Marianne Skibby Rasmussen

Medlem
 • Content count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Marianne Skibby Rasmussen

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 10/02/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  21.09.2013
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Odense
 1. Jeg havde min mor og en veninde med - og det var helt perfekt!! Jeg ville gerne holde kjolen som en overraskelse over for de fleste gæster, og så var der heller ikke alt for mange forskellige meninger.
 2. Jaaaaaa vi vil se billeder Oplevede det samme hos Lilly i Odense - helt fantastisk service, og jeg købte også min kjole i første runde.
 3. Mine forældre betalte ingredienserne til bryllupskagen, som jeg bagte sammen med min mor, og kørsel til og fra kirke i limousine. Mine svigerforældre betalte for oppyntning i kirken. Det var jo ikke de store beløb, men vi blev utrolig glade og det betød rigtig meget for os.
 4. Jeg er VILD med den kjole! Elsker det der lag på lag på nederdelen. Super fin hjerteudskæring. Og den klæder dig bare så godt.
 5. Jeg tænkte rigtig længe over morgengaven, og var faktisk på bar bund. Men så kørte vi på et tidspunkt forbi en Ferrari, og han udbrød: "Sådan én kunne jeg godt tænke mig at prøve at køre". Og få uger efter var der en "deal" på netop det. En times kørsel. Synes dog han også skulle have noget mere "holdbart" så jeg købte en kuglepen (samme slags som der bruges i rumfærger) hvor hans nye navn er graveret på klipsen. Han blev super glad og overrasket over begge dele.
 6. Min smukke buket og en brystbuket. Elsker den :-)
 7. Min mand bestemte udseendet og han gav kr 500 for buket og tre brystbuketter. Han havde fået den lavet samme sted som bordpynten, så den matchede. Den var lige som jeg havde drømt om. Båndet har min svigermor kniplet, og det passede perfekt til buketten.
 8. Held og lykke i Lilly - og med det kommende bryllup. Vi havde den fedeste dag :-)
 9. Tusind tak for alle de søde ord :-)
 10. Tusind tak, vi sidder dejligt på skyen :-) Min bolero er fra Lilly, købt sidste år.
 11. Tusind tak - også for smiley'en :-)
 12. Vi havde en helt fantastisk dag, I får lige et par billeder :-)
 13. Nøj en smuk smuk kjole. Tillykke med dagen.
 14. Tillykke til jer alle - ønsker jer en SKØN dag :-)
 15. Tak Pernille Og i lige måde...