Hun

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hun

 1. Ja, jeg har endelig forstået hvorfor det var brudens forældre der holdt det før i tiden, så det unge par kunne nyde tiden inden brylluppet. Jeg kunne godt tænke mig at det var brudeparrets behov der var i fokus og ikke alle andres. Så jo, jeg kender den følelse
 2. jeg har sunget i kirkekor, så vi skal ikke synge 'det er så yndigt' vi har valgt 'Jeg ved en blomst' 'Alterlyset i Herrens hus' 'I blev skabt' 'Du gav mig o Herre' ellers tjek dette link http://www.dendanskesalmebogonline.dk/salmertil/3
 3. det er tidsnok. Han/hun skal vide lidt om jer og hvilke salmer i har valgt, hvis I har (700-715 mener jeg) og hvis i har specielle ønsker til hvad i vil gå ind og ud til, skal organisten nok vide det nogen tid inden.
 4. Min far døde for 4 måneder siden, ret pludseligt, så den skal ud på hans grav. Han havde sådan glædet sig til brylluppet, så det er meget hårdt at det nærmer sig og at han ikke er med i fysisk forstand.
 5. takker. det er noget vi beruger meget, så dejligt at få et link
 6. hej alle i kloge Quinder. vi overvejer at have et polaroid kamera så man kan tage et billed til sin hilsen i vores gæstebog, men hvordan gør man lige det? Altså hvordan giver man gæsterne besked og får dem til at gøre det? håber I kan hjælpe mig Kh Hun
 7. vi sendte en sjov mail ud da datoen var sat. syntes det med STD er meget amerikansk. men jeg er glad for vi sendte mailen ud, for min far døde pludselig omkring den tid hvor vi skulle sende invitationer ud, så vi kunne sende dem noget senere end planlagt og alle vidste alligevel hvilken dato vi skal giftes.
 8. Man må også hos karim i khb
 9. Hejsa. Vi skal giftes i Såby, og derfor har jeg kigget på en del steder i området. Lindenborg har mine forældre holdt en del fester på, men det er nedslit og der tidsbegrænsning på festen. Vi overvejde Kr Såby forsamilingshus. Det plejer at være super godt. Vi holder det på Skuldelev kro, da det er godt og billigt, samt vi kan booke hele kroen da en del gæster kommer fra Jylland og Norge. Der er også scandic hotel og hotel prinsen i Roskilde. Jeg kender ikke til osted kro, men skulle jeg vælge mellem Lindonborg og andet, ville jeg kigge lidt grundigere. Såby forsamilingshus, er super hyggeligt, god mad og god service.
 10. Ellers vil jeg anbefale Radich og Holde Entertainment. De er super søde og vildt dygtige. Vi har gået til dans hos dem.
 11. Hejsa. Jeg skal giftes d. 17. august, og vi havde fremskyndet det, da min far havde en hjernesygdom der gjorde at han ikke gik så godt, så for at han kunne gå med mig op af kirkegulvet skulle det være der. Nu er der i midlertidig sket det, at han i påsken døde pludseligt, og megt uventet, da hans sygdom ikke var ret fremskreden, og nu skal vi revurdere det hele. Min tilkommende og jeg var i sommerhus med mine forældre da han døde og vi prøvede at genoplive, men uden held. Det var og er en meget voldsom oplevelse og vi talte om at udskyde brylluppet så det ikke overskyggedes af min fars død, men er blevet enige om at han ville have vi skulle havde hold at, og jeg vil ikke tænke på min bryllupsdato som en, der er sat fordi min far er død, men fordi han skulle havde været med. Nå nu er planen at min mor følger mig op, og efter vielsen kan de der vil tage de små buketter og ligge på min fars grav. Buketterne på alteret tager min mor og ligger ud og jeg ligger min brudebuket. Graveren ligger de blomster ud der ikke bliver taget af familie og venner. Men der bliver et kæmpe savn den dag, for jeg var fars pige.
 12. Kære Alle I dejlige mennesker. Tusind tak for den omsorg og medfølelse. I dag har jeg og min tilkommende været henne og sænke urnen i jorden og så komme hjem til alle jeres varme og kærlige beskeder er.... ord kan ikke beskrive det, men jeg sidder og tuder. Jeg vil bestemt overveje det med billedet i min buket, og jeg har fået lov at sy min fars vielsesring ind i min brudekjole mid og så lidt til venstre så han er med ved hjertet. Det lyder underligt måske, men den måde I alle har skrevet på har været så fin og hjertevarm. De mænd der skal have jer er heldige at have så empatiske mennesker. Endnu en gang tak.
 13. Hejsa. Hvad gør I andre med buketten efter brylluppet? Min veninden mener jeg skal tørre den, men jeg ved ikke hvad jeg skal bruge den til, så jeg vil ligge den på mine far-forældres grav, så de også er med. Min farmor døde for 1½ år siden, og jeg er da lidt ked af at hun ikke kan være med i fysisk forstand, så jeg syntes det var en måde at have hende med på, og glæde mig far. Men jeg ville gerne høre om hvad I andre har tænkt.
 14. Hvor er jeg ked af det på dine vegne at høre om din far. Jeg synes det er helt passende, at du nu lægger den ved din far, han er jo tættere på end dine bedsteforældre. Og at de andre kan tage blomsterne fra kirken med ud er også en flot gestus. Jeg skal også selv have min buket lagt på min fars grav. Mistede ham for snart 16 år siden. Vi skal dog holde brylluppet i den anden ende af landet, så jeg kan desværre ikke selv lægge den, men min mor og stedfar tager den med hjem når de kører om søndagen og tager så nogle billeder, så jeg har til minderne. Hvis vi også skal have blomster i kirken tænker jeg lidt at de kan blive lagt ved min morfar og farfar samt h2bs mormor, og ellers gør vi det måske med knaphulsblomsterne, for også at ære og mindes dem. Tusind tak, det er bare så hårdt, så det varmer med sådan en hilsen.
 15. Hej igen. Jeg startede tråden og skrev at jeg ville ligge min brudebuket på mine bedsteforældres grav, men der er desværre sket det at min far døde pludseligt, og derfor bliver det sådan at alle blomsterne samt min brudbuket skal på hans grav. Alee dem der vil, kan tage de små buketter i stolerækkerne og ligge ud. Buketterne på alteret tager min mor og min fars fætter, der støttede mine forældre meget, og når billederne er taget så ligger jeg min buket på graven.
 16. Har lige skimtet din tråd. tiger har lige nu nogle fine hårbøjler der ligner de 'hatte' alle bruger, bla. lilla. ved ikke om det er samme farve, men du kunne jo kigge. de koster 20 kr. Man kan også pifte en kjole ud med noget til håret. bare en ide.
 17. Jeg sender dig alle mulige gode tanker. Jeg ville tage toget til Ålborg og besøge Lucca tror jeg de hedder og købe min brudekjole der. De har er outlet. Og så spar på frimærker og lav en fin invitation på mail. skal I have bryllupskage? så få nogle til at bage den, eller ønsk jer den af noget af familien. Jeg sidder ikke i lige så slem en situation, men ville rigtig gerne havde min far til at gå op ad kirkegulvet med mig, men det kan han ikke mere, han har en hjernesygdom som gør han ikke har nogen balance og svært ved at tale. Nu tager han kørestolen og jeg går ved siden af. Håber det kunne hjælpe lidt.
 18. Hvor er den smuk. Den klæder dig.
 19. Mener nu altså der kun synges 3 salmer til det bryllup i den danske folkekirke. Jeg sang i krikekor da jeg boede hjemme og er ret sikker på vi kun havde 3 samler til bryllup.
 20. Jeg ville nok kontakte borgerservice og den amerikanske ambassade, da reglerne er SUPER strikse. Men du må meget gerne skrive svaret, da jeg selv er i samme 'knibe' men skal 'kun' til Riga. Nyd turen
 21. Ja, det er svært at finde en grav man kan ligge den på, hvis der er flere man gerne vil glæde. Min tilkommende er ligeglad, derfor min farmor.
 22. Hold da op det var godt nok billigt Ja, der er meget tøj til børn, mest små børn, det er et kæmpe outlet, og det er fin kvalitet.
 23. Hejsa. Her i slutningen af april er der børnebazar i NRGi park i Århus og der kan du få kjoler til 150-200 kr og de er rigtig fine, og de har i mange størrelser. Der skal jeg finde mine. Kh Hun
 24. Det var en mulighed. Men ja det er lidt langt ude, og jeg syntes også præsten er meget urimelig, men han er i sin ret. jeg ville evt også prøve nabosognene og høre om der er en præst der vil vie jer i den kirke I gerne vil, men kan ikke huske om præsten skal give lov til man må låne kirken, det skal lige tjekkes. Ellers 'flyt' hjem til din svigermor, og så 'flytter' I sammen efter brylluppet. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke, og må Gud hjælpe dig i dette og velsigne dit ægteskab.
 25. Jeg hørte en gang for en sælger i en brudebutik i NY sige han havde 3 regler: lad hele selskabet blive hjemme /for mange meninger for meget forvirring vær ærlig overfor din ekspedient, så kan vedkommende give dig den bedste service. prøv aldrig kjoler der ligger over dit budget. Sæt din drømmekjole er den der koster de dobbelte. Jeg ville ringe, og såge det som det er og så ellers prøve nogle af de andre steder. JEg ved at ABC-brudekjoler, fuhrmanns (de har begge fast pris på alle deres kjoler) eller Luccas outlet i Ålborg. Jeg havde selv 2 dårlige oplevelser på min første dag, så jeg var ved at give op, men havde en fed oplevelse min anden dag, og fandt min kjole 1500 over budgettet. ville ikke have købt den, men fik den 4500 kr ned, så det var ok med manden. Held og lykke med at finde kjolen. Du skal nok finde en. Sender dig vildt meget positiv energi