DenUngeBrud

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DenUngeBrud

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 07/22/1991

Profile Information

 • Vielses dato
  15.05.2015
 • Type vielse
  Rådhus - havefest
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Svendborg
 1. Mange tak for alle jeres svar
 2. Tak skal I have, vi kigger på det
 3. Tak, Camilla Kan du evt huske navn og pris?
 4. Hej Vi skal holde vores fest i et relativt lille lokale (jeg frygter i hvert fald endnu lidt for pladsen) i forhold til at have en DJ stående (plus, vi vil egentlig gerne spare udgiften, da budgettet ikke er så stort). Men har nogen nogle (gode) erfaringer med bare at have en ipod/stak CDer klar? Og hvor meget har I så planlagt med spillelister osv?
 5. Hej Min H2B skal have syet et jakkesæt, og jeg faldt i den forbindelse over itailor.com Er der nogle herinde, der har erfaringer med denne side? Det virker utroligt billigt (er forberedt på told/ekspeditionsgebyr hos postDK), men er simpelthen så fedt at det kan fås i hans ønskede farve (lys sand), da det foreløbigt har været umuligt at skaffe i DK. God som dårlige efaringer med både, jakkesæt, skjorter og slips modtages med kyshånd!
 6. Vi lægger min buket på min forlovedes morfars grav dagen efter vielsen. Jeg vil nemlig gerne have buketten med mig hele dagen, og når den så bliver lagt er den fyldt med minder fra dagen, hvis man skal tænke lidt symbolsk på det;)
 7. Okay. Og hvor køber man det der flyttepapir henne? Og det er bare almindelig frugtfarve? Tror jeg skal prøve det her! :D
 8. Tak må jeg spørge, hvor meget papir + frø du har brugt? Og hvor mange flowerbombs det gav?
 9. Lyder spændende Men hvad gør folk så med dem? Lægger hele papir/frømassen i plantejord og så kommer der blomster?
 10. Der kan man bare se -jeg vidste ikke, man dkulle have hele URLen med. Nå, så er det tilbage til square one i kjole søgningen.
 11. Det tror jeg ikke -ikke alene gør de meget ud af mærke billederne mod kopiering(hvilke ville være ekstra farligt hvis de blev opdaget) men det er også en meget omtalt hjemmeside herinde (og administratorerne gør meget ud af links til hjemmesider med kopivarer ikke kan laves på disse fora). Derudover har jeg ikke set kjolerne andre steder (og tro mig, jeg har VIRKELIG kigget på mange hjemmesider og kjoler!) brudekjoleronline.com er derimod en kopiside -de fleste er kopier af panovias smukke kjoler
 12. Okay. Det er jeg ikke sikker på jeg "tør" -hvad jeg kan læse mig frem til er der ikke fortrydelsesret på kjoler syet efter egne mål (og skal lige have kjolen på, før jeg kan være helt sikker) Men tak for svar
 13. Og har nogle af jer erfaringer med lightinthebox.com? :D
 14. Hvordan passede strube/hult til gulv med deres standardmål?
 15. Rikke, hvordan passede målet på strube/hult til gulv for dig? Jeg sidder og kigger på deres standardstr og jeg er tilsyneladende 11cm lavere end en str 2 i netop dette mål (resten af målene passer på str 6 og 4, så får min skrædder til at sy lidt ind om talje og hofte) Og jeg er ellers 1,65 og føler mig nogenlunde velproportioneret, hehe ;) Synes det virker lidt mærkeligt .. føler mig pludselig lille og bred, hahah!