Krebsen83

Medlem
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Krebsen83

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday
 1. Den første - du er bare super smuk i den :-)
 2. Hej piger Jeg vil gene have renset min brudekjole og tænkte om nogen af her kan anbefale et renseri til formålet i Aarhus?
 3. Hej Vi valgte den sæson vi gerne ville giftes og dernæst hvilken måned. Herefter undersøgte vi hvad der kunne lade sig gøre mht kirke og feststed - og så blev det den dato der passede bedst ift de to ting. :-)
 4. Vi brugte DJgaz ( djgaz.dk ) og var super tilfredse med ham. Vi gav 5000,- for musik fra 22-02. Herudover brugte vil hans anlæg til playlister under middagen.
 5. Sælger min Marianne Carøe kjole str. 42 - se mere i køb&salg

 6. Nej hvor fint med Sound of Music :-) Jeg endte med at gå med buketten i begge hænder - jeg har ikke set billeder endnu, så jeg ved ikke om jeg holdt den langt nok nede, men det håber jeg. Jeg tænkte på 1000 andre ting, da først dørene gik op og en helt fyldt kirke kiggede på mig - men hold da op, en fantastisk oplevelse :-)
 7. Tak for svar - jeg tager modellen med begge hænder - det vil nok også se mest harmonisk ud :-)
 8. Hej piger, Jeg skal giftes på lørdag, og er kommet i tvivl om hvordan jeg skal holde min buket når jeg (alene) går ind ad kirkegulvet? Hvis jeg holder den foran med begge hænder, tænker jeg det kan se sådan lidt lucia-agtigt-ud... Hvis jeg holder den i den ene hånd, hvad skal jeg så gøre af den anden? ;-) Hvad tænker I ville være bedst?
 9. Prøv Holst sko i ryesgade - de har bla Peter Kaiser sko, super smukke og enkle. Ellers prøv i salling på strøget. God jagt :-)
 10. Jeg synes den er rigtigt sød og god, så hold du fast i den! :-)
 11. Jeg kan virkelig også anbefale wonderbra - fantastisk bh! og de forhandles mange steder heldigvis. Jeg var selv en større skål-størrelse i wonderbra, end jeg normalt er, så kan anbefale at prøve i butikken før man evt. køber over nettet.
 12. Jeg ved, at der er mange præster, der spørger til, hvordan parret mødte hinanden; hvad de faldt for hos hinanden; hvad de elsker hos hinanden; og hvad de kan blive lidt irriteret over hos hinanden. Så er der salmerne Og så bliver vielsesritualet gennemgået Tusind tak for svar! Så er der da lidt at gå i gang med :-) Vi har lige fået sat datoen for samtalen til den 19. april - så jeg vender lige tilbage til jer andre om hvad hun spurgte os om :-)
 13. Jeg er i gang med at kigge på paraplyer, til hvis det nu regner på vores bryllupsdag :-) Jeg har lidt svært ved at finde ud af hvilken paraply jeg skal vælge. Vi vil gerne have taget vores billeder lidt "rå", dvs blandt andet med grafittibaggrund. Jeg har kigget på denne: http://www.paraplyshop.dk/Bryllups-paraplyer/tvilling-paraply-hvid - en hvid, kæmpestor paraply. Og jeg tænker den måske er anonym nok. Det kunne også være en af de mangefarvede kæmpeparaplyer fra Tiger. Hvilken paraply har du valgt, og til jer der allerede har fået taget billeder - fik du brug for den ;) ?
 14. Man kan også få dem i sort og knaldrød
 15. Jeg skal have marguerit parfumen fra Marc jacobs på :-)