Nina4

Medlem
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nina4 last won the day on July 31 2016

Nina4 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Nina4

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Djurslandsområdet

Recent Profile Visitors

650 profile views
 1. Skønt, at I er kommet så langt. Dog stadig uden frieri. Dét er spøjst! :p Vi skal giftes den 09/09 2017, og er i gang med at undersøge de store poster; feststed, fotograf, musik og maden. Alt det andet må vi tage når tid kommer. Din tråd vil jeg klart følge! :D
 2. Det kunne jo være meget interessant hvis din familie så fortalte dig hvad traditionen så var: - Pakke gaverne op på dagen meget forhastet fordi der ikke rigtig er tid ? - Får andre til at pakke gaverne op ? - Pakke gaverne op senere når man er kommet hjem ? De 2 sidste punkter vil helt sikkert falde mange for brystet. Det første punkt er løsningen for de fleste og det kan såmænd også godt lade sig gøre. Ofte sker det mellem middagen/kaffen og brudevalsen. Det kræver jo bare at middagen er afsluttet så det tidsmæssigt kan lade sig gøre. Derudover oplever jeg tit at vi taler om en meget lang pause - helt op til 2 timer - og der "taber man nemt gæsterne på gulvet" fordi de sidder og falder hen. Derfor er det helt oplagt at pakke gaverne op dagen efter i en mere afsluttet atmosfære når nu man har muligheden for at gøre det hvor gæsterne også er tilstede. - Ja, de ville jo gerne have at vi netop holdt "pakke-gaver-op-pause" og bruge TIMER på det.. Det er bare ikke sådan en "fest", jeg ønsker. Og de argumenterer så også for at folk der ikke overnatter, ikke ser deres gaver pakkes op. Jeg personligt som gæst, deltager ikke i en fest for at se min gave blive pakket op. Som nævnt andetsteds herinde er min familie jo bare mærkelige og de er også blevet cuttet ud af alt bryllupsplanlægning. De må møde op og være der. Bum.
 3. - jeg havde ikke spurgt om deres mening og derfor sårede det mig at de bare kom med den. Jeg viste den fordi JEG kunne lide det. Jeg læste nu hellere ikke at du har bedt om en mening, og nøj hvor synes jeg det er øv nogle ikke kan holde deres mening for sig selv, når man giver udtryk for noget andet. - Lige præcis.. De ender med at ødelægge mere end gavne
 4. - Men det med samvittigheden ... Jeg får nemlig dårlig samvittighed og de lader heller ej én glemme det så nemt. Nu bor jeg i Jylland, hvor familien bor på Sjælland, så det er ikke bare at tage ud og kigge på kjole, desværre. Derfor udnyttede jeg muligheden da svigermor var herovre. Det må være rart for dig, at deres meninger ikke er ytret. Eller hvad.. Har de set dig i kjolen nu ?
 5. Tænk sig, her vil jeg gerne åbne gaver til brunch dagen efter, og min familie hader ideen og siger, at det ikke er traditionen og at det er for mærkeligt. Og så læser jeg, at flere af jer har samme planer. Jeg bliver SÅ glad og sikker i min sag om at det er det rette at gøre. På den måde forlænges brylluppet og hyggen, og det synes jeg er værd at tage med. Så ja, dagen efter skal vi spise brunch og pakke gaver ud.
 6. - jeg havde ikke spurgt om deres mening og derfor sårede det mig at de bare kom med den. Jeg viste den fordi JEG kunne lide det.
 7. -tak tak!! 😶😶sikke meget ros. Jeg har ikke købt kjolen, desværre. Det gik mig simpelthen for meget på, at mor og far ikke kunne lide den. Men nu har jeg en masse tid til at finde kjolen! Jeg har besluttet at de ikke skal involveres mere i planlægningen. Det sårer mig for meget.
 8. Glemte lige.... det er lidt tideligt at kigge på kjole med 2 år til bryllup, du kunne jo fortryde mange gange.. det er jo ikke sådan at man holder op med at kigge kjole selvom man har valg en :-) - ja det er tidligt. Kontrolmennesket i mig vil bare gerne vide hvor min stil er, så jeg ved hvor mange penge jeg skal spare op til kjolen. Jeg havde lige spist hvedemel som jeg ikke kan tåle. Derfor er maven så tydelig 😅 og havde været på arbejde i bageriet inden, siden kl. 2.30, så nåede intet før prøvningen. - jeg som som minimum have ærmer til ned over albuerne. Jeg kan ikke selv lide 'stropperne' og ærmer vil skjule dem. Men jeg er vild med bunden og den lette kjole.
 9. Her er kjolen i sin ufærdige form. Jeg vil som sagt have ærmer påsyet.
 10. Må vi ikke se kjolen ?Hvorfor skal de med ud og kigge hvis du allerede har valg en kjole ? - fordi det er aftalt inden jeg fandt denne kjole.
 11. Det tror jeg heller ikke.. Jeg har bare allerede delt mange ideer og endda spurgt om de to kvinder vil med ud og se på kjoler, hvilket jeg jo fortryder nu.. hvordan hiver man sådan en invitation tilbage? :/
 12. Jooe, det ved jeg ikke lige hvordan jeg gør på mobil, men ligger det ud senere! Nææ Lena, men skal generelt bare tie stille om planer for bryllup. For indtil videre har de kun været negative omkring ideer. Og så magter jeg ikke mere. H2bs familie har også ytret at mine ideer er skøre men de synes også at det er VORES bryllup og det er det vigtigste for dem. Må bare ryste på hovedet af min egen familie.
 13. Hejsa! Var ude og prøve kjoler i lørdags. Og selvom der er to år til, følte jeg at jeg fandt KJOLEN! jeg var så fiiin og begyndte at tude. Spurgte min far hvornår de kommer til jylland, så han kunne se mig i kjolen. Det gør de ikke foreløbigt så jeg sendte et billede. Uden at spørge om deres mening. Mor, far og fars kone bekendte da lige at de bestemt ikke kunne lide den. Og de så den endda kun på et billede. Nu står jeg og ved ikke hvad jeg skal gøre. Ringede min far op og han var da ikke bleg for at bekende igen at den ikke var pæn. Dér gad jeg ikke engang forklare at den skal sys til og have ærmer osv. Hvorfor skal familie være så besværlige!?
 14. Det er jo din kreative måde at vise kærlighed og det er aldrig skørt! :D Det vil måske også vække mere glæde end en alm. tale :D God fornøjelse med planlægningen..
 15. Der er også diverse muligheder i Rønde og heromkring. Det er enten at stå for det selv eller få dem til at hjælpe. Hvad end I ønsker