til at måle efter om længden ville passe til og det gør den! Åh ha' hvor jeg glæder mig til at se det hele i aktion :-D
 7. Specielt når jeg altid har været en drengepige der måske kun har tre kjoler i klædeskabet,og som kun kommer på når det virkelig er sommer eller f.eks jul :-P
 8. Juuuubbbbiiiiiiiiiiii.....! Idag skal jeg til skrædder og afhente MIN kjole :-D Ville bare dele det med jer, for dem herhjemme er nok lidt trætte af mig :-P Jeg prøver at huske at tage billeder :-) God mandag til alle fra mig der snart er mere lun på kjolen end H2B (ej, det er gas... Bare lidt...)
 9. Ja, mere Jeg vil forsøge at komme lidt videre nu - undskyld jeg sådan lader jer vente Skal lige have styr på billederne (de ligger selvfølgelig IKKE i rækkefølge! ) og have minimeret dem, så fortsætter jeg... Vi venter i spænding ;-)
 10. Der er ikke én eneste som har kontaktet min mor endnu, og i selve indbydelsen skrev vi kun hurtigt nogle lettere overfladiske ting på, og så har min mor den mere udspecificerede ønskeseddel, hvor vores største ønsker står - håber virkelig folk kommer i omdrejninger. De ringer nemlig oftere og oftere til mig omkring ønsker - jeg henviser dog til min mor ;-)
 11. Fornuftigt med slotskirken - den er bare så flot. Vi overvejer selv at tage billeder i væksthusene i geografisk have, hvis vejret bliver noget hø. Men hvis vejret bliver godt, hvad det jo selvfølgelig gør, så tager vi billeder bag kirken, hvor vi tidligere satsede på udendørs barnedåb, og den dag fik vi høj solskin, 25grader og let brise, så mon ikke vi er lige så heldige den dag ;-)
 12. Bruden sidder med sin venstre side mod gommens højre side, ligesom når I går ud af kirken, så vidt jeg har fået det fortalt ;)
 13. Tak, det endte med Verdi (hindbær & hyldeblomst) til receptionen og Asti til desserten :-)