2014bride

Medlem
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About 2014bride

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 09/25/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  09.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  ???
 1. Forfærdeligt.. Men du skal jo have en kjole.. Har du set den kjole der ligger på dba. Søg: panayotis houston. Syns måske den er ret gatsby.. Jeg har ikke set ryggen, men den kan jo laves... :-)
 2. Jo tusind tak begge to! :-)
 3. Gitte himborg i Aarhus.. Borggade 10.. Hun har gang i min kjole lige nu. Hun kan virkelig trylle og hun er ikke dyr. Min er blevet lagt ud og ind forskellige steder. Hele ryggen er blevet lavet om, da en anden skrædder havde kludret i det. Dansestrop og hejs til slæbet, og hun regner med at det kommer på ca 15/1600.. Den anden fik 1200 bare for ryggen. Kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Hun er meget omhyggelig, så jeg har været derinde 3 gange indtil videre, da hun kun vil tage lidt af gangen... :-)
 4. Bliver det bedre hvis du står op på en skammel/ køkkenstol??
 5. Jeg skal have et slør som giver lidt gas til min ellers så romantiske kjole.. Smider lige et par billeder.. Samtidig har jeg kort hår, så det ser dumt ud med et blondeslør.. (Syns jeg) Det sidste billede er fra fitting i dag!!! :-) se lige bort fra jeg havde glemt at sætte hår i morges.. :-)
 6. Hvor er I søde.. Tak!
 7. Kjolen, den har det smukkeste blondeslæb..
 8. Sløret
 9. Skoene
 10. Hej jeg er bare nød til at vise jer. Jeg har hele tiden villet have nogen sko og et slør, der piftede min ellers så romantiske kjole op.. Se lige! Er de ikke fine?? Min kjole er en enzoani dakota og jeg har købt et bubble veil i ivory der matcher kjolen. Samtidig har jeg lyst Rihanna kort hår med langt pandehår.. Tror I ikke at jeg bliver fin???
 11. Orker slet ikke stå med det selv. To små drenge tager det meste af min tid... Jeg vil bare gerne have noget, hvor jeg kan printe ud på alm papir. Klippe det til og klistre på en færdig invitation. Gerne en lomme-én.. Der skal en del Info med. Eller måske kender I et sted man kan købe dem? På forhånd tak!! Kram kram:-)
 12. Orker slet ikke stå med det selv. To små drenge tager det meste af min tid... Jeg vil bare gerne have noget, hvor jeg kan printe ud på alm papir. Klippe det til og klistre på en færdig invitation. Gerne en lomme-én.. Der skal en del Info med. Eller måske kender I et sted man kan købe dem? På forhånd tak!! Kram kram:-)
 13. I kan sagtens få herregården. Ta et kig på lille restrup.. Tror det er 700 pr pers incl ALT..det giver 38.000... Og det er med drikkevarer til kl 0100.. Så er der stadigvæk en del til baren efterfølgende. De er super søde. Vi kender flere der har holdt fest der og har kun hørt positivt.. :-)
 14. Den billigste hårlak du kan finde. Så holder de evigt. Jeg bruger det på mine roser når de er ved at gå til.. Så går de lige en halv dåse så bliver de blanke og flotte. Det ligner de er lavet af glas. Bladene liver også flotte.. Vil faktisk sigmar du kan lave dem flere uger i forvejen.. Man kunne måske nøjes med det halve, så bliver de knapt så blanke.. Giv det et forsøg... Jeg bruger den røde poly swing... Den er god til det..