al3000

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About al3000

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus

Recent Profile Visitors

1,070 profile views
 1. Havde godt overvejet et loppemarked. Men da jeg jo gerne vil bruge samme ramme (bare mindre) til bordnumre, bliver det jo nok umuligt at finde så mange ens på et loppemarked :-(
 2. det hedder billig brudebuket. Hun virker rigtig dygtig og så er hun super sød og god til at at komme med idéer :-)
 3. Nogen der ved, hvor man kan finde en ramme som denne? De må gerne kunne fås i flere størrelser, da jeg også gerne vil lave bordnumre i samme - men mindre - rammer.
 4. Ok. mange tak for jeres svar. Er bare så bange for, at bukketten kommer til at se lille og fesen ud, hvis i forstår :-)
 5. Hej, hvor mange cm. synes i en brudebuket skal være i diameter og hvad er det mest normale?
 6. Hvor kommer de fra og hvor meget koster de?
 7. Hvordan har du fået kortet ind på, er det bare fra krak?
 8. Hejsa, Jeg skal giftesi Århus d. 17/8 2013 og leder også med lys og lygte efter en violinist, der kan spille netop pachelbel canon in d til indgang :-) Måske vi skulle prøve og slå os sammen? Tænker at det må være lettere og billigere, hvis vi kan tilbyde 2 jobs frem for 1? Jeg har via et kor fået et nummer på en violinist, hende prøver jeg at ringe til i morgen. Derudover vil jeg også forsøge at nå forbi musik kons. inden forelæsning i morgen. Jeg bor i Horsens, så det er ikke hver dag jeg er i Århus. I hvilken kirke skal i vies? og har du nogen ide om hvor lang tid det tager fra Århus? Jeg er meget spændt på, hvor meget de vil forlange for det, har du nogen idé om det?
 9. Nu får jeg jo helt lyst til at droppe vores DIY projekt og købe dem her istedet :-) Men den danske side du har linket til ligger i Holsted, det er desværre lidt langt fra mig :-( og jeg vil da gerne se (og mærke) papiret inden. Ved du hvad han tager for det?
 10. Nogen der har erfaringer med Miss D i Risskov?
 11. Ja det er bare så fint, men er det ikke møgdyrt?
 12. Hejsa,... Tusind tak fordi du gav din erfaring til kende. Jeg er MEGET i tvivl. Netop det med andre bryllupper på samme tid er også noget, som jeg er bekymret for. Og så tænker jeg, at med alle de lokaler hvad så hvis man vil have et band? OG hvad hvis naboen har et band der overdøver ens eget?? Hvor valgte I at holde bryllup? Har du nogen gode forslag? Vi bor faktisk på Fyn men vi mødte hinanden i Århus, så enten Århus eller på Fyn bliver nok der vi holder brylluppet. Tak igen Jeg tror nu ikke man kan høre "naboens musik", men risikoen for at rende ind i en anden brud betød alligevel meget for mig. Ved nogen synes jeg er sippet med det (heriblandt H2B), men for mig betyder det altså bare rigtig meget. Og jo især, når man giver så høj en kuvertpris. Min største frygt var nok, at når vi nu kom kørende hen til Varna efter foto, så stod alle gæsterne til det andet bryllup ude foran og klappede lige indtil de så at det var os... Hehe, som du nok kan høre, var det ikke noget der duede for mig Vi kiggede også på Sophiendahl Gods, Restaurant Terassen i Tivoli Friheden, Vejle Fjord og endte så med at holde festen på Århus Teater. Vi ville gerne holde et elegant og utraditionelt bryllup og på teatret får vi begge dele. Sophiendahl var flot, men ikke særlig utraditionelt :-/ Det blev også lidt for meget rødt velour for min smag og her var problemet det samme, da de også har 2 selskabslokaler ret tæt på hinanden. Tivoli Friheden var derimod ikke så elegant men derimod ret utraditionelt. De har et stort hvidt pavillion telt med lysekrone, hvor man kan holde receptionen om eftermiddagen og derefter foregår festen på resturanten. Synes idéen var super sjov og anderledes og kunne forestille mig de fedeste billeder foran den gamle karussel og pariserhjulet. Vi var dog ikke så imponerede efter vi havde været derinde og snakke med dem :-/ Kom også pludselig i tanke om, at radiobilerne ligger ret tæt på restautanten og de larmer altså en del :-/ Derfor blev det teatret. Det er elegant men ikke på samme formelle måde som Sophiendahl og samtidig er det ret utraditionelt. Det er Cafe Hack (der ligger lige ved siden af) der arrangerer hele festen og dem der laver maden. Teatret har så nogle rigtig flotte selskabslokaler, som man lejer. Man lejer hele teatret, (så der er altså ikke andre selskaber på teatret den aften ) og det er teatrets hovedindgang man bruger, med rød løber i dagens anledning. Selvom det også ligger i den dyre ende, så bliver prisen inklusiv leje af teatret mindre end det vi skulle give på Varna
 13. Vi overvejede også at holde festen på Varna. Omgivelserne er smukke men synes ikke lokalerne er noget særligt. Det der blev udslagsgivende var dog, at de alle lørdage i juni-august havde minimum ét bryllup i et af de 2 andre selskabslokaler - med samme garderobe og samme toiletter. For mig betyder det rigtig meget, at man ikke render ind i en anden brud samme dag, derfor valgte vi noget andet. Men de virkede super søde og professionelle derude!
 14. Hej zillas, Hvor kan man købe bryllupskager i Århus? Jeg har snakket med Schweicerbageriet og Langenæs, men de kan desværre ikke lave med fritstående søjler, som jeg bare SÅ gerne vil have. Jeg ved at kageriet i sønderjylland laver dem, men de tager en mindre formue for at levere den til Århus :-( Har overvejet en privat kagebager, men de fleste bruger vist fondant og jeg vil gerne have marcipan på :-)
 15. Prøv og skriv til sælger på ebay, de plejer godt at ville sende til DK hvis man spørger :-)