natascha1987

Medlem
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About natascha1987

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  14.06.2014
 1. Jeg er også blevet ekstrem følsom, der er 13 dage tilbage og h2b var på polterabend i går, der kom selvfølgelig en stripper ( under normale omsgændigheder ville det ikke genere mig) men blev simpelthen så kef af det og er det stadig i dag, øv hvor er det frustrerende. :-(
 2. ja man er godt brugt, men bestemt det hele værd. :-)
 3. Så kom dagen hvor jeg skulle på polterrbend, var lige kommet ud af sengen kl 8.15 da der står 10 tøser ude foran døren, puha det var tidligt. jeg skulle pakke en taske og vi gik hjem til min veninde, hvor der var morgenmad og hygge. Så kl 11.30 bliver gulvet ryddet og ind af døren kommer der en stripper klædt som en sø officer. Det var vildt grænseoverskridende og havde ALDRIG forestillet mig at det var noget jeg skulle prøve, men lod mig dog rive med og synes faktisk det var hylende skægt, lattermusklen blev brugt flittigt. :-) Efter det skal jeg ud og sælge roser og kys i byen, og efterfølgende frokost. Om eftermiddagen var jeg hos kosmetolog og fik manicure og ansigtsbehandling SUPER skønt. Om aftenen stod den på resturant og efterfølgende bytur med masser af drinks :-) En meget lang men fantastisk skøn dag, og vejret var bare perfekt hele dagen, en dag jeg aldrig glemmer.
 4. Vi har sat 50000 af og det kan vi også godt holde. Vi bliver ca 50 personer, holder det i forsamlingshus med levende musik og drikkevarer fra Tyskland.
 5. Vi er begge 26 og har tre børn på 3, 4 og 7 år. :-)
 6. Og du er døbt og medlem? Hvis ja, så har præsten lavet sine egne regler, for det er ikke en officiel regel i Den Danske Folkekirke. Hvor skal I vies? ja det er jeg, synes også altid at jeg har hørt det er nok den ene er, vi skal vies i sorø kirke.
 7. så er det forskelligt fra kirke til kirke, for min kommende mand skulle døbes før vi kan blive gift.Nej, det med dåben er ikke forskellig fra kirke til kirke. Den ene part skal være medlem af Den Danske Folkekirke og for at være medlem, så skal man være døbt. Så længe den ene part er medlem af Folkekirken, så er alt fint. Det tror jeg altså ikke er et krav, jeg ikke døbt eller kristen og vi skal giftes i kirken. Det holdt at min H2B er kristen og døbt Men har forstået det som at det nogle gange er præsten der bestemmer, men altså vores præst sagte at de ikke har lov til at sige nej til at vie nogen således den ene parten er kristen. præsten sagde bare til os at vi begge skulle være døbt så gik ud fra at man skulle. : -)Er det en helt almindelig folkekirke, som I skal giftes i? Hvis ja, så er det nok, at den ene part er døbt og medlem af Folkekirken. det er en helt almindelig folkekirke, og min kæreste skulle døbes før vi kan blive viet.
 8. Det tror jeg altså ikke er et krav, jeg ikke døbt eller kristen og vi skal giftes i kirken. Det holdt at min H2B er kristen og døbt Men har forstået det som at det nogle gange er præsten der bestemmer, men altså vores præst sagte at de ikke har lov til at sige nej til at vie nogen således den ene parten er kristen. præsten sagde bare til os at vi begge skulle være døbt så gik ud fra at man skulle. : -)
 9. det var ikke nok i den kirke vi skal vies i, så det er nok noget man skal undersøge hos kirken.
 10. så er det forskelligt fra kirke til kirke, for min kommende mand skulle døbes før vi kan blive gift.
 11. Jeg har meget tyndt ensfarvet hår, tænker også umiddelbart at hot fusion er jeg ikke meget til, cold fusion er det med elastikker? ? Tror også det sikre valg er at gå til en frisør og forhøre mig.
 12. Ja kun den ene men begge skal være døbt. :-)
 13. Vi tager hans mellemnavn og mit efternavn, mest fordi det hedder vores børn og så hedder vi alle sammen det samme, og det synes vi er det mest rigtige. :-)
 14. super tak for svar :-)
 15. Måske et dumt spørgsmål men skal man bruge usaltet smør til smør creme, og hvofor? Er det for smagen man bruger uden?