Miss_K

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Miss_K

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Lundtofte Kirke
 1. Hej alle kommende brude! Vil lige vise min drømmekjole fra Karim Designs, som jeg bar til vores bryllup 7-9-13. Den er i de lækreste blonder med slæb og fin lille tungekant foroven. Den er lukket med snørre i ryggen, kan klart anbefales! ALLE har kommenteret hvor smuk de syntes kjolen var, så det gør jo kun en brud ekstra glad for sit valgt af brudekjole :-) Sløret er lavet til kjolen, og blondekanten på sløret er den samme blonde som på kjolen. Har jeg ivory satinsko på fra PINK (Købt i Silkehuset i København, rigtig flotte brudesko). Kjolen: 9.000 kr - inkl. ALLE tilpasninger af skrædder (var til fittings 4 gange) + fik yderligere en rabat på -15%, da jeg bestilte over 6 mdr brylluppet! Sløret: 950 kr - custom made Sko: 895 kr Smykker: Perleøreringe (barselsgave fra mine forældre), Halskæde lånt af min mor, Armbånd (arvestykke fra min oldemor) Andet: Strømpebånd (gave fra Karim), Hår (sat hos frisør), Broderet lommetørklæde om brudebuket (lånt af min mor, det var min oldermors) Kan KUN anbefale Karim Designs i Store Kongensgade meget meget varmt! Fantastisk service, de lytter virkelig til én, de laver lige det du vil have, og alle tilpasninger/oplægning er med i prisen!
 2. Vi har lige fået styr på vores reception, som bliver ca. kl. 15-17. (vi skal giftes kl. 13.30 og vil gerne sætte os til bords kl. 17-17.30). Drikkevarer: Bobler, sodavand, vand og kaffe Spiseligt: Chokoladekage el. cupcakes (begge med glasur og hjerte springles på), kys i rosa og creme farver og evt. småkager De skal have lidt at spise, men ikke for meget, da vi gerne vil til bords i rimlig tid.
 3. Min kæreste skal have hvid smoking skjorte på. Og min kjole er creme. Og sådan bliver det! Syntes bestemt ikke at min kjole ser gul ud. Jeg syntes der imod, at en creme farvet skjorte ofte ser beskidt ud, så det er i hvert fald ikke en mulighed.
 4. Det kiggede jeg også på! Men tror ikke vi kunne være der. Det lyder jo vildt dyrt! Men syntes helt klart der skal forhandles værelsespris, hvis gæster fra en fest på stedet overnatter. Vi har fået dobbeltværelse ned i 695 kr inkl morgenbuffet til alle vores gæster. Det koster normalt 1200 kr. Gæsterne betaler dog selv, men kunne booke værelset med vores fest som reference-nummer.
 5. Der ALLER vigtigeste for is er, at VI kan lide maden vi får til VORES bryllup Allergikere: Det ville jeg tage hensyn til, måske arrangere en specialret ved siden af. (Vi har dog ingen til vores bryllup). Vegetarer/Veganere: Dem har vi nogle stykker af. Der bliver taget hensyn på den måde, at vores hovedret/buffet består bl.a. af små smørstegte kartofler og gode rige salater, og noget godt grød til. Kræsenhed: Det tager vi altså ikke hensyn til! Hvis man slet ikke kan spise noget, af den lækre mad der bliver serveret til et bryllup, så er det ens egen skyld!
 6. Hold da op!!! Altså vi holder ikke vores bryllup på et slot... Men dog stadig et rigtig pænt sted. Men vi får følgende for 300 kr pr. pers: - Serveret forret - Lækker buffet som hovedret - Natmad (Desserten er vores bryllupskage, og den har vi fået lov til selv at medbringe) Jeg syntes at det lyder vanvittig dyrt!
 7. Ja, vil altså lige anbefale dig Karim også! Fantastisk service, han så bare noget helt rigtigt (og jeg har også været i Lilly). Han er et besøg værd! Han syer kjolen til dig. Med de detaljer du vil have. Og alle fittings er med i prisen.
 8. HEHE, hvor sjovt - det er MIN kjole!!! Jeg har købt den samme kjole hos Karim Designs! Jeg har godt nok fået lavet længere slæb, beholdt den originale tungeknat for oven og der skal ikke være bånd på min kjole.
 9. TAK! for alle Jeres input. I har helt ret, der må nemlig ikke være for solid mad, så de ikke kan spise den lækre middag vi har bestilt, men der må heller ikke være for lidt, så alle gæsterne er godt fulde når vi sætter os til bords... Jeg tror jeg går videre med Cupcakes (hjemmelavede) / Macaroons / Bobler og andre drikkevarer. Min kæreste kom med ideen om mini-små pølsehorn, hvilket jeg faktisk syntes var en ret god ide! men det bliver jo nok mig der skal lave dem, hehe.
 10. Vi skal giftes kl. 13.30, så gæsterne er ved hotellet alt imellem kl. 15.15-16.00 (afhæning om de skal check ind/skifte tøj). Vi har sagt at vi skal i hvert fald alle være samlet til receptionen kl. 16.30, for da skal vi have tager fælles billede. Vi regner med at gå til bords ved 17-17.30 tiden.
 11. Når vores gæster ankommer til restauranten/hotellet, så bruger de lidt tid på at checke ind og evt. skifte tøj. Men vi har fået et lækkert område udenfor restauranten, hvor vi kan servere boblevand og lidt mundgodt mens de venter på os (der er til fotograferingen på vej til restauranten). Men hvad serverer man?? Det skal ikke være: - Decideret mad, for de skal spise middag ikke lang tid efter. - Bryllupskage, for det skal vi have til dessert. Jeg mangler inspiration!!! Hvad gør I/har i gjort?? Vi bliver ca. 106 gæster, så ikke dyre købe-cup cakes til 40 kr pr. stk Jeg er frisk på at bage selv, hvos det ikke er for avanceret...
 12. Ja, jeg har også haft flere hjælpere med til fittings. JA, deres nye hjemmeside er ikke så god som den gamle. Før så deres kjoler meget mere ekslusive ud, nu er det nogle kedelige modeller de har brugt. Min kjole ser i hvert fald meget flottere ud i virkeligheden, tror faktisk ikke jeg havde valgt den ud, hvis jeg bare havde kigget på hjemmesiden.
 13. Jeg har købt en stropløs BH i Illum fra Calvin Klein til 369 kr (tror jeg nok). Den er næsten samme farve som kjolen, jeg købte den og tog den med til fitting af brudekjolen. Det passede helt fint sammen, og kjole har også lidt støtte i form af stiver. Underbukserne bliver så behagelige som overhoved muligt. Jeg tænker noget soft microfiber hipster-"mormor-trusse"-lignende!
 14. Jeg smider IKKE min kjole før jeg skal i seng. Jeg tager noget pænt tøj med til dagen efter (morgen brunch buffet på hotellet). Men kjole skal jeg altså have på HELE aftenen
 15. Altså til kjoleprøvning hoppe jeg i alle kjoler oppefra (træde ned i kjolen) - både med og uden skørt. Der er "indbygget" skørt i min brudekjole, så skal ikke have et ekstra på. Og så er der snørrer i ryggen. Og der er intet problem med at komme i den ovenfra, så jeg ikke skal have den over hoved med sat hår og slør.