cm2503

Medlem
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cm2503

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Hvordan var din oplevelse ellers med samuraifoto og de færdige billeder? Jeg syntes han er lidt speciel mand, men man gjorde det godt og man lagde slet ikke mærke til ham, der er billeder at det jeg have skrevet på listen til ham på, han var meget diskret og har taget rigtige mange gode billeder, hvor folk ikke ved de blev fotograferet. så vi har et hav af stemningsbilleder, både fra bordene, børnene der lege i haven og fra køkkenet og maden. Meget fint il prisen. ved ikke om du kan se et lille udpluk af billederne via linket https://www.facebook.com/carina.mailand/media_set?set=a.10152263269016258.1073741825.606691257&type=3
 2. Vi brugt samurafoto, han er fra tranbjerg og kostede 5500 kr. Fra forberedelse til brudevals. Vi fik alle billeder på cd'er omkring 1000 stk. Samt en bog og lidt printet portrætter.
 3. Jeg købte nogle fine lange lilla kjoler til mine søstre som var mine brudepiger, på missmartins.dk
 4. Jeg købte min sko på fest-sko.dk og fik dem farvet lilla, de blev rigtig fine..
 5. Hej.. Vi har lige sat telt op idag, vi skal giftes på lørdag.. de første 2 billeder er hvordan vi har hængt det, det er lidt svært at se med syntes det ser ret godt ud, Real life... Sidste billeder er der jeg har fået inspirationen fra.. Tror ikke det sådan er til at genbruge, det er jo klippet i de længder vi skulle bruge..
 6. Vi har syet tyl rør der skal hænge i loftet i teltet, inden i dem er der lyskæder..
 7. Bertoni brunes galleri. Vi var der inde og rigtig fin service..
 8. 1000 tak for de gode ind put.. det har givet lidt at tænke over.. men der er jo go tid til 31.08..
 9. Jeg er meget i tvivl om bæltet skal hænge ned, eller det skal sys på kjolen, så det kun er i taljen, altså så der ikke er noget der hænger.. Hvad syntes i? Og hvad syntes i om kjolen?
 10. Så har jeg bestil min vielses ring ved guldsmede, og syntes bare den er så flot og det bedst er den kommer til at indeholder guld fra min fars forlovelsesring, en ring jeg fik da jeg var 6, af min farmor som var en omstøbning af hendes og min farfars vielsesring ( min farfar døde inde jeg blev født)min farmor er her ikke længere så det betyder meget.. Samt guld fra en ring fra både min morfar og mormor... Så det bliver virkelig en ring med betydning for mig.. Det ville det jo selvfølge lige meget hvad ;-) Kan min gammel ring, jeg fik af min farmor tælle som noget gammelt? Nu den jo er i min ring?
 11. Hej piger jeg er nu næste færdig med bælte til min kjole, det ser mere lyserød ud på billedet end det er.. Det er mere gammel rosa.. Min lille prinsesse brudepige datter skal have et bælte i samme farve på til hendes kjole og min 2 søstre som også skal være brudepiger skal have en lilla kjole som i blomstens farve.. Hvad syntes i?
 12. Er helt enig med mk080815, det kan man ikke, gæsterne bruge i forvejen også mange penge på at være gæster ved jeres bryllup. Tøj, gaver, transport, overnatning og måske en polterabend
 13. Ved ikke hvor han kommer fra..