Marianne Skibby Rasmussen

Medlem
 • Content count

  181
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marianne Skibby Rasmussen

 1. Jeg havde min mor og en veninde med - og det var helt perfekt!! Jeg ville gerne holde kjolen som en overraskelse over for de fleste gæster, og så var der heller ikke alt for mange forskellige meninger.
 2. Jaaaaaa vi vil se billeder Oplevede det samme hos Lilly i Odense - helt fantastisk service, og jeg købte også min kjole i første runde.
 3. Mine forældre betalte ingredienserne til bryllupskagen, som jeg bagte sammen med min mor, og kørsel til og fra kirke i limousine. Mine svigerforældre betalte for oppyntning i kirken. Det var jo ikke de store beløb, men vi blev utrolig glade og det betød rigtig meget for os.
 4. Jeg er VILD med den kjole! Elsker det der lag på lag på nederdelen. Super fin hjerteudskæring. Og den klæder dig bare så godt.
 5. Jeg tænkte rigtig længe over morgengaven, og var faktisk på bar bund. Men så kørte vi på et tidspunkt forbi en Ferrari, og han udbrød: "Sådan én kunne jeg godt tænke mig at prøve at køre". Og få uger efter var der en "deal" på netop det. En times kørsel. Synes dog han også skulle have noget mere "holdbart" så jeg købte en kuglepen (samme slags som der bruges i rumfærger) hvor hans nye navn er graveret på klipsen. Han blev super glad og overrasket over begge dele.
 6. Min smukke buket og en brystbuket. Elsker den :-)
 7. Min mand bestemte udseendet og han gav kr 500 for buket og tre brystbuketter. Han havde fået den lavet samme sted som bordpynten, så den matchede. Den var lige som jeg havde drømt om. Båndet har min svigermor kniplet, og det passede perfekt til buketten.
 8. Vi havde en helt fantastisk dag, I får lige et par billeder :-)
 9. Held og lykke i Lilly - og med det kommende bryllup. Vi havde den fedeste dag :-)
 10. Tusind tak for alle de søde ord :-)
 11. Tusind tak, vi sidder dejligt på skyen :-) Min bolero er fra Lilly, købt sidste år.
 12. Tusind tak - også for smiley'en :-)
 13. Nøj en smuk smuk kjole. Tillykke med dagen.
 14. Tillykke til jer alle - ønsker jer en SKØN dag :-)
 15. ..... og hænger klar til om 3 uger. Skønt at prøve den igen :-)
 16. Tak Pernille Og i lige måde...
 17. Nøj hvor er den flot - særligt med boleroen på. Hvor har du købt Boleroen og hvad har du givet for den? Tak Den er fra Lilly og jeg mener det var kr. 799,00 (købt sidste år)
 18. Meget smuk og klassisk frisure.
 19. Tak hvor er I søde :-) Både kjole og bolero er fra Lilly.
 20. Her er min kjole. Klar til om 3 uger :-)
 21. Min absolutte favorit Nina Ricci - Premier Jour (som desværre er udgået, så godt at jeg nåede at købe til lager)
 22. Vi inviterede 52 og vi bliver 50 inkl os
 23. Vi bruger en app der hedder Wedding Party.
 24. Jeg tilslutter mig de andre - vi tager en taxa
 25. Jeg har købt en gavekort til en times kørsel i en Ferrari. Han går ikke med smykker, og det ur han drømmer om, er over vores budget. Han er selvstændig programmør, og han har i forvejen alt i elektonisk udstyr. Jeg køber nok også en lækker kuglepen, hvor jeg får graveret hans nye navn - så der er noget der holder i mange år, ud over minderne ved Ferrari turen.