Snuzhke

Medlem
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Snuzhke

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/01/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  22.06.2013
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sandager Kirke
 1. tillykke :-D
 2. en uge tilbage :-D

 3. http://www.romanticaofdevon.co.uk/collections/pure-bridal/2012/pb0245/full
 4. romantica...pure bridal :-)
 5. uhhh har lige modtaget mine sager fra gadegaard design....og de er vidubderlige!! :-D

 6. hehe....cheaters...ufatteligt program...
 7. 2 uger til dagen...woop woop :-D

 8. kogende vand med citron og hvidløg....det smager afskyeligt men det plejer at være en mirakelkur.... god bedring....
 9. 17 dage tilbage og jeg tror aldrig jeg har glædet mig så megt til noget før :-D

 10. hvor dejligt er det lige at ens veninde spørger om hun ikke skal komme med karet,heste og kudsk til ens bryllup :-) jo tak siger man så :-)

 11. så er der en månede til den store dag og jeg synes dagene bliver længere og længere :-)

  1. LisaMH

   LisaMH

   Sjovt også 1 måned til min store dag og jeg synes tiden flyver vidunderligt hurtigt af sted :)

  2. Snuzhke

   Snuzhke

   tja...synes bare ikke tiden kan gå hurtigt nok når man glæder sig :)

 12. prøv http://www.sakspaavej.com/ eller http://makeupstyling...dk/Bryllup.html
 13. vi har selv haft samme "problem". Det viste sig så at de mente at det var det samme som at sige "ja vi vil gerne komme" da de "tak for invitationen" :-) sådan er vi åbenbart forskellige :-) så det kan godt være de jo mener at de har givet svar. men vent da til d. 15. juni og se og hvis de stadig ikke har sagt noget kan du jo bare spørge :-) Jeg spurgte selv inden su. men jeg er også rimelig åbenkæftet :-) og der er altså ingen der har skældt mig ud for at spørge ;-)
 14. De er helt fantastiske mennesker... Helt sikkert en oplevelse man vil fortælle videre til børnebørnene ;-)
 15. Vi har bare haft den ultimative fantastiske oplevelse som jeg bare liver nødt til at dele. For halvanden månede siden fandt vi langt om længe drømmeringene. vi var selvf. ovenud lykkelige. Vi fik besked om at der ville gå ca 3 uger og så ville vi have dem. efter 3 uger var der ikke sket noget og i to uger efter rykkede vi for ringene adskillige gange For en uge siden ringede de så med den besked at butikken var gået konkurs!!!! åh ak og ve!!! vi havde jo betalt ringene forud. heldigvis havde butikken taget kontakt til designeren ( Anne og Frank, C6). og de besluttede at lave ringene til os selvom butikken ikke kunne betale dem! Vi blev simpelthen så glade og taknemmelige. Jeg kontaktede Frank og vi snakkede lidt om situationen. Han var utrolig rar at snakke med. Han fik mine kontaktoplysninger og lovede at give besked så snart at ringene var klar og under en uge efter lå der en mail fra dem om at nu var ringene klar og vi skulle bare finde ud af at mødes. Jeg ringede selvfl. med det samme og aftalte at vi kom i dag og hentede dem. Da vi kom ud til dem blev vi mødt af to dejlige smilende mennesker der bød på kaffe mens vi fik en lang snak om ringene og ideen bag hendes design og meget andet mellem himmel og jord. Vi prøvede ringene og fik dem passet helt til. Det var en kanon oplevelse og vi kan varmt anbefale at købe deres, efter min mening, ultimative smukke smykker. Da vi kørte derfra snakkede vi faktisk om at vi var glade for at forretningen var gået konkurs for det har givet os denne specielle oplevelse med to fantastiske mennesker. Så TUSIND tak til Anne og Frank for at hjælpe os og føre det hele til noget meget specielt som vi aldrig glemmer! http://www.annecohen.dk/