BeckHansen

Medlem
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BeckHansen last won the day on May 25 2013

BeckHansen had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About BeckHansen

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 08/17/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  28.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Rind, Kibæk, Herning
 1. Må sgu nok igång igen. Føler vi mangler så mange ting endnu, og der er kun ca 2 mdr. til :o

 2. Jeg personligt har haft meget svært ved det. Men jeg synes vi har fundet en fairpris for lækker mad ved Slagter Lange..
 3. Hehe.. Ja der har sgu ikke været så meget gang i den, her.... Men vi har til gengæld fundet en slagter der laver pattegris og buffet, og så har vi fået et par "piger" til at styre det køkkenet. Så der er i princippet styr på det nu Men håber da du finder ud af noget. Du skal jo alligevel giftes en uge før os
 4. Vi har købt vores forlovelsesringe (som også bliver vores vielsesringe) i sølv, ved Chanti - hurtig levering, og vi er rigtig glade for dem! Så i fyrer den bare af
 5. Jeg føler det lidt på samme måde. Folk har gjort grin med at jeg samler konserves-glas, som vaser og til lys, og de kan virkelig ikke forstå hvorfor jeg skal bruge så mange. Bryllupskagen har også været diskuteret. Det er lidt svært, når nogle mener at de ideer jeg/vi har, ikke er gode nok
 6. Skolestart i morgen. Blir spændende at se hvor meget bryllup der kan planlægges :P

  1. CarBonCb

   CarBonCb

   Uh - jeg misunder dig ikke ;) Jeg skrev eksamensprojekt lige midt i at vores invitationer SKULLE laves færdigt og sendes... dilemma! :)

  2. BeckHansen

   BeckHansen

   Åh ja. Og vores bryllup ligger lige efter mine eksamener (går jeg ud fra!) så mere stress på det tidspunkt er bare perfekt ;-)

 7. Undersøger Catering... Vi har et lavt budget - så det skal være så billigt som muligt..!

  1. Show previous comments  1 more
  2. diskobil

   diskobil

   Få fat i en lokal kogekone o.l. Ofte er det dem man får den bedste og mest individuelt tilberedte løsning hos.

  3. BeckHansen

   BeckHansen

   ebuffet har nogle rigtige gode priser. Prisen bliver så nok noget andet når de skal køre helt til Herning :)

   Kigger også efter en kogekone, men det er ikke så nemt, for der er godt nok ikke mange der har en hjemmeside e.l.

  4. akrotøsen

   akrotøsen

   Prøv at forhøre jer i omgangskredsen om der er en kok et sted. Det gjorde vi :) Så vi får 4 retter til 250 kr. inkl. personale, tilberedt på stedet.

 8. Kærligheden bliver forkælet i sommerhus. :)

 9. Nice! Jeg vil også have "henvisnings" skilte til vores bryllup. Både fordi det er et lidt stort sted, men også fordi det er lidt sjovt :P Er den en speciel paintmarker? Er det maling i en pen eller er det bare en permanent?
 10. ENDELIG sommerligt vejr! Sommerhus fra Torsdag - hvor vi også skal planlægge lidt bryllup. :)

 11. Hvor ser det bare godt ud! Jeg har lige snupset idéen med gæstetræet.. Synes det er en hyggelig ting og til gode minder
 12. Milepæl no.1: Et år tilbage :)

 13. Enormt flotte invitationer! Elsker at kortene er delt op i "emner"
 14. Før festen (det næste års tid) tar/laver vi sort/hvide polaroid billeder af hver enkelt gæst, og laver en dymolable med navn på. Så kan alle gæster fra start, se hvordan deres sidemakker o.l. ser ud - samt de får et billede med hjem som et lille minde.
 15. Vi har lige været til sølvbryllup i dag, og der havde de brugt deres sædvanlige kogekone - og hun laver enormt lækker mad og hun laver MEGET af det. Problemet er bare at, vi skal giftes ved Herning, og hun er bosat i Løkken.. Så hende kan vi desværre ikke lokke til at lave mad ;) Men jeg spørger så om; Er der nogle BK'er der kender til en kogekone, i eller i området af Herning, der laver enormt lækkert mad til en "fair" pris? Og nogen erfaringer, både gode og dårlige er også velkomne.