MissTigger

Medlem
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MissTigger last won the day on April 23 2014

MissTigger had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About MissTigger

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  09.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fyn
 1. Tror det er meget forskelligt hvad folk gør. Vi bliver og fester. Vi skal også sove på stedet efter festen og det skal en masse af vores gæster også, så regner med fest til langt ud på natten. Tror det er blevet mere almindeligt at brudeparret bliver og fester videre med deres gæster, hvor det tidligere nok var mest almindeligt at brudeparret var de første der tog hjem.
 2. Min kæreste var på knæ, vi havde slet ikke snakket om det med at blive gift endnu da han friede. Jeg synes det var dejligt at blive friet til på den måde. Han havde købt ringe til os, men vi skulle alligevel over og prøve størrelse og bestille nogle nye hjem bagefter. Han havde købt ringe i sølv og tror de lå omkring 1000 kr for sættet (er ikke helt sikker). Vi prioriterer ikke at købe nye ringe til brylluppet. Hvad angår budget så tror jeg vi kommer til at ligge på omkring 50.000 kr med ca 70 inviterede. Men det kunne sagtens gøres billigere. VI lejer et sted en hel weekend og bruger mange penge på skræddersyet tøj til manden, det er poster hvor der sagtens kunne spares. Plus vi har inviteret alle til hele aftenen.
 3. Vi skal også først mødes i ugen op til, så alle har det hele i frisk erindring Det er rigtig fint synes jeg. Vi har været oppe og se en gudstjeneste med præsten, da vi ikke kendte ham. Nu skal han så godt nok på ferie når vi skal vies, så det bliver en anden præst. Har lige snakket med hende idag, og hun lyder også rigtig sød og holder fast i det vi har aftalt med den anden. Nu må vi se om vi når op og ser hende også, for hun skal holde ferie i juli
 4. Vi har valgt den kirke hvor mig og mine søskende er konfimeret. Min søster er også døbt der. Kirken ligger tæt på mine forældre, man kan se op til den fra deres have, og jeg har synget i kirkekor der. Derudover er det en meget speciel udseende kirke Min kæreste har ikke noget forhold til nogen kirke, derfor var det mest naturligt det blev den synes vi. Desværre kender vi ikke præsten, dem jeg kendte er flyttet, og ham som ellers er præst deroppe holder ferie når vi skal giftes, så vi får en fra et nabosogn.
 5. Vi skal have: Forret: Tunmousse samt kyllingsalat til dem der ikke er til fisk. Hovedret: Helstegt gris og lam, kartoffelsalat, pastasalat, bulgursalat, tomatsalat, grøn salat, bønnesalat, tzatziki og flutes/brød. Dessert: Bryllupskage Natmad: er ikke helt på plads endnu, ender nok i noget med nogle pølser
 6. Jeg er 30, når at fylde 31 inden brylluppet, og H2B er 34. Ingen børn endnu, men håber det kommer efter vi er blevet gift
 7. Vi har begge ringe. Min kæreste købte et sæt inden han friede så vi begge har en ring. De er ens bortset fra der er en sten i min. Jeg regner med vi bare flytter dem over til højre hånd når vi bliver gift.
 8. Kan forstå det er meget forskelligt hvordan folk gør mht polterabend. Min søster skal med til min, faktisk står hun for den sammen med min veninde og min kusine. Men de er også mine bedste veninder og har festet mange gange sammen med dem Min søster skrev og spurgte mig om jeg ville have min mor med og det har jeg det fint med. Men regner også med at hun tager tidligere hjem hvis vi andre f.eks. skal i byen. Så hun måske kun er med noget af dagen... men aner jo ikke hvad planerne er Men jeg ved at alle 'unge' er inviteret med inklusive familie, og derudover og min mor og min svigermor. Men tror ikke der er noget der er 'normalt' mht polterabend, men at det bliver tilpasset efter brudens ønsker og traditioner i omgangskredsen.
 9. Vi har bare sagt det løbende til folk. Vi har faktisk slet ikke fået sendt invitationer ud endnu, men er også fordi vi har sikret os at alle ved det er den dag vi holder og de skal reservere den dato. Men vi skal også til at have dem sendt. Vi skal holde først i august og der er jo mere med ferie end i maj. Men hvis man ikke fortæller dato eller sender Save-the-date kort ud, skal man nok sende indbydelserne i ret god tid tænker jeg. Vi fortalte folk det i september sidste år da vi havde fået kirken og feststed på plads.
 10. Er godt nok lang tid siden jeg har benyttet mig af dem, men tidligere var Kjærs Køkken fra Flemløse ved Glamsbjerg ihvertfald rigtig godt. Og ser ud til de har nogle gode priser. Ved dog ikke om de har holdt standarden, men har været rigtig godt de gange jeg har fået mad derfra. Og de kører ud på hele Fyn
 11. Min kæreste friede efter vi havde været sammen i lidt over et år, og når vi skal giftes har vi lige haft tre-års-dag
 12. Synes også rigtig godt om denne kur, fordi det kun er en dag af gangen. Man ved altid at imorgen må man godt spise. Og på spisedage spiser man også mindre for man bliver hurtigere mæt. Vi er også blevet bedre til at mærke efter om vi er mætte og ikke lige tage en lille ekstra portion fordi det smagte godt. Vi tæller ikke kalorier på spisedage, for det gider vi ikke hver dag, men ved at nogen gør det og så sku man kunne tabe sig endnu mere.
 13. Både mig og H2B har været på den et stykke tid, startede engang i slutningen af sidste år. Jeg ved ikke om vi gør det helt rigtigt, men har da virket rimeligt godt, specielt for min H2B som har tabt 10-13 kg, har ikke det helt præcise tal. Jeg har tabt lidt mindre, men man kan se det på os begge. Vi lægger vores fastedage lidt forskelligt fra uge til uge, alt efter hvordan det passer ind i vores planer, men aldrig to dage i træk. Vi spiser som regel to gange om dagen, til frokost og aften. Men er vist forskelligt hvordan folk gør. Jeg tæller kalorier for os begge med app'en Lifesum. Derudover finder vi forskellige opskrifter på nettet. Jeg synes man har det rigtig godt og har også været mindre sygdom efter vi er startet. Det var dog rigtig svært de første dage, men man vænner sig utroligt hurtigt til det. Så man skal bare lige stå fast og igennem de første dage. Det er også rigtig fint at være to om det, så man kan motivere hinanden.
 14. Vi skal også gennemgå det hele i ugen op til brylluppet, da vores præst synes det er bedst at have det så tæt på som muligt da man jo nemt kan være lidt nervøs sådan en dag Tænker at det er det møde de fleste refererer til at være i løbet af den sidste måned op til brylluppet. Men burde da være muligt at få et møde eller snakke med ham inden så du kan få ting som kirkehæfter på plads. Det kan vi ihvertfald med vores hvis vi ønsker det. Håber du får fat i ham snart.
 15. Vi har valgt reception fra. Vi skal først vies kl. 15, så vi synes det bliver for presset hvis der skal nås at være reception inden maden. Det betyder så også at vi kun inviterer dem der skal med til fest. Vi kører direkte til der hvor festen skal holdes efter vielsen. Ville da gerne ha haft en reception, så vi kunne invitere hvis der dukker nogle op i kirken som ikke er inviteret til festen, men synes en reception på det tidspunkt ville blive for kort. Vi har inviteret alle vi gerne vil se til festen og det er lidt over 70. Men det er så også hele familien og venner. I forhold til at gerne ville have børn med noget af dagen, har vi sagt at det er op til forældrene om de vil have dem med. Nogle har sagt at de ikke tager dem med, andre at de har dem med noget af dagen/aftenen. Så holder man reception er det selvfølgelig også en god måde at kunne have børn med en del af dagen.