Bruden

Medlem
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bruden

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg synes det kommer an på vielsestidapunktet. Etiketten siger jo, at man som udgangspunkt ikke kommer i smoking før kl 17.
 2. Hej Sonja. Jeg synes det lyder som en god ide at blive fulgt op af dine børn - især når dine forældre er døde. Synes det er et mere naturligt valg end dine brødre.
 3. Jeg har mest lyst til at det er min datter, der følger op, men kan nok ikke slippe frygten for at skuffe nogen.... Overvejer om jeg skal ringe og spørge min far, hvad han synes om ideen med at lade min datter gøre det.
 4. vi sendte invitationer ud to mdr. før med SU-dato præcis en måned før.
 5. For de af jer, der HAR en far, men konkret valgte at en anden skulle følge jer op: hvordan tog far nyheden? Og for de af jer, der er blevet gift: virkede det så 'forkert' i kirken? Min far har ikke umiddelbart vist interesse for mit bryllup (eller generelt for mit liv de sidste år). Jeg skal dog ikke gøre mig hellig, idet jeg heller ikke viser den største interesse for hans liv, men vi ses dog til højtider og fødselsdage. Jeg vakler mellem at gå alene med min lille datter, eller lade ham følge mig.
 6. Hvor meget slik indkøber I til en buffet? Pr. Person?
 7. Tak for svarene. Vi har nu lejet en fem etages stativ med forme meget billigt ved et udlejningsfirma
 8. Tusind tak for svar. Jeg prøver at høre bandet om, hvor fleksible de er.
 9. Som bonus Info kan jeg oplyse, at bryllupskage spises om eftermiddagen til receptionen, og vi har slået dessert og kaffe om aftenen sammen...
 10. Ja, nu nærmer tiden sig for vores bryllup, og pludselig melder alle de mange spm sig. De grunder måske i, at jeg faktisk aldrig selv har været til et bryllup. Vi har lejet et band, og skal have fundet ud af, hvornår de skal gå på. Vi starter med velkomstdrinks kl 17, og middag kl 18. Hvornår vil I mene, at musikken skal starte?
 11. I der selv laver bryllupskage, hvor har I købt/lejet et stativ?
 12. Vi hiolder selve festen i kristrup selskabslokaler. Har ikke selv været til fest der før, men flere af mine venner har rost det. Så håber det bliver godt
 13. Vi skal giftes i starten af april. Jer?
 14. Tak for nogle rigtige gode forslag! Den eneste vi selv havde tænkt på var området ved Sct. Clemens, da det er der vi skal giftes.
 15. Vi skal giftes og holde fest i Randers. Er der nogen af jer, der har forslag til location til at få taget bryllupsbilleder?