Tiktak

Medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tiktak

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  29.06.2013
 1. Jeg købte ´disse til vores favorbokse som var 5x5x5 cm: http://www.chokoladehimlen.dk/shop/nougat-troefler-med-15513p.html De smager helt fantastiske, især de guldfarvede og grønne. Vi købte 2 kilo til vores 46 bokse (kiloprisen er 254) og med de 2 kilo kunne det blive til 3 i hver æske og lidt tilovers, men 3 i æskerne er meget proppet.. Så vil anbefale 2. Du kunne jo vælge kombinationen, guld og sølv, eller lime og grøn. Håber du finder en løsning.
 2. Så vil jeg forslå du dropper nogle af de jeg elsker dig oplistet ting og omskrive dem. Mit forslag: _____________________________________________________________________ Kære skat. Lykken er mange ting, men for mig er det når du holder om mig på en regnvejrsdag og smiler til mig i gråvejret, når du er der for mig hele tiden og altid, når du elsker mig uanset hvad. Du er uden tvivl det bedste der er sket for mig. Jeg har i dag ikke bare giftet mig med min kæreste, men med min bedste ven, med den person der forstår mig dybest, og som synes alle mine små finurligheder og underlige ideer er fantastiske Du er tosset, skør, og til tider helt umulig på den gode måde, men jeg elsker også alle dine finurligheder som du værdsætter mine. Jeg elsker dig, fordi du altid kan få mig til at grine, og uanset hvor grå jeg synes verden ser ud, kan du altid trøste mig og gøre mig i godt humør. Du får mig til at smile over din store evne til at holde på hemmeligheder. - Eller rettere sagt din manglende evne til at holde på hemmeligheder. Det er herligt, at du har det på præcis samme måde med gaver. Jeg tror til dato endnu ikke at jeg har fået en fødselsdags-, jule- eller årsdagsgave på den rigtige dato endnu. Idet samme sekund du ser mig, efter du har købt gaven, må du bare give den til mig. Du kan ikke vente med at afsløre pakkens hemmelighed og for en der er så nysgerrig som mig, er det både ubeskrivelig sødt og charmerende. Jeg elsker dig fordi det er så åbenlyst, at du bare ønsker, jeg har det bedst muligt på alle måder. Du tør vise mig dine følelser og altid er 100% åben overfor mig. jeg elsker dig fordi du giver mig mod og styrke til at kæmpe kæmpe for det jeg tror på, også selvom det til tider kan være svært. Jeg ved, at sammen med dig kan kæmpe for det som jeg har kært. Du tør også kæmpe for det du brænder for. Om godt en måned står du med dit bachelorbevis i hånden og er på vej videre til kandidaten. Det har været en prøvelse, men nu er du ved at være der og du har ikke givet op undervejs, og det er jeg utrolig stolt af. Et ungarsk ordsprog siger I drømme og kærlighed er intet umuligt og det er så sandt som det kan være, for jeg ved at vi sammen kan klare alle de udfordringer som livet og fremtiden byder på Nogle af de personer der står os rigtig nær er ikke hos os mere Men du har lært mig, at de alligevel er her i vores hjerter. Jeg ved de alle ville være stolte og glade på vores vegne. Jeg elsker dig fordi du passer på mig. Jeg elsker dig fordi du gør mig lykkelig. Jeg elsker dig fordi du er dig! Hjælp mig med at hylde det pragtfulde menneske jeg har giftet mig med i dag, ved at rejse jer op og sammen med mig udbringe et leve for min mand. Martin længe leve. Hurra Hurra Hurra og så det lange Hurraaaaa (eller frække for at gøre det lidt sjovt for gæsterne og dem der har vædet lommetørklædet. Hvad enten du bruger noget af mit forslag eller ej, vil jeg bare ønske jer begge den allerbedste dag.
 3. Ihh nogen søde kommentarer.. Hælder også mest til opsat på hovedet så ryggen er fri.. men hvad så med pynt i håret?
 4. Hvor er de fede.. Hvor er de fra?
 5. Jeg har fundet en kjole men er meget i tvivl om håropsætning og "pynt" i håret. Nogen der har en god ide? Her er lidt billeder af kjolen.<p class="rounded clearfix" id="attach_wrap"> Vedhæftet billede
 6. Jeg har fundet en kjole men er meget i tvivl om håropsætning og "pynt" i håret. Nogen der har en god ide? Her er lidt billeder af kjolen.