Hun

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Hun

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kirke Såby
 1. Ja, jeg har endelig forstået hvorfor det var brudens forældre der holdt det før i tiden, så det unge par kunne nyde tiden inden brylluppet. Jeg kunne godt tænke mig at det var brudeparrets behov der var i fokus og ikke alle andres. Så jo, jeg kender den følelse
 2. jeg har sunget i kirkekor, så vi skal ikke synge 'det er så yndigt' vi har valgt 'Jeg ved en blomst' 'Alterlyset i Herrens hus' 'I blev skabt' 'Du gav mig o Herre' ellers tjek dette link http://www.dendanskesalmebogonline.dk/salmertil/3
 3. det er tidsnok. Han/hun skal vide lidt om jer og hvilke salmer i har valgt, hvis I har (700-715 mener jeg) og hvis i har specielle ønsker til hvad i vil gå ind og ud til, skal organisten nok vide det nogen tid inden.
 4. Min far døde for 4 måneder siden, ret pludseligt, så den skal ud på hans grav. Han havde sådan glædet sig til brylluppet, så det er meget hårdt at det nærmer sig og at han ikke er med i fysisk forstand.
 5. takker. det er noget vi beruger meget, så dejligt at få et link
 6. hej alle i kloge Quinder. vi overvejer at have et polaroid kamera så man kan tage et billed til sin hilsen i vores gæstebog, men hvordan gør man lige det? Altså hvordan giver man gæsterne besked og får dem til at gøre det? håber I kan hjælpe mig Kh Hun
 7. vi sendte en sjov mail ud da datoen var sat. syntes det med STD er meget amerikansk. men jeg er glad for vi sendte mailen ud, for min far døde pludselig omkring den tid hvor vi skulle sende invitationer ud, så vi kunne sende dem noget senere end planlagt og alle vidste alligevel hvilken dato vi skal giftes.
 8. Man må også hos karim i khb
 9. Hejsa. Vi skal giftes i Såby, og derfor har jeg kigget på en del steder i området. Lindenborg har mine forældre holdt en del fester på, men det er nedslit og der tidsbegrænsning på festen. Vi overvejde Kr Såby forsamilingshus. Det plejer at være super godt. Vi holder det på Skuldelev kro, da det er godt og billigt, samt vi kan booke hele kroen da en del gæster kommer fra Jylland og Norge. Der er også scandic hotel og hotel prinsen i Roskilde. Jeg kender ikke til osted kro, men skulle jeg vælge mellem Lindonborg og andet, ville jeg kigge lidt grundigere. Såby forsamilingshus, er super hyggeligt, god mad og god service.
 10. Ellers vil jeg anbefale Radich og Holde Entertainment. De er super søde og vildt dygtige. Vi har gået til dans hos dem.
 11. Kære Alle I dejlige mennesker. Tusind tak for den omsorg og medfølelse. I dag har jeg og min tilkommende været henne og sænke urnen i jorden og så komme hjem til alle jeres varme og kærlige beskeder er.... ord kan ikke beskrive det, men jeg sidder og tuder. Jeg vil bestemt overveje det med billedet i min buket, og jeg har fået lov at sy min fars vielsesring ind i min brudekjole mid og så lidt til venstre så han er med ved hjertet. Det lyder underligt måske, men den måde I alle har skrevet på har været så fin og hjertevarm. De mænd der skal have jer er heldige at have så empatiske mennesker. Endnu en gang tak.
 12. Hvor er jeg ked af det på dine vegne at høre om din far. Jeg synes det er helt passende, at du nu lægger den ved din far, han er jo tættere på end dine bedsteforældre. Og at de andre kan tage blomsterne fra kirken med ud er også en flot gestus. Jeg skal også selv have min buket lagt på min fars grav. Mistede ham for snart 16 år siden. Vi skal dog holde brylluppet i den anden ende af landet, så jeg kan desværre ikke selv lægge den, men min mor og stedfar tager den med hjem når de kører om søndagen og tager så nogle billeder, så jeg har til minderne. Hvis vi også skal have blomster i kirken tænker jeg lidt at de kan blive lagt ved min morfar og farfar samt h2bs mormor, og ellers gør vi det måske med knaphulsblomsterne, for også at ære og mindes dem. Tusind tak, det er bare så hårdt, så det varmer med sådan en hilsen.
 13. Hejsa. Jeg skal giftes d. 17. august, og vi havde fremskyndet det, da min far havde en hjernesygdom der gjorde at han ikke gik så godt, så for at han kunne gå med mig op af kirkegulvet skulle det være der. Nu er der i midlertidig sket det, at han i påsken døde pludseligt, og megt uventet, da hans sygdom ikke var ret fremskreden, og nu skal vi revurdere det hele. Min tilkommende og jeg var i sommerhus med mine forældre da han døde og vi prøvede at genoplive, men uden held. Det var og er en meget voldsom oplevelse og vi talte om at udskyde brylluppet så det ikke overskyggedes af min fars død, men er blevet enige om at han ville have vi skulle havde hold at, og jeg vil ikke tænke på min bryllupsdato som en, der er sat fordi min far er død, men fordi han skulle havde været med. Nå nu er planen at min mor følger mig op, og efter vielsen kan de der vil tage de små buketter og ligge på min fars grav. Buketterne på alteret tager min mor og ligger ud og jeg ligger min brudebuket. Graveren ligger de blomster ud der ikke bliver taget af familie og venner. Men der bliver et kæmpe savn den dag, for jeg var fars pige.
 14. Hej igen. Jeg startede tråden og skrev at jeg ville ligge min brudebuket på mine bedsteforældres grav, men der er desværre sket det at min far døde pludseligt, og derfor bliver det sådan at alle blomsterne samt min brudbuket skal på hans grav. Alee dem der vil, kan tage de små buketter i stolerækkerne og ligge ud. Buketterne på alteret tager min mor og min fars fætter, der støttede mine forældre meget, og når billederne er taget så ligger jeg min buket på graven.
 15. Har lige skimtet din tråd. tiger har lige nu nogle fine hårbøjler der ligner de 'hatte' alle bruger, bla. lilla. ved ikke om det er samme farve, men du kunne jo kigge. de koster 20 kr. Man kan også pifte en kjole ud med noget til håret. bare en ide.