D+T

Medlem
 • Content count

  464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

D+T last won the day on December 17 2014

D+T had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About D+T

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 09/27/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  02.08.2014
 • Type vielse
  Borgerlig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Frederiksberg

Recent Profile Visitors

1,003 profile views
 1. Tusinde tak for Jeres søde ord :blush:
 2. Ej tusinde tak for de søde ord, det er jeg virkelig glad for at høre Jeg er sikker på, at I nok skal få en ligeså dejlig dag - det er bare så specielt at blive gift Tak! Det var også en virkelig god fotograf!
 3. Jeg finder stadig virkelig mange smukke kjoler, som jeg godt gad blive gift i - selvom jeg nu elsker den jeg havde på ;) Men den her fra ASOS måtte jeg altså lige dele med Jer! Jeg synes den er så smuk og havde jeg ikke haft den anden, så var jeg fløjet lige i armene på kjolen med de lange ærmer. Det var bare det Kjole med korte ærmer Kjole med lange ærmer Og alle de andre fine hvide kjoler på ASOS lige nu!
 4. Mange tak - det varmer at høre
 5. Tak Havde det også bare så dejligt i kjolen! Er dog lidt ærgerligt over, at jeg ikke lige ved, hvornår jeg kan tage den på igen
 6. Tusinde tak for Jeres søde ord Er glad for, at man kan se, at vi havde en rigtig dejlig dag!
 7. Bryllups surprise! Det var SÅ hårdt at få taget billeder! Det var varmt, mine fødder gjorde ondt, vi er ikke ligefrem afslappede foran et kamera og ja, der var meget galt ;) Men jeg synes nu, at de blev gode! Da vi kom lettere svedte tilbage efter fotograferingen, fik vi os en overraskelse! Vores forældre havde lejet en cykeltaxa til os, så vi kunne køre lidt rundt o fred og ro inden vi skulle spise frokost. Det var SÅ tiltrængt og lækkert at kunne sidde ned og bare lige trække vejret lidt.
 8. Par billeder - Frederiksberg Have Det kunne være sjovt, at tage et billede af os der krammer træet ;) Og nogen havde efterlad champagne og øl i pavillonen!
 9. Par billeder Par billeder på Frederiksberg Rådhus:
 10. Efter vielsen .. Var det tid til ris <3
 11. VIELSEN!!! Så var det tid! Vi ser virkelig spændte ud og ligeså lettede, da det er overstået ;) Jeg stod meget og tænkte på, at huske at sige ja højt nok, men ikke FOR højt. Jeg prøvede at kigge på Thomas, men han fortalte mig bagefter, at han ikke kunne kigge på mig, for så ville han begynde at græde! Puha!! Jeg kunne selvfølgelig ikke vente efter vi sagde ja og fik ringe på - så jeg tog lige styringen og kyssede min mand! Så grinte og klappede alle!! Det var bare så skønt, at det var overstået hæhæ. Alle sidder klar
 12. Tid til vielse Her er lidt flere billeder, hvor vi er på vej ind til vielsen. Vi var så tæt på at dø af nervøsitet! Jeg ved ikke, om I andre brudepar kan genkende det, men det var jo ikke fordi vi var bange for at blive gift, men det her med at være i centrum og store beslutninger osv. Vi var i hvert fald ikke rolige!! På vej ind: Thomas spørger lige om vej: "Hvor skal ringen sidde?" Spændte brudepar!
 13. Før vielsen Jeg har ikke nogle bileder fra før vi ankom til Frederiksberg Rådhus, men kan lige kort fortælle om det Vi var helt alene - et meget bevidst valg. Vi vågnede kl. 7.30 og jeg gik i bad, mens min mand lavede morgenmad. Kl. 8.00 ankom min frisør og gik i gang med hår og make up. Imens gik Thomas i bad. Kl. 10.15 var jeg færdig og vores ven med bilen kom for at hente os. Der var virkelig mange følelser på spil her. Det var vildt hårdt at gå rundt med alle de sommerfugle i maven! Frisøren gik og inden vi gik ned på gaden, havde vi lige et kort øjeblik, hvor vi kunne nå at fnise lidt over, hvad vi skulle i gang med. Kl. 10.30 Ned i bilen og afsted! Det tager heldigvis kun 10 minutter at komme til Rådhuset, selvom det er ned ad Falkoner Allé, som altid er trafikeret! Da vi ankommer, er min mor og hendes mand der selvfølgelig og selvom jeg havde været nervøs, men fattet, begynder jeg bare at græde, da jeg ser hende. Det betød så meget for hende, at se mig blive gift og det var bare næsten for meget af det gode. Fotografen fangede lige et billede af os lige efter jeg har sagt hej til min mor og det er vist ikke til at undgå at se, at vi er RET nervøse!!! Henne ved rådhuset, spotter vi nogle af vores venner og pludselig kommer min bedste veninde løbende og græder ind i krammet haha. Hun var så sød og jeg sagde, at hun ikke måtte græde, for så ville jeg også græde. Lade bare billederne tale for sig selv:
 14. Arh ja, jeg kunne sgu ikke dy mig alligevel! Her kommer beretningen om vores dejlige dag den 2. august 2014. Vielsen fandt sted på Frederiksberg med efterfølgende frokost og fest på en bar på Vesterbro. Før vielsen Lige før! Vielsen Efter vielsen Parbilleder - Rådhuset Parbilleder - Bilen Parbilleder - Frederiksberg Have Bryllups-surprise!