Miss_K

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Miss_K

 1. Så skylder jeg vist lige et billede af vores invitationer. Dyb mærkebrun karton, printet mønster og tekst (også dyb mørkebrun) på perlemors papir 120 gsm og cremefarvet 1 cm satinbånd. Noget af et arbejde med 60 invitationer, men vi er meget tilfredse!
 2. Hej alle kommende brude! Vil lige vise min drømmekjole fra Karim Designs, som jeg bar til vores bryllup 7-9-13. Den er i de lækreste blonder med slæb og fin lille tungekant foroven. Den er lukket med snørre i ryggen, kan klart anbefales! ALLE har kommenteret hvor smuk de syntes kjolen var, så det gør jo kun en brud ekstra glad for sit valgt af brudekjole :-) Sløret er lavet til kjolen, og blondekanten på sløret er den samme blonde som på kjolen. Har jeg ivory satinsko på fra PINK (Købt i Silkehuset i København, rigtig flotte brudesko). Kjolen: 9.000 kr - inkl. ALLE tilpasninger af skrædder (var til fittings 4 gange) + fik yderligere en rabat på -15%, da jeg bestilte over 6 mdr brylluppet! Sløret: 950 kr - custom made Sko: 895 kr Smykker: Perleøreringe (barselsgave fra mine forældre), Halskæde lånt af min mor, Armbånd (arvestykke fra min oldemor) Andet: Strømpebånd (gave fra Karim), Hår (sat hos frisør), Broderet lommetørklæde om brudebuket (lånt af min mor, det var min oldermors) Kan KUN anbefale Karim Designs i Store Kongensgade meget meget varmt! Fantastisk service, de lytter virkelig til én, de laver lige det du vil have, og alle tilpasninger/oplægning er med i prisen!
 3. Vi har lige fået styr på vores reception, som bliver ca. kl. 15-17. (vi skal giftes kl. 13.30 og vil gerne sætte os til bords kl. 17-17.30). Drikkevarer: Bobler, sodavand, vand og kaffe Spiseligt: Chokoladekage el. cupcakes (begge med glasur og hjerte springles på), kys i rosa og creme farver og evt. småkager De skal have lidt at spise, men ikke for meget, da vi gerne vil til bords i rimlig tid.
 4. Min kæreste skal have hvid smoking skjorte på. Og min kjole er creme. Og sådan bliver det! Syntes bestemt ikke at min kjole ser gul ud. Jeg syntes der imod, at en creme farvet skjorte ofte ser beskidt ud, så det er i hvert fald ikke en mulighed.
 5. Det kiggede jeg også på! Men tror ikke vi kunne være der. Det lyder jo vildt dyrt! Men syntes helt klart der skal forhandles værelsespris, hvis gæster fra en fest på stedet overnatter. Vi har fået dobbeltværelse ned i 695 kr inkl morgenbuffet til alle vores gæster. Det koster normalt 1200 kr. Gæsterne betaler dog selv, men kunne booke værelset med vores fest som reference-nummer.
 6. Der ALLER vigtigeste for is er, at VI kan lide maden vi får til VORES bryllup Allergikere: Det ville jeg tage hensyn til, måske arrangere en specialret ved siden af. (Vi har dog ingen til vores bryllup). Vegetarer/Veganere: Dem har vi nogle stykker af. Der bliver taget hensyn på den måde, at vores hovedret/buffet består bl.a. af små smørstegte kartofler og gode rige salater, og noget godt grød til. Kræsenhed: Det tager vi altså ikke hensyn til! Hvis man slet ikke kan spise noget, af den lækre mad der bliver serveret til et bryllup, så er det ens egen skyld!
 7. Hold da op!!! Altså vi holder ikke vores bryllup på et slot... Men dog stadig et rigtig pænt sted. Men vi får følgende for 300 kr pr. pers: - Serveret forret - Lækker buffet som hovedret - Natmad (Desserten er vores bryllupskage, og den har vi fået lov til selv at medbringe) Jeg syntes at det lyder vanvittig dyrt!
 8. Ja, vil altså lige anbefale dig Karim også! Fantastisk service, han så bare noget helt rigtigt (og jeg har også været i Lilly). Han er et besøg værd! Han syer kjolen til dig. Med de detaljer du vil have. Og alle fittings er med i prisen.
 9. HEHE, hvor sjovt - det er MIN kjole!!! Jeg har købt den samme kjole hos Karim Designs! Jeg har godt nok fået lavet længere slæb, beholdt den originale tungeknat for oven og der skal ikke være bånd på min kjole.
 10. Når vores gæster ankommer til restauranten/hotellet, så bruger de lidt tid på at checke ind og evt. skifte tøj. Men vi har fået et lækkert område udenfor restauranten, hvor vi kan servere boblevand og lidt mundgodt mens de venter på os (der er til fotograferingen på vej til restauranten). Men hvad serverer man?? Det skal ikke være: - Decideret mad, for de skal spise middag ikke lang tid efter. - Bryllupskage, for det skal vi have til dessert. Jeg mangler inspiration!!! Hvad gør I/har i gjort?? Vi bliver ca. 106 gæster, så ikke dyre købe-cup cakes til 40 kr pr. stk Jeg er frisk på at bage selv, hvos det ikke er for avanceret...
 11. TAK! for alle Jeres input. I har helt ret, der må nemlig ikke være for solid mad, så de ikke kan spise den lækre middag vi har bestilt, men der må heller ikke være for lidt, så alle gæsterne er godt fulde når vi sætter os til bords... Jeg tror jeg går videre med Cupcakes (hjemmelavede) / Macaroons / Bobler og andre drikkevarer. Min kæreste kom med ideen om mini-små pølsehorn, hvilket jeg faktisk syntes var en ret god ide! men det bliver jo nok mig der skal lave dem, hehe.
 12. Vi skal giftes kl. 13.30, så gæsterne er ved hotellet alt imellem kl. 15.15-16.00 (afhæning om de skal check ind/skifte tøj). Vi har sagt at vi skal i hvert fald alle være samlet til receptionen kl. 16.30, for da skal vi have tager fælles billede. Vi regner med at gå til bords ved 17-17.30 tiden.
 13. Vil lige anbefale alle Jer kommende brude, der leder efter den helt rigtige brudekjole, at kigge forbi Karim Design i Store Kongensgade i København! De har lavet brudekjoler i over 30 år, og de kan altså bare noget. De har rigtig mange kjoler, og de laver dem lige som du vil have dem. Længere eller kortere slæb, ærmer på eller ej, flere eller færre perler og palietter osv. Jeg faldt for en rigtig flot kjole derinde. De yndigste blonder fra top til tå. Den kostede 9.000 kr, fik -15% i rabat pga jeg bestilte i god tid (6 mdr før bryllup). Kjolen er syet til mig efter mine mål. Jeg har fået en anden blonde afslutning ved brystet påsat, slæbet er blevet en del længere og jeg har fået lavet et slør der har samme blondekant som blonderne i kjolen. Ingen ekstra regning. Jeg skal selvfølgelig betale for sløret, men INGEN ekstra regningerne for alle de tilpasninger der laves på kjolen (oplægning ifh til sko, indlæging fordi jeg åbenbart havde tabt mig lidt osv). Det er virkelig min drømmekjole, romantisk med lidt royalt over sig :-) Kig forbi butikken eller deres hjemmeside, de er så søde og venlige!
 14. Ja, jeg har også haft flere hjælpere med til fittings. JA, deres nye hjemmeside er ikke så god som den gamle. Før så deres kjoler meget mere ekslusive ud, nu er det nogle kedelige modeller de har brugt. Min kjole ser i hvert fald meget flottere ud i virkeligheden, tror faktisk ikke jeg havde valgt den ud, hvis jeg bare havde kigget på hjemmesiden.
 15. Jeg har købt en stropløs BH i Illum fra Calvin Klein til 369 kr (tror jeg nok). Den er næsten samme farve som kjolen, jeg købte den og tog den med til fitting af brudekjolen. Det passede helt fint sammen, og kjole har også lidt støtte i form af stiver. Underbukserne bliver så behagelige som overhoved muligt. Jeg tænker noget soft microfiber hipster-"mormor-trusse"-lignende!
 16. Jeg smider IKKE min kjole før jeg skal i seng. Jeg tager noget pænt tøj med til dagen efter (morgen brunch buffet på hotellet). Men kjole skal jeg altså have på HELE aftenen
 17. Altså til kjoleprøvning hoppe jeg i alle kjoler oppefra (træde ned i kjolen) - både med og uden skørt. Der er "indbygget" skørt i min brudekjole, så skal ikke have et ekstra på. Og så er der snørrer i ryggen. Og der er intet problem med at komme i den ovenfra, så jeg ikke skal have den over hoved med sat hår og slør.
 18. Vi har ikke skrevet dresscode i vores invitationer. Men både min og min kæreste familie er ret gode til det med jakkesæt og lange kjoler til bryllupper (han har en meget stor familie, så vi har været til rigtig mange fester!) De fleste ved, at min kæreste har valgt at blive gift i smoking, med smoking skjorte og butterfly. Vi forlanger langt fra, at vores gæster skal til at købe/leje smoking, men de er velkomne til at tage den på, hvis de har en (som jeg ved at flere at de ældre gæster har). Men min kæreste har faktisk tænkt sig, at han lige ville smide en lille bemærkning ang. påklædning til et par venner. Tror ikke at de ligefrem ville tage cowboybukser på. Men bare et lille vink om, at det er jakkesæt -påklædning de skal tænke på. Ville selv blive dybt skuffet, hvis nogle af vores gæster tropper op i cowboybukser! Jeg syntes, at man som gæst skal vurderer hvilken slags bryllup der er lagt op til. Og jeg har sagt flere gange til familie og venner, at "I er jo altid så gode til at komme i de flotte kjoler, og at de med glæde må genbruge kjoler fra sidste år" (Vi var til 2 familiebryllupper i 2012). Så håber at de har forstået budskabet :-) Jeg har det sådan med farverne til et bryllup; med hvid er total NO GO (kun bruden), med sort syntes jeg man skal spørge bruden ad. Man kan jo evt. friske den op med et farverigt sjal eller lign. Men hvis bruden siger nej, så er det et ned.
 19. Sikke noget sludder! SELVFØLGELIG kan man tage kvindens efternavn. Jeg kender rigtig mange mænd, der har taget deres kone´s efternavn og evt. beholdt deres eget som mellemnavn. Jeg syntes det kommer an på, hvordan navnene svinger med hinanden, hvis i f.eks. skal hedde begge jeres efternavne. Altså hvis I skal hedde begge efternavne? Det er en dårlig undskyldning med at han kommer til at hedde det samme som sin chef. Han har jo nok ikke den samme chef resten af livet. Hos os er det kun mig der står i et STORT dilemma. Min kæreste har 1 efternavn og han tager mit mellemnavn (så han kommer til at hedde det samme som vores søn). Men jeg har mit mellemnavn og efternavn, og hvis jeg skulle tage hans efternavn bagved ville jeg i alt have 5 navne... Men på den anden side, har jeg HELT vildt svært ved at smide mit efternavn til fordel for hans... Han har indsendt blanketten "Navneændring på bryllupsdagen", men det har jeg ikke endnu.
 20. Hej alle, Ved ikke om jeg skriver det rigtige sted nu... Men vi leder efter luksus servietter der ligner stofservietter, eller i hvert fald derhen af :-) De skal være 40 x40 cm eller 50 x 50 cm og fås i hvide eller hvis med præget mønster. Og de skal kunne foldes som stofservietter. HVOR FINDER JEG DET?? Det må meget gerne være i en butik, da jeg gerne vil mærke servietterne før køb. Jeg nord for København, så alt i rimlig køreafstand er fint. Jeg skal bruge ca. 110 stk. Håber der er nogle der kan hjælpe.
 21. Vi bruger en DJ fra Darkmoon.dk. De skal have 4500 kr. De stiller anlægget op, så vi kan bruge deres mikrofon under middagen til f.eks. taler. Der er 110 gæster når skal råbes op når der er :-) De spiller vist fra kl. 22-23 til 04.
 22. LOVE IT!!! Så smukke blomter! Jeg skal selv giftes 7-9-13 og har overvejet rosa bonderose til borde og i buketten. Men de er vist ikke lige sæson i september... Til gengæld ligner den sidste brudebuket med creme og rosa roser til forveksling den, som jeg har vist til kæresten som inspiration til min brudebuket :-) Jeg ville helt klart vælge dit fine tema til mit bryllups, hvis vi altså ikke lige skulle dække op til 110 gæster.......
 23. Hej, Vi har printet på 120 gsm perlemors papir og så klistret det på karton bagefter. Det er ikke alle printere der kan klare karton (som ofter er >250 gsm). Vi klisterede sammen med de der lim-rollere. Så smarte! Og vi lavede 60 invitationer, så det gik hurtigt og gav et flot resultet :-)
 24. HJÆLP! Vi skal leje bestik, servietter, lysestager og dækketallerkner til vores bryllupsmiddag. Vi vil meget gerne have blanke dækketallerkner på bordet til vores bryllupsmiddag! Jeg syntes jeg har søgt alle vejne... De må max. koste 15 kr pr. stk. (helst 10 kr.) da vi bliver 110 pers. Er der nogen kender et udlewjningssted i Nordsjælland/Københavns området med sådanne dækketallerkner?? På forhånd tak!