Soon2bemrsH

Medlem
 • Content count

  1,072
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Soon2bemrsH

 1. Mens vi blev fotograferet og gæsterne drak kaffe, havde vi min søster til at gå rundt blandt gæsterne og tage parbilleder, som gæsterne hængte på rammen med bordplanen med klemmerne. På klemmerne stod gæsternes navne. På den måde havde gæsterne mulighed for at se, hvem hinanden var, hvis de kun kendte dem af navn fx. Billedet blev senere brugt til at sætte i gæstebogen sammen med en hilsen, men kan selvfølgelig også bruges som en gave til gæsterne efterfølgende :-)
 2. Vild med polaroids og vil I gerne have et lækkert autentisk minde fra festen? Jeg sælger mit Instax Neo Classic 90, som vi brugte til vores eget bryllup i 2014, men desværre ikke har brugt ret meget siden. PRIS: 500 kr. Du får: - Selve kameraet - helt som nyt - Det originale batteri + 1 ekstra (så du ikke løber tør under festen) - Ukurant lader, der dog kan lade flere typer batterier inkl. billaderstik - 10 stk. instax mini, som sidder i kameraet (Se inspiration på billeder i tråden nedenfor) PRIS: 500 kr. (Nypris for kameraet er knap 900 kr.) OBS! Skriv venligst på SMS til 28898749, da jeg ikke er herinde ret tit mere. Varen er i Viborg, men sender gerne på købers regning.
 3. Jeg synes, det lyder rigtig fedt med hvidvinsmenuen! Men jeg drikker så heller ikke rødvin ;-) Jeg synes, det er rigtig spændende - som andre også siger - når der udfordres på maden. Jeg har været til et bryllup, hvor vi fik sushi til forret, and til hovedret og hvid chokoladebrownie til dessert. Meget speciel og personlig menu, kunne man godt fornemme - og virkelig noget, vi husker fra det bryllup her efterfølgende. Nu siger jeg lige noget: Gæsterne skal nok indrette sig efter det, der er - og specielt det, som ikke er der. Nogle laver bland-selv-drinks-bar, mens andre overhovedet ikke mangler det, hvis ikke, det er der (altså efter maden). Personligt synes jeg, det hører med til bryllup at der er rødvin, selvom jeg ikke selv drikker det, men det er selvfølgelig fordi man ved, at de fleste gerne vil nyde et glas eller to til maden. Måske kan I lave en kompromisløsning, hvor I personliggør meget af menuen og drikkevarerne, og stiller det frem på bordene som en "smag lige det her til maden - det er lige os", men at der stadig er mulighed for at hente det "klassiske" rødvin på et drikkevarebord?
 4. Ift. billeder, så havde vi ret få gæster, måske to, der postede et enkelt billede af os på Facebook (og vi var 83, unge som gamle). Det er selvfølgelig også 2 år siden. Vi havde også fotograf, der fulgte os hele dagen og aftenen, og til festen om aftenen havde vi toastmaster til at informere om, at der var fotograf på, som nok skulle sørge for at forevige aftenen, så folk kunne slappe helt af og nyde det hele i stedet. Derudover havde vi en fotobod, som folk i stedet morede sig med i stedet for selfies. Efter festen lavede jeg en lille fotomontage med nogle af billederne fra dagen, så bekendte fik et lille indblik i vores dag. Og én med fotobodsbillederne. Nogle skrev endda at det næsten var som at være med :-) Så det var vores måde at styre det med billeder på sociale medier med. Jeg oplevede det ikke som et stort problem, men det kommer selvfølgelig an på, hvem gæsterne er.
 5. Vi fik lune boller med forskelligt pålæg, som folk selv kunne smøre. Så vidt jeg husker var det noget forskelligt pølse, hamburgerryg, skæreost og lun leverpostej. Det var nemt og lækkert :-)
 6. Jeg har ikke læst alle kommentarerne, men så bare lige billedet af den nude-farvede kjole og så gik mine alarmklokker altså lidt... Den er lidt lige som sort - en farlig farve. For nude/rosa er altså også blevet en moderne brudekjolefarve, så jeg ville helt sikkert lige høre bruden inden, om hun syntes, den kjole ville være i orden.
 7. Mit slør var et birdcage-slør. Jeg gad nemlig ikke have et eller andet langt slør, som hele tiden ville være i vejen ved krammere eller som folk kunne jokke i. Mit slør havde jeg i hele dagen. I kirken gik det sådan lidt ned foran øjnene og senere kunne jeg sætte det mere op på håret i stedet ved bare at hive lidt i det. Det fungerede rigtig godt, og så kunne jeg føle mig som en brud hele dagen med det i :-D
 8. Vi havde fotograf på Fra Brudens Forvandling til og med Brudevalsen. Vi prioriterede fotografen højt, og det ville jeg bestemt ikke gøre anderledes! Jeg har her knap to år efter endelig fået lavet bryllupsmappeR (yes, flertal!) med alle de gode billeder, og det er ligesom at være der igen og opleve hele dagen på ny! Det er altså fantastisk. Alle de penge og timer, vi brugte og lagde i at få en helt perfekt dag kan vi se, hvad gik til, for der er ikke mange detaljer, som ikke er med, hvis nogen overhovedet. Vi sparede hellere andre steder. Vi fik alle billederne digitalt fra dagen, også de frasorterede, hvor der faktisk også var nogle fantastiske billeder imellem :-) Vi brugte i øvrigt Per Zangenberg Photography (Nord- og midtjylland) - http://perzangenberg.dk, som vi varmt kan anbefale. I kan se et udpluk af vores billeder på hans blog lige her: http://perzangenberg.dk/2014/09/lise-ole-vinkel-kirke/
 9. WAOUW for en manke, du har!! Er sikker på, du får en fortryllende gang brudehår! Kom til at googl'e "wedding hair do thick long hair" og fandt nogle fantastiske frisurer - der var lidt for mange fine til at kunne vælge at sætte ind her, men prøv det lige :-D
 10. I kunne evt. skrive: "Når vi har givet hinanden vores JA, vil det glæde os meget at se jer til reception/kaffe og kage der og der...". Så synes jeg, det kommer frem, hvad I vil, uden at skrive noget med "kun" og "os og vores vidner".
 11. Jeg mener, vi skrev noget i stil med, at ønskelisteudleveringsmanager var min bror, og at man kunne henvende sig til ham, hvis man ville have fingrene i den - så intet pres. Jeg hader personligt selv, når der står "gavekoordinator", fordi det i mine øjne føles som om en anden så skal bestemme, hvad vores beløb skal gå til.
 12. Tak skal I have :-D Det er skam diy :-) Har min skabelon til menu'en endnu, som kan sendes på mail, hvis det er :-)
 13. Hvor dejligt, hun tog det sådan! Måske hun kan afbøde din mors reaktion også, hvis ikke hun viser sig at tage det på samme måde :-)
 14. Vi fik mad til en kuvertpris på 265 kr. mit alles ift. maden (forret, hovedret som var anrettet på buffet, dessert og natmad). Vi fik så også en god pris, fordi vi havde inviteret 90. Vi fik god mad, men ikke decideret dyrt kød, og det gjorde også en forskel. Vi havde bare som krav at det var god mad. Det var to lokale kokke, som havde cafe/restaurant på det tidspunkt, og som havde som koncept at lave virkelig god mad til rigtig rimelige penge. Jeg er ikke ferm i et køkken, så jeg ville aldrig binde an med at lave det selv (til gengæld lavede jeg alle mulige andre diy-ting i stedet for).
 15. Jeg vil også sige: Dato - Kirke - Budget. Dernæst Feststed - Musik - Fotograf. Derefter er der god tid til at overveje invites, diy, pynt, kjole, toastmaster mv. :-) EDIT: Hvis maden ikke er med i løsningen med feststedet, så ville jeg putte det ind i samme ombæring her.
 16. Nej, man skal som udgangspunkt have en vis tilknytning til kirken/sognet. Er der rift om datoen, så mener jeg de forbeholder den til "sognebørnene".
 17. Vi har årsdag d. 23. marts, og jeg havde egentlig tænkt, det skulle være en forårsdag. Manden syntes, det skulle være sommer. Vi havde tænkt på d. 2. august, men min storebror var ikke kommet hjem fra udsendelse på det tidspunkt (og så skulle min fætter tilfældigvis også giftes den dag), så det blev tre uger senere, nemlig d. 23.8.2014, og det passer jo nogenlunde med årsdagsdatoen :-) Men husk lige på, at det jo ikke er selve datoen, der er mindeværdig, men det, der sker på den - resten af tiden står datoen jo "bare" i ringene.
 18. Der er jo ret meget skrald på din kjole, så måske en af de mere enkle sko? Hvis det var mig, tror jeg, jeg ville udelukke nr. 3 og 4 (men jeg er nok farvet af, at jeg ikke er så vild med spidse sko). Jeg tror faktisk, jeg hælder mest til nr. 5, fordi den bliver dejlig luftig at have på og så er den enkel under din kjole, som jo kommer til at skjule dem det meste af tiden alligevel. Men isoleret set tænkte jeg waow, da jeg så nr. 1 :-)
 19. Vores var i form af spåkopper/flipflapper/nipnapper :-)
 20. Hmm, I skal jo have en Plan B, hvis det nu ikke er godt vejr, men jeg tænkte umiddelbart noget picnic-agtigt måske.
 21. Må vi se kjolen, de skal passe til? :-)
 22. Hvis du siger, de er slemme til at bære nag, så ville jeg nok særligt få det ud nu. Bare fortæl det som det er. Det er jo ikke for at såre dem, men nu er det jo altså dit bryllup og din dag, og hvis ikke de kan unde dig, at du får en kjole på, som du har det bedre med, så skal de da være velkomne til at være sure.
 23. Hvad er "i den billige ende"? Og er der nogle lokaler til rådighed i mellemtiden, som kan indgå i planerne?
 24. Jeg kan da lige dele mine egne erfaringer som nybagt mor til bryllup - vi har nemlig været til to styks af slagsen, hvor baby var med og var knap 2,5 og 3 måneder gammel. Vi prøvede to måder at gøre det på: Det første bryllup havde vi baby med os hele dagen og aftenen. Han opførte sig rigtig pænt hele dagen, hvor han mest bare lå i vores arme og kiggede rundt. Til middagen var vi placeret tæt på en udgang, så vi nemt kunne gå ud med baby, hvis der var noget, eller hvis han lå i barnevogn uden for og babyalarmen vibrerede. Der var tilmed et baglokale, hvor jeg nemt kunne tage baby med ud at amme i, så der var ikke noget, der manglede. Det var faktisk placeret bag scenen i forsamlingshuset, så når jeg havde ammet, og hvis baby var ved at falde i søvn, kunne jeg åbne døren ud til scenen og faktisk lytte stille og roligt med på taler - det var faktisk super fedt, så jeg stadig var lidt med i festen alligevel :-) Dog vil jeg sige, at efter en hel dag, hvor man bare har ligget og kigget, så vil man som baby formentlig gerne aktiveres.. Det ville vores i hvert fald og i løbet af aftenen var der ikke meget ro til at nyde den gode mad og selskabet. Set i bakspejlet var jeg egentlig lidt ked af, at særligt baby ikke fik 100 % opmærksomhed og blev ordentligt aktiveret. Det andet bryllup var med overnatningsmulighed (og i øvrigt med babyforbud), så her stod valget mellem ikke at komme eller også måtte vi tænke kreativt. Et hold af bedsteforældrene tilbød at tage med og mandsopdække baby på værelset, som lå 2 minutters gang fra feststedet fra når vi gik til bordet. Og hold da op, det var en helt anden oplevelse at være til fest! Det var simpelthen så dejligt at vide, at baby blev underholdt, mens vi samtidig kunne nyde maden, selskabet og indslagene, samtidig med at vi ikke var langt væk. Jeg holdt bare øje med min telefon og fik så en sms, når baby var ved at være sulten for så at gå derover i ro og mag og amme. Efter endt amning gik jeg retur igen. Efter den første fest var vi (eller jeg) mest bombet, så vi forlod festen umiddelbart efter brudevalsen. Efter den anden fest havde vi faktisk lyst til at feste videre, hvis ikke det var fordi bedsteforældrene selv skulle hjem. Så ud fra mine oplevelser vil jeg helt sikkert anbefale noget lignende det andet bryllup, vi var til, hvis det er muligt :-) I forhold til polterabend, så var jeg kun med til det ene, og der må jeg indrømme, at jeg faktisk ikke havde lyst til at tage med. Jeg havde lyst til at være sammen med min baby (på ca. 2 måneder), men vi fik det arrangeret det sådan, så jeg stødte til til aftensmaden og tog hjem igen, da selskabet havde kurs mod nattelivet. Min mand leverede og hentede mig sammen med baby, og han kiggede forbi med baby, når baby skulle ammes, så det var sådan, vi løste det. Jeg vil sige: Læg brylluppet på det tidspunkt, I synes - hvis ikke, det er det ene, der kommer i vejen, er det måske noget andet. Men når det nu er bedsteveninden, så prøv at få det bedste ud af det, fx som vi gjorde det ved bryllup nr. 2 med baby. Det vil hun formentlig sætte rigtig stor pris på, for I er pludselig oppe "imod" nybagt-mor-hormoner-og-følelser. Hvis ikke, der er muligheder for, at baby kan være med, så er alternativet, at hun slet ikke kommer, og det er jo ærgerligt. Vi var selv lige ved at melde afbud, hvis ikke bedsterne havde meldt sig på banen. Et andet par til netop det bryllup valgte at splitte sig op - de havde en nyfødt på 2-3 uger (endda født lidt for tidligt), og sådan et barn overlader de færreste til pasning, hvis man ikke selv er i nærheden. Jeg ville ikke selv gøre det med et 2-3 måneder gammelt barn heller.
 25. Vi sendte ud i juledagene og holdt bryllup sidst i august. Man ved aldrig med folks ferieplaner og om de midt i vinterdepressioner bestiller en tur sydpå, der ligger lige dér, hvor I vil holde fest.