Byskov-junior

Medlem
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Byskov-junior

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Viborg
 1. Jeg kaster buketten, da jeg rejser tilbage til Australien 2 dage efter brylluppet. Tænker at det vil blive lidt sjovt :-) Men hvis jeg boede i DK, tror jeg nok at jeg ville vælge at ligge den på mine bedsteforældres grav.
 2. Jeg synes da du lige så godt selv kan farve håret, hvis du er vant til det. Det bliver så spændende!!! Glæder mig til at se billeder
 3. Jeg ville enten få min mor til det eller gå op selv
 4. Kender I ikke nogle i familien eller venner, der kender nogle med en lækker bil?? Det kan være en nem og billig måde at løse problemet på.. Du kan evt skrive ud på FB..
 5. Det er også mest vores forældre der synes det er en god idé. Vi er nu blevet enige om, at vi ikke skal have sang. Egentlig ret rart at have taget den beslutning, så er der mindre der styr på :-) <a href="http://www.bryllupsklar.dk/wedding/bryllupsticker.htm"><img src="http://www.bryllupsklar.dk/ticker/genticker.php?dhn=MjYxNDc%3D.png"></a>
 6. Er der ingen der har lidt inspiration til os soon to be B2B??
 7. Jeg fandt flere steder, hvor vi kunne ønske os oplevelser og jeg fandt også en online butik, hvor man kan registrere sine ønsker, hvis folk skulle få lyst til at give os en ting, og så bliver gaverne leveret hernede, når vi kommer tilbage fra DK.
 8. Jeg er slet ikke sikker på om vi skal have en velkomst sang, men tænkte at det kunne være at vi ville blive lidt klogere, hvis vi så nogle.. Vi har talt om det igen i aften, og jeg tror måske vi undlader sangen -også pga at der kommer en del udenlandske gæster.. Men nu må vi se :-)
 9. Det synes jeg sagtens du kan. Vi har inviteret H2B's fætter men ikke kusine, da vi ikke har noget tilfælles med hende. Og heldigvis var familien meget forstående :-)
 10. Jeg kender flere brudepar der synes tiden i kirken gik alt for hurtigt.. Hvis de kunne, ville de have valgt at tage en ekstra sang, så de havde mere tid i kirken. Det er jo der, hvor det vigtigste sker -at I siger ja til hinanden :-)
 11. Jeg tror vi holder os til de klassiske, såsom Gin&tonic, Gin&Lemon, Jack Daniels og Coke, White russian og noget med rom. Derudover har vi øl, vin og shots..
 12. Jeg brugte flere timer på google, så jeg kunne finde nogle gode billeder.. Dem har jeg givet til H2B og så må han finde ud af resten :-)
 13. Fine forslag!! Sangene må gerne være sjove, men helst uden bandeord.. :-)
 14. Mange tak. Kender dog ikke denne melodi, så er stadig på udkig :-)
 15. Hejsa tøser.. Nogle der er gode bud på velkomstsange?? Vi er helt på bar bund og skal giftes om mindre end en måned... Håber virkelig I kan hjælpe, så vi kan få programmerne printet, så vi ikke får stress til sidst :-) Mange tak