Krebsen83

Medlem
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Krebsen83

 1. Den første - du er bare super smuk i den :-)
 2. Hej piger Jeg vil gene have renset min brudekjole og tænkte om nogen af her kan anbefale et renseri til formålet i Aarhus?
 3. Kære piger, Jeg er på jagt efter et par fine bryllupssko, men jeg er simpelthen ved at løbe tør for steder at kigge. Jeg søger en lukket sko med max 4 cm hæl. Jeg kigger både efter eksempelvis flotte mørkeblå sko, eller eventuelt hvide/lidt råhvide sko, eventuelt med blonder, en lille sløjfe eller bare "romantiske" i udtryk. Jeg har ikke helt lagt mig fast på udseendet, men først og fremmest handler det nok om at finde en flot lukket sko der ikke er alt for høj. Jeg har indtil videre kigget på brandos, ellos, etsy.com, ebay.com. Hvor fandt i jeres sko, og har i eventuelt nogle gode forslag til mig? Tusind tak for jeres hjælp :-)
 4. Hej Vi valgte den sæson vi gerne ville giftes og dernæst hvilken måned. Herefter undersøgte vi hvad der kunne lade sig gøre mht kirke og feststed - og så blev det den dato der passede bedst ift de to ting. :-)
 5. Vi brugte DJgaz ( djgaz.dk ) og var super tilfredse med ham. Vi gav 5000,- for musik fra 22-02. Herudover brugte vil hans anlæg til playlister under middagen.
 6. Sælger min Marianne Carøe kjole str. 42 - se mere i køb&salg

 7. Hej piger, Jeg skal giftes på lørdag, og er kommet i tvivl om hvordan jeg skal holde min buket når jeg (alene) går ind ad kirkegulvet? Hvis jeg holder den foran med begge hænder, tænker jeg det kan se sådan lidt lucia-agtigt-ud... Hvis jeg holder den i den ene hånd, hvad skal jeg så gøre af den anden? ;-) Hvad tænker I ville være bedst?
 8. Nej hvor fint med Sound of Music :-) Jeg endte med at gå med buketten i begge hænder - jeg har ikke set billeder endnu, så jeg ved ikke om jeg holdt den langt nok nede, men det håber jeg. Jeg tænkte på 1000 andre ting, da først dørene gik op og en helt fyldt kirke kiggede på mig - men hold da op, en fantastisk oplevelse :-)
 9. Tak for svar - jeg tager modellen med begge hænder - det vil nok også se mest harmonisk ud :-)
 10. Prøv Holst sko i ryesgade - de har bla Peter Kaiser sko, super smukke og enkle. Ellers prøv i salling på strøget. God jagt :-)
 11. Jeg synes den er rigtigt sød og god, så hold du fast i den! :-)
 12. Jeg kan virkelig også anbefale wonderbra - fantastisk bh! og de forhandles mange steder heldigvis. Jeg var selv en større skål-størrelse i wonderbra, end jeg normalt er, så kan anbefale at prøve i butikken før man evt. køber over nettet.
 13. Hej alle Det er snart ved at være tid til vores vielsessamtale, og i den forbindelse er jeg nysgerrig på at høre om jeres erfaringer med dette? Hvad havde i forberedt og hvad spurgte præsten jer om?
 14. Jeg er bare så fantastisk glad over at det er lykkedes at finde et par sko i dag! Fantastisk skønne beige laksko fra Gabor - og så endda til 499,- i Salling i Aarhus. Så er tippet givet videre til jer andre... :-) Hælen er ca 5 cm høj og helt perfekt hvis man ikke er til super tynde stilethæle. Og der er ikke noget mormor over dem, som jeg ellers før har tænkt om Gabor sko.
 15. Jeg er i gang med at kigge på paraplyer, til hvis det nu regner på vores bryllupsdag :-) Jeg har lidt svært ved at finde ud af hvilken paraply jeg skal vælge. Vi vil gerne have taget vores billeder lidt "rå", dvs blandt andet med grafittibaggrund. Jeg har kigget på denne: http://www.paraplyshop.dk/Bryllups-paraplyer/tvilling-paraply-hvid - en hvid, kæmpestor paraply. Og jeg tænker den måske er anonym nok. Det kunne også være en af de mangefarvede kæmpeparaplyer fra Tiger. Hvilken paraply har du valgt, og til jer der allerede har fået taget billeder - fik du brug for den ;) ?
 16. Jeg ved, at der er mange præster, der spørger til, hvordan parret mødte hinanden; hvad de faldt for hos hinanden; hvad de elsker hos hinanden; og hvad de kan blive lidt irriteret over hos hinanden. Så er der salmerne Og så bliver vielsesritualet gennemgået Tusind tak for svar! Så er der da lidt at gå i gang med :-) Vi har lige fået sat datoen for samtalen til den 19. april - så jeg vender lige tilbage til jer andre om hvad hun spurgte os om :-)
 17. Man kan også få dem i sort og knaldrød
 18. Jeg skal have marguerit parfumen fra Marc jacobs på :-)
 19. Jeg skrev min tale 3 måneder inden brylluppet. Nu er der 1 måned til brylluppet og jeg kan hygge mig med at finjustere den og øve øve øve øve øve. Det synes jeg fungerer rigtigt godt, så jeg kan anbefale dig bare at få taget hul på det. Min tale har flg struktur: kort tak til hjælpere og familie og svigerfamilie. Derefter 100% fokus på min mand: lidt sjovt om hvordan vi mødtes, derefter mange søde ting om hvorfor jeg har giftet mig med ham i dag og så til slut lidt om hvad jeg glæder mig til i fremtiden. Jeg har skrevet 1,5 side i skriftstørrelse 11 og det vil tage ca 4 minutter at holde talen (har virkelig øvet mange gange ) - det synes jeg er passende, for je vil gerne klare mig igennem så hurtigt som muligt hvis jeg er mege rørstrømsk på dagen. Faktisk har det taget mange øvegange før je kunne holde talen uden at tude - så jeg er meget glad for at være i god tid Pøj pøj med det.
 20. Ud af 1,5 A4 side bruger jeg 6 linjer på at takke andre. Så bruger jeg 5 linjer på min svigerfamilie. Resten af talen er til min kommende mand. Je synes det er vigtigst at få sagt det du gerne vil til din mand. Så må andre "nøjes" med din opmærksomhed i andre sammenhænge.
 21. Spændende er det ihvertfald hvor tæt på brylluppet har i jeres samtale? Jeg har lige kontaktet præsten i dag for at få en tid (hun er ikke vendt tilbage til mig endnu), og vi skal giftes om 5 uger Indtil videre har jeg forberedt forslag til ind/udgangsmusik og salmer. Men vil jo rigtigt gerne vide hvor meget personligt vi kan forvente at skulle fortælle om os selv mm
 22. Her er mine sko, som jeg har fundet i Salling i århus. Beige laksko fra Gabor - de sidder fantastisk på foden. :-)
 23. Her kommer billedet :-)
 24. Hej alle sammen Jeg sidder lidt og tænker over vores gavebord og det at pakke gaver op på selve bryllupsdagen. Vi har vielse kl. 14.30 og skal gå tidligt til bords. Realistisk set vil vi ikke kunne nå at tage os den tid det kræver, at pakke gaverne op. Det betyder meget for os selv at få lov til at pakke gaverne op, og at kunne nyde hver enkelt af dem. Derfor har gommen og jeg aftalt at vi pakker gaverne op dagen efter. Mit spørgsmål er så, hvordan vi får dette fortalt til vores gæster? Skal vi sætte et lille skilt på gavebordet og/eller nævne i vores velkomsttale at vi gør det på denne måde? Vi vil gerne sige tusind tak for gaverne, men ikke gøre et stort nummer ud af at de først bliver pakket op dagen efter. Håber på at få jeres input :-)
 25. Tusind tak! Det er helt perfekt :-D