Millemakron

Medlem
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Millemakron

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.06.2013

Recent Profile Visitors

724 profile views
 1. Jeg fik min hjem igår ) jeg skal giftes næste weekend. Den hænger hos mine forældre og er tage ud af posen for ikke at krølle bunden og slæbet.
 2. Jeg havde egentlig tænkt at jeg ikke ville have en brudebuket pga prisen. Synes det er for dyrt, så jeg tænker om der er nogen der har erfaring med evt at lave en selv?
 3. Er der nogen der kender en god og frisk velkomstdrink uden alkohol??
 4. Billede af kjolen er vedhæftet. Lidt utydeligt, men håber det går. Der er nogle perler på i sølv foran og kjolen har et mindre slæb. Af tilbehør skal jeg have et bredt armbånd på som matcher perlerne på kjolen og et hårsmykke; en blomst med perler som også matcher dem på kjolen. Jeg havde en tanke om at hvis skoene blev en anden farve kunne jeg matche øreringe og neglelak til disse. Jeg har desværre ikke 2800 til et par sko. Men vil gerne give omkring 1000 kr for dem hvis jeg kan bruge dem efterfølgende.
 5. Er der nogen der har nogle gode foreslag til sko/sandaler til brudekjolen? Jeg leder og leder. Mit dilemma er at skoene max må have en hælhøjde på 6 cm, for ellers når min kjole ikke gulvet. Skoene skal ikke nødvendigvis være hvide. Der må gerne være noget pynt af en art på skoene. Nogen der har nogle foreslag eller ideer??
 6. Tak for svar. Det er fedt I kommer med jeres mening. der kan man bare se hvor meget jeg ved - hvis kalaer er yt, hvad er så in? Jeg tænker selv at min frisure skal være a la den modellen har på billedet, har dog noget længere hår, men er nok en meget klassisk pige. Men er vild med tanken om et fedt halvstort headpiece og måske et bredt armbånd og tænker ørehængere, ikke ørestikker. Og så en eller anden form for blomst/ buket...
 7. Tusind tak for svar. har kigget meget på hvilken slags headpiece der kan gå til kjolen, for er ikke klar over om et med perler bliver for meget perler hvis det også sidder i kjole og armbånd og evt øreringe. Tænker at jeg vil udelade en halskæde? Hvad synes I om den tanke?
 8. Tak for svar! Ja det er super svært og man kan sagtens have en forestilling om hvordan det ser ud. Jeg tror også sølv eller hvide perler er vejen frem for det bedste resultat.
 9. Jeg er lidt i vildrede, og vil meget gerne høre jeres mening om hvad man kan sætte sammen af tilbehør til min kjole. Min kjole er ivory - til den hvide side synes jeg og der er påsat sølvperler. Se linket her som viser kjolen i en anden farve, men perlerne er magen til. http://www.oreasposa.com/collection2013f.asp?p=1&style=629&image=18 Smykkemæssigt er jeg en guldpige. Kan jeg sætte øreringe i guld til ? Evt med en hvid sten? Jeg havde tænkt et hårsmykke også, men ved ikke om det skal være hvidt ( fx. en blomst) eller med sølvperler som kjolen også har eller om det må være mere over i guldgenren? Som jeg selv mest er til smykkemæssigt . Og hvad med armbånd og buket? Tænker at buketten skal være meget enkel. Evt bare en enkelt blomst. fx kala. Giv mig jeres mening og hjælp mig til at jeg ser perfekt ud på min bryllupsdag! Tak
 10. Men men men... Kan man sætte fx. et hårsmykke og øreringe i guld sammen med min kjole, som har sten på i sølv?! Jeg er meget i tvivl om hvordan det vil se ud. Det er nogle helt fantastiske kreationer I laver. Meget smukt og skal helt sikkert have et i mit hår på den store dag!
 11. De er super fine de hårsmykker! Jeg er nok mest til et der sidder ved knolden og evt går lidt om på siden af hovedet. Hvor kan man se flere af dine kreationer? Og hvor har du købt sløret?? Dem jeg prøvede hos forhandleren var slet ikke så gennemsigtige!
 12. Det er ret gode bud. Tak for det.
 13. Jeg er ret ny på området. Kunne du evt. Give nogle eksempler på de to første ting du foreslår?
 14. Holkenhavn slot synes jeg er perfekt. Hvis vi havde haft råd ville jeg gerne have holdt det der.
 15. Når vi skal have taget billeder on location i Kolding er jeg blank i fht sted. Nogle ideer? Jeg er ret åben om det er natur eller noget i en helt anden boldgade. Kunne godt bruge noget inspiration.