Lunamaj

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lunamaj

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  11.05.2013
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Hej ;-) Sød tale... Men tænker også om du er meeega hardcore og med sikkerhed ik vil pive? :-0 for så den liiidt lang... En anden tanke, ved folk mon hvordan i mødtes? Kan huske vi var til et bryllup med 7 taler (gisp....) og 4 af dem om handlede hvordan de mødtes jeg tænkte lidt "hallo... Var vi her hvis ikke vi vidste det?" ;-).... Jeg holdte min tale kort, præcis og flæbede ved den næst sidste ting jeg sku sige :-D ... Tænk over hvilken følelse din mand skal få af talen, hvordan kommer du derhen?(manden takkede familie, toastmaster mv for os....)
 2. MATAS Spørg dem ;-) jeg gik derned og fik suuuuper service og hjælp, selv da j blev nærrig (400kr for en øjenskygge... :-0...) så fandt hun en anden. Lagde d på mig så j ku se det og også se j ikke slog ud .... (har en træks hud g tåler intet i ansigtet øjsh) Fed service;-) og ku sagtens selv ligge den....
 3. hm... jeg tænker en tredje løsning :fløjt: vælge en anden? :fløjt: hun har ikke læst dig og sådanne høns skal da være skarpe..... eller havde du betalt?
 4. Jeg gør lidt en anden ting. Jeg laver selv en kurv med lyserøde roser som jeg ligger på min mors grav. Min brudekurv er med røde nuancer og hendes ynglingsfarve var lyserød så hun skal have lyserød!
 5. ja da ;O) Vores er således; nøddebund, toblerone mousse, chokobund, bærsymfoni, chokobund. Den er hvid med røde bånd og røde blomster.
 6. Hej Ja jegbhar kastet den her overpå manden, synes jeg har rigeligt med småting der skal ordnes GISP.... Men hvad skal I have? Det er på absolut sidste prioritet..... :-0
 7. Vores kok sagde "en flaske vin pr mand" heri er både rød og hvidvin så vi har købt 37 fl rød og 24 fl hvid .... Derudover 20 flasker asti (kun t kirken) 15 rammer øl 80L sodavand mener jeg (1.5 l flasker) 1L bailey 13L blandet sprut -en kammerat stiller sig som tnder Og vi bliver 58
 8. Hej.. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at se hvordan man får lavet nogen der er flotte! Vi har 4 salmer/sange (som alle andre måske?? ) og ville rigtig gerne skrive lidt ovenover sangen hvorfor vi valgte den.... Og hvordan folder i? liggende og 2 gange? forside? farver? skrifttype jo jo der tænkes så der knages :fløjt:
 9. Nøddebunde tobleronemousse chokobund bærsymfoni Chokobund Min veninde laver den ;)
 10. Jeg har googlet og googlet... finder flere omkring 500 kr som er liiidt vores budget da ureo også skal have en indgravering. MEN de er enten udsolgt eller for bare billige at se på. Der skal være "klap" låge, i sølv og gerne romer tal... hjælp?? :unsure: evt en butik I næstved, slagelse, skælskør området!
 11. ET LOMMEUR med indgravering ;-) (vi kører lidt den morbide joke "til døden os skiller" der kommer til at stå på vores bryllupskage, så der skal stå nogen hen af "til døden os skiller - Din mus" som er det han kalder mig).
 12. endelig virkede det :-D her er vores... eventyr tema - prinsen og rødhætte, derfor skovtema. Vores bordopdækning er med skovbund, mos og røde blomster, i midten en birkestamme med røde lys. I skovbunden kommer røde fyrfadslys. Derudover får vi pyntet lokalet med bøgegrene i store krukker ;O)
 13. her er vores er spændt på om det virker!
 14. tak! Det er kun til mig ;O) manden skal ikke have en da han med jobbet skal vaske hænder ofte!!!
 15. Hjælp jeg er i vildrede - jeg vil gerne have en ring men vi har ikke pungen fuld af guld... Havde selv gammelt guld, men skal det bruges skal man ligge flere tusind oven i så guldet får jeg retur.. kan i anbefale nogen gode sider? jeg tænkte 1000-1500 kr :huh: