Julle2u

Medlem
 • Content count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Julle2u

 1. Hej med jer! Jeg søger nogle gode råd ang. stolebetræk. Vores bryllup skal holdes i et forsamlingshus - som desværre har der der kedelige brunlige stole med jernben...kan i følge hvad jeg mener?? Derfor vil jeg gerne have betræk på stolene - men er jo i tvivl om hvordan det skal gøres! Det er nemt nok at smide et halvt lagen over, MEN jeg aner jo ikke om stoffet vil se pænt ud mm. Er der nogen af jer der har gjort sig i dette og kan komme med gode råd eller billeder.... Jeg vil SÅ gerne ha pyntet de stole, men budgettet er ikke til at købe eller leje betræk... Råd modtages med kyshånd
 2. Jeg har nogle blå til salg. Aldrig brugt i str. 37, hvis det skulle være
 3. Vi gjorde det mellem dessert og kaffen. Omend rydde tjenere borde med mere. Det fungerede rigtig godt
 4. Nu er der sommerfugle i maven. Har ikke sovet i 24 timer grundet eb PA 2 samt et smut til grønttorvet...det kunne mærkes ved den timelange borddækning. Mangler endnu nogle småting... Og jeg har i den grad været lidt små stresset i dag. Men alt kommer jo til at gå fint!!! Vil nu hoppe i kassen og få min skøngedssøvn
 5. Jeg har behov for et kirkehæfte skabelon for dummies!!!! Der skal være plads til 4 salmer Tak på forhånd
 6. Super! Printeren arbejder på højtryk!! :-)
 7. Nu er det snart tid - men jeg har tænk, jeg kunne godt bruge nogle råd til at komme i kjolen på den store dag. De gange jeg har prøvet kjolen har det været over hovedet. Jeg kan næsten med garanti sige at jeg ikke kan tage kjole på ved at stige ned i den. Kom gerne med alle fif til IkKE at få ødelagt makeup, hår og slør.... Det bliver jo ordnet inden jeg tager kjolen på!!
 8. Jeg har lige lavet min. På vores kvittering stod der gratis pga bavneændring ved ægteskab....
 9. Tillykke - og sikke nogle skønne billeder:-)
 10. Det lyder smart. Jeg må prøve mig lidt frem. Hvis kjolen pludselig spænder og jeg er bange for at den flækker, så må jeg jo op af den igen...og så prøve den anden vej fra i stedet for...
 11. Skal der børn med, og der ikke er børnebord, så ville jeg ikke parre forældre med børn sammen med andre forældre med børn. Så bliver der først tomt ved bordene :-) Som du selv er inde på gider børnene ikke sidde ved deres pladser så længe. Til vores bryllup har vi børn med, men kun Henriks søskendes børn, samt vores egen datter på seks. De bliver alle placeret ved et børnebord. Havde børnene været yngre så ville vi ikke have haft dem med. Ego der kommer frem her:-) Vores yngste datter på to er kun med i kirke og til reception. Ellers ville hun hænge på mor og far. Det har vi ikke lyst til, på VORES dag.
 12. Vi skal også have brød til natmad. Som jer, skal vi have nogenlunde det samme Hjortespegepølse, alm og hvidløgspølse med rå og stegte løg Rullepølse med tilbehør Leverpostej. Vi vælger kun at have dette pålæg. Jeg synes at det du har skrevet, virker rigtig fint. Og der behøves i mine øjne ikke flere slags pålæg :-)
 13. Ja...der har siden hen rykket sig lidt:-) vi startede med et budget på 40000, men vi når op på 57.000... Men der har været brugt penge løbende. Så det ikke har virket som så mange penge...det synes jeg nu er meget rart..
 14. Vi har en datter på 6 - hun bliver placeret ved et børnebord, sammen med hendes fætre og kusiner. Vi spørger hende ikke hvad hun helst vil. Det er noget vi har bestemt. Hun vil uden tvivl komme op til os nu og da, og lige veksle nogle ord...men ellers så råhygger hun med de andre børn, da hun elsker at lege og være sammen med dem. Vi skal giftes på lørdag, og kan så berette videre om hvor meget vi så til hende :-)
 15. Miss Lena kan skaffe en....har jeg læst i et tidligere opslag :-)
 16. Hov...måske når dagen kommer, panikken sniger sig ind - så vil en pose føles som det rigtige :-)
 17. Helt sikkert komfort. Der findes maaange fede sko, som jeg vælger fra. Som oftest pga hæl højde. Både til hverdag og fest:-)
 18. Puha...det skal da nok blive interessant...yaks..... Men tak for rådene. Godt jeg har to hjælpere til rådighed så:-)
 19. Elsker kjole billeder!!! Og smuk er den til dig:-)
 20. Er bare SÅ enig :-) Vi skal også "bare" holde det i et alm kedelig festsal/forsamlingshus som vi lejer hvor min mor bor. Så den skal da have gas med forskellige DIY-projekter, pynt osv. Min mor griner af det og siger det er for meget og bla bla bla. Men JEG vil nyde at lave det og JEG vil nyde det og sætte pris på detaljerne på selve dagen - også selv om jeg måske er den eneste. Men det gør slet intet, for jeg gør det udelukkende for min egen skyld 😜 Noget som ellers ikke sker så tit. Desuden er det jo (forhåbentligt) once in a life time, så det skal da nydes 😄 Det er jo lige præcis det. Den ene gang, det må godt være lidt mere specielt. Når nu vi har sparet en del udgifter, der sagtens kunne have kostet mere. OG - så er det jo også lidt hyggeligt at nusse med det. Selvom det tidsmæssigt ville være nemmere at købe et færdigt produkt. En anden brud herinde, har været så flink at jeg kunne leje chaircovers af hende. Sy kan jeg ikke, så det er jo bare perfekt. Og er sikker på det lige giver et lille ekstra til opdækningen, som ellers bliver enkel.... Men det er jo heldigvis vores fest - og jeg har sagt til dem at jeg er ego, lige hvad det angår. Så længe den anden halvdel er med på det :-) men han arbejder pt. Udenbys, så frit slag til B2B :-)
 21. Som der er en der nævner om amerikanerne....så har de bare styr på det med at gøre hvad de vil. Alene da jeg viste vores meget nede på jorden bordhæfter, var kommentaren fra svigermor: amerikaniseret. Men altså, når nu vi holder i et helt almindeligt forsamlingshus, så skal den ha gas med noget hjemmelavet hygge krea :-)
 22. Her er jeg 30 og Henrik er 40 Sikke en ung dame han har scoret sig😉 Vi har 2 børn sammen på 2 og 6
 23. Wauw....smuk, smuk og mere smuk!!
 24. Det er simpelthen et fantastisk resultat, også selvom der er langt vej igen. Hvor må du være stolt af dig selv...sikke en viljestyrke! Den må du gerne dele lidt ud af :-)