Blypsforældre

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blypsforældre

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  13.07.2013
 • Type vielse
  Kirke, Snejbjerg
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sinding feriecenter
 1. Åhhh forresten.. lingeri!!! har født for 3 mdr siden og ammer pt fuldt ud.. såååå medmindre lillemanden har sagt fra inden, så ammer jeg stadig lidt til brylluppet:-/ så en bh er desværre nødvendigt....
 2. Hey brides... Jep den 13.07.2013 kan jo kun blive en skøøøn dag:-)) Lyder som et fedt tema i har RB87, også lige mig.. Meeeenn min H2B er nok mere til det klassiske... Har kigget omkring og endt med at købe guld glitter stilletter!! Lidt a la Carrie Bradshaw i sex and the city:-)) Skal der være fest,... så lad der:-) Overvejer stadig taske- no doubt Etsy kunne nemt blive mine nye best friend.-) Der er jo ALT hvad en brud behøver!! Skal nok ligge billeder ind når vi kommer så langt men glæder mig også til at følge i andres beretninger:-))
 3. tak tak for råd... Og tak for de søde ord Tul84:-) Glæder mig også sååå meget til at jeg skal have den på:-))
 4. tænker forresten lige at du endelig må nævne hvis der er flere ting du lige tænker der kunne være rart at vide mht stedet.....Noget der mangler eller bør laves inden!!;-) Vi er blevet lovet at de vil rydde pænt op og sætte borde/bænke mm i stand nede ved søen inden da vi skal holde reception der:-)
 5. Giver LiseMM ret, det ser nu ellers flot og hyggeligt ud... Men ja, kan godt se det ene bord er ret klemt op imod bandet;-( Vi skal have en Dj, som nævnt ovenfor ikke fylder nær så meget så håber der bliver plads til kæmpe dansegulv- for danses det skal der;-)))) Må jeg spørge hvor du har lejet duge henne?? Hvad gav du pr styk og hvor mange havde du lejet for at der var til alle bordene??? Er også ret nysgerrig mht lysestagerne?! De er da ikke derude fra vel???? Aner man måske bruden selv stå ved buffeten??:-) ser ihvertfald meget elegant og flot ud det der ses.. Men jaaaa vi vil Såååå gerne se flere billeder:-))
 6. Hejsa, jeg og min H2b bor i Snejbjerg!! Vi skal giftes d. 13 juli 2013 og reception+ fest holdes på Sinding feriecenter!! Fedt at se vi er en del kommende brude i området- måske vi sku mødes og udveksle ideer:-)) ?? Her har vi lige sendt indbydelser ud og er godt i gang med pynt mm til festen.. Tror snart min bedre halvdel blir stresset af alle de fede projekter jeg blir inspireret af herinde:-))
 7. Ej blir helt nysgerrig!? Hvad var i blevet lovet??
 8. Super!!:-) Vi bliver ca 70, så bli plads til kæmpe dansegulv/-))
 9. Hejsa.. Glæder mig til at høre om jeres store dag,, Vi skal selv holde bryllupsfesten på Sinding feriecenter-bare den 13.07.13:-)) måske du lægger lidt billeder op efterfølgende så vi kan snuse lidt inspiration til bordopstilling mm;-)) Nu er der jo ikke mange dage til for jer så nyyyyyddddd det!
 10. Hej alle søde tidl eller kommende zillaer.. Er nytilflytter til Herning og har lidt svært ved at finde en frisør/ makeup artist, samt en der til rimelige penge kan lave negle... Råd og erfaringer tages imod med STOR glæde:-) Har mørkt langt hår til lige under bh kanten... Evt forslag til frisurer og headpieces!! Vedlægger link af kjole http://www.youandyourwedding.co.uk/forum/wedding-fashion/any-justin-alexander-sincerity-brides/375907.html Gennemgående tema for festen er sort, ivory/perlemor, og flannel grey perlehønsefjer, læder pynt og er generalt ikke meget for alt for meget bling bling... selvom kjolen nu alligevel endte med det:-))
 11. Link til mine øreringe.. http://www.chanti.dk/#CARI_hooks_med_vedhaeng_i_forgyldt_sterlingsoelv|71207
 12. Først.. Kjolen! http://www.youandyourwedding.co.uk/forum/wedding-fashion/any-justin-alexander-sincerity-brides/375907.html Hvad ville i have under? En bodystocking, underkjole, eller bare stopløs bh? Synes det er svært da rygudskæringen er meget dyb på ryggen.. Dernæst sko! Nogen der har gode erfaringer med menbu sko?? og evt ved hvor de er nemmest at købe/prøve??Evt omkring Århus! Har også overvejet sorte sko for at de ka bruges igen.. hvad tænker i?? Er nok bare generalt forvirret! Har de sidste 2-3 måneder surfet rundet og er bare blevet så mættet af alle de lækre tilbehørs muligheder der er at jeg nu ikke kan vælge. SÅ, alle ideer tages imod med kyshånd. Tænker også på taske- har i alle tidl zillaer haft det?? tror egentlig ikke jeg får den brugt!!
 13. Tænker om der er nogen der har forsøgt sig med Snejbjerg Kirke:-).....
 14. Uhh super indlæg!! Er det ok man springer på?? Mangler også desperat hjælp til headpieces! Smykkerne er der styr på -guldøreringe med perler! Armbånd og kæde er ikke mig! Miss Lena har tjekket dine kreationer ud på etsy og de er super flotte, men kan ikke bestemme mig... Tænker lidt at håret skal sidde i en lav knold og headpiecet skal gå fra nakken og hen i ve side- til at forstå??? prøver at vedlægge link af kjole (aner ik hvordan jeg får billederne ind)...:-) kjolen: http://www.youandyourwedding.co.uk/forum/wedding-fashion/any-justin-alexander-sincerity-brides/375907.html Hår tænker jeg lidt a la Felixia + Emil ( se beretning herinde) eller Simone+ Anders :-)))))