MDN

Medlem
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MDN

 1. Inspireret af en anden tråd om 'love songs' dinner music, vil jeg samle en cd med nogle numre til at afspille som baggrundsmusik under middagen, Min kæreste og jeg holder af rock/heavy genren, så derfor er det denne genre jeg gerne vil finde numre fra. Jeg har allerede fundet en del, men vil da gerne høre jeres bud :-) Af musikere vi begge holder af kan nævnes: Alice Cooper, Aerosmith, Avenged Sevenfold, Bryan Adams, Iron Maiden, DAD, Green Day, KISS, Queen, Van Halen, Coheed and Cambria, Skambankt, Runrig, Pretty Maids, Ozzy Osborne, Tim Christensen, Limp Bizkit, Så det er den stil/genre jeg leder efter, har i nogle gode bud?
 2. Ja nu kom der jo sne igen... og så er det jeg tænker, vil det se mærkeligt ud med billeder udenfor, med snelandskab som baggrund, når man har en ivoryfarvet kjole? mon den vil se 'beskidt' ud? Hvad har i af erfaringer og tanker?
 3. Jeg skal selv lave bryllupskage, er også den store kagebager og har lavet mange store kager, og også et par bryllupskager før. Vi bliver kun 6 personer, men samtidig vil jeg gerne en stor flot kage i mange lag, derfor bliver hvert lag en forskellig type kage. Nederste lag bliver 20 cm i diameter, lagt på 2 lyse neutrale bunde og en chokolade bund, fyldt med hindbærmouse og tobleronecreme. Det midterste lag bliver 18 cm. i diameter, og bliver lagt på vanilje bunde med jordbærmouse og champagnecreme. Det øverste lag bliver 16 cm i diameter, og er en banankage med vaniljecreme og hasselnødecreme. Det nederste lag bliver med græske søjler, så der opstår et mellemrum op til de to næste lag, hvori 'topfiguren' skal stå. Og på det øverste ag bliver overfladen pyntet med vores monogram. Det er selvfølgelig alt for meget kage til 6 personer, men jeg elsker at lave kage, og vil gerne kunne lave min drømmekage, selvom vi kun bliver så få.
 4. Katrinchen> Dejligt at andre også kan få glæde af listen
 5. Tak for alle forslagene, jeg har tilføjet nogle af dem til listen, andre stod der allerede Jeg er fuldstændig enig, det er også netop det der gør at det er min foretrukne genre. Hvis nogle skulle lede efter samme type musik, så kan i da lige få den liste jeg har fået samlet... Nogle vil nok mene at der er numre der er for 'meget gang i' til dinnermusic, og det er heller ikke alle numrene der handler om den store, perfekte kærlighed der bare varer ved. Men jeg glæder mig til at sætte min nye cd på,og synes den indeholder en perfekt blanding til dagen, dog er jeg lidt skuffet over ikke at have fundet noget passende med DAD og Iron Maiden, men så vidt jeg kan se har de ikke lavet noget i genren. Nå her er listen
 6. Min kæreste og jeg skal giftes d. 18/1. Min første kjoleprøvning var d. 12/11 altså ca ni uger før, og på trods af denne korte tidsfrist og lave budget, havde jeg et bredt udvalg. Så bare rolig du skal nok finde noget. Men hvis du ved præsist hvad det skal være, og derfor skal have bestilt den helt rigtige hjem eller lavet store ændringer, er det nok godt at være i god tid. Men det mener jeg nu også et halvt år er...
 7. Hvis i sidder ved langbord er der jo også pladsen overfor jeres. Hvad med evt brudepiger/forlover de skal jo også have en central plads traditionelt set.
 8. super flotte... og hvor må det føles skønt at kunne strege endnu en ting ud på todo listen
 9. Jeg skal et smut til Malmö i næste uge, og overvejede at bruge lidt tid på at kigge på brudekjole. Kender i nogle kjolhuse i Malmö og hvordan er priserne kontra de danske?
 10. Wau! Sikke et scoop..! Hvor fandt du dem?
 11. Jeg synes den er smuk som den er, den giver dig en flot siluet, og jeg kan ikke se de ekstra 5 kg. Men jeg ville nok overveje om kjolen skal være helt så nedringet til et bryllup, men det er bare min personlige mening
 12. Jeg sad netop og kiggede lidt på brudesmykker hos de forskellige kjolehuse, og kan se at 'curlies' er blevet meget populært og koster mellem 50-75 kr. stykket. Som et lille hint, til dem der måtte overveje sådan en hårprydning, kan jeg oplyse at disse smykker har været brugt i hesteverden (til dressurheste) i et par år og i snit koster 20 kr hos rideudstyrsforretninger. Der er rigtig mange smukke imellem, og også mange i samme stil som dem man ser hos kjolehusene.
 13. Smuk og rørende film, så den sammen med min kæreste der også er alvorligt kræft syg, det berørte os begge meget. Vil helt sikkert anbefale at man bruger de 25 min det tager...
 14. Der er et link i tråden 'Hvide stiletter, hvor?' til en web butik hvor man kan sortere på bla hælestørrelse og fod brede. Det kunne være at du kunne finde noget der :-)
 15. Den er super smuk, hvor er den købt?
 16. I kan gøre præcis som i vil. Nogle vælger at have en eller flere brudepiger, blomsterpiger, forlovere, æresbrudepige osv. Det kommer kun an på hvilket bryllup i ønsker
 17. Den er smuk til dig... Hvis der ikke er noget særligt tilbud her og nu på kjolen, ville jeg vente lidt endnu. Når du nærmer dig din ønske vægt kan du så tage ud igen og prøve den og andre :-) efter -15 kg kan det også være at der er en anden der klæder dug endnu bedre, selvom det er svært at forestille sug lige nu. Er der snører i ryggen? Hvis der er kan størrelsen justeres rigtig meget.
 18. Jeg har set en plastik springbuk (det stod der da i hvert fald at det var? har ikke så meget forstand på div. antelope arter) i ZOO Kbh's sovenirshop. Sådan en legetøjs/samlerobjekt figur. Du ku prøve at ringe til dem?
 19. Der er god tid til jul så du kan godt nå at strikke en simpel rød kjole :-P
 20. Øv et uheldigt sammentræf, i må begge sende hinanden en kærlig tanke på dagen, og derudover mødes senere og kigge billeder og dele minder. Faktisk kan jeg godt forestille mig at man efter så stor en begivenhed har lyst til at fortælle om dagen, men ofte vil dem man har lyst til at fortælle til også være med på dagen. Så selvom det er super ærgeligt så se på den positive side af det: du får efterfølgende mulighed for at fortælle detaljeret om dagen til en der har lige så meget bryllup på hjernen som dig :-)
 21. En skræder vil godt kunne ligge op og sy ny blonde på, men om han kan få en der er magen til den aftagne er ikke sikkert, modellen kan være udgået (hvis kjolen er et par sæsoner gammel) eller den kan være specielt fremstillet til kjoleproducenten. Du må få taget et nærbillede af blondine og så høre en lokal skræder om muligheden og prisleje.
 22. Man kunne jo lave en A4 side hvor talen stod enten på begge sprog, eller på det modsatte sprog af hvad talen holdes på, og så omdelte det ved talens start. Men hvis budgettet kan bære det, kan man hyre en dansk/islandsk skrivetolk, der medbringer pc og projektor, og skriver på modsatte sprog af hvad der tales. Så kan alle følge med :-)
 23. Brug den farve som du vil, det får alligevel ikke samme udtryk som til de andre fester. Hvis du gerne vil differentiere dig en smule synes jeg at lilla, elfenben og guld (evt. sølv) kunne være smukt. Jeg ville så beholde lilla og elfenben som 'hovedfarverne' og så tilsætte en smule guld, fx på en invitation i lilla & elfenben med tekst og sløjfe i guld, eller borkort i elfenben med lilla navn og en guld blomst osv.
 24. Aerosmith : I don't wanna miss a thing
 25. Den er super fin, tillykke med købet