BetinaSorensen

Medlem
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BetinaSorensen

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  08.06.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Prøv og snak med Tanja fra klippestudiet i Viborg.. Hun er sidste års elev, super dygtig.. Mener ikke det var så dyrt..
 2. Så kom dagen endelig.. :) må da ærlig indrømme jeg er en smule nervøs..

 3. Jeg har ikke allergi, men har prøvet at tag en pille for en sikkerhedskilder og det hjælper ikke..
 4. Tusind tak alle sammen.. Jeg har det lidt bedre men ikke meget.. Halsen er bedre men min snot næse er bestemt ikke god endnu.. :/
 5. Nej det gider hun ikke... Hun gider ikke tag toget.. Nu har jeg fundet en amatør som ikke er hverken frisør eller noget, hun har tilbudt at prøve sætte mit hår i dag og læg make-up gratis for at se om det var noget... Overhoved ikke en jeg kender, men super godt af hende.. Godt, du har fundet en, som forhåbentlig kan gøre det rigtig fint. Men jeg synes godt, du kan tillade dig at sige til hende den anden at hun i hvert fald ikke får hverken ros eller anbefaling fra dig!!! Kan godt forstå, hvis hun ikke vil tage tog, men hvis hun godt kunne arrangere en bil, så synes jeg virkelig, hun er en kegle! Helt ærligt, det må sgu da kunne lade sig gøre, når det ikke er mere end en formiddag. Åbenbart ikke... Hende den anden var fuldstændig lige glad med mine ønsker ;( Så nu står jeg i om jeg bare selv skal klar det.. :/
 6. Hun var desværre ikke ret god til det.. Og var lidt ligeglad med min ønsker ;(
 7. Alle dem jeg har fundet har ville have 500 kr for mit hår og make-up plus svigermor Svigermor er helt korthåret og skal bare have en let make-up. Jeg er hår til over skulderne..
 8. Nej det gider hun ikke... Hun gider ikke tag toget.. Nu har jeg fundet en amatør som ikke er hverken frisør eller noget, hun har tilbudt at prøve sætte mit hår i dag og læg make-up gratis for at se om det var noget... Overhoved ikke en jeg kender, men super godt af hende..
 9. Tusind tak for alle de gode råd..
 10. Hej alle skønne brude... For bestilte vi en fotograf så var der en masse bøvl, så fandt vi en gang.. Så den frisør jeg havde bestilt kunne jeg slet ikke kom i kontakt med, så fandt jeg en anden, hun har lige meldt fra forbi hendes bil er gået i stykker . Så nu 5 dage inden den stor dag står jeg uden frisør.. Er der evt nogen der kam hjælpe, nogen der kender nogle billig frisør eller en der er god til at sætte hår og lægge make-up i Viborg området.. Håber der er nogen der kan hjælpe, for er godt nok græde færdig lige nu....
 11. Har luftet dynen og skiftes alt for ikke at bliv mere syg også sådan manden ikke bliver smittet.. Jeg bliver under dynen et par dage mere. Selv om tiden bestemt ikke er til det.. Men tusind tak for de gode råd..
 12. Det vil jeg prøve.. Alt skal prøves..
 13. Hej alle i skønne brude.. Det jeg frygtede er sket, er bleven rigtig syg 5 dage før den stor dag. Snottet, ondt i halsen, ondt i ørene og feber.. Drikker the og spiser hals bestiller på livet løs, det hjælper ikke.. Har bestemt ikke tid til at vær syg nu... Gode råd tages i mod med kys hånd..
 14. Vi stod i samme problem, da jeg også har et beskyttet navn og det ønskede vi at min kommende mand skulle have. Vi snakket med kirkekontoret, hun sage til os det var ikke noget problem når det var på den måde. Noget med nogen nye navne regler fra 2006.. Så prøv og ringe til kirkekontoret de kan helt sikkert hjælpe.. Vi er i hvertfald glad for vi brugt meget tid på at undersøge det.
 15. Vi var så heldig at finde min H2B's tøj på udsalg, med - 75% Så vi fik det til 1000 kr. Man kan få mange fin til ikke så mange penge, men kommer også an på hvad man er til, min H2B vil bestemt ikke have det på igen.. Min brudebuket plus 3 bryst, skal vi af med 800 kr for. Min buket er en mellem str. Der er tæt med rød roser.