BeckHansen

Medlem
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by BeckHansen

 1. Må sgu nok igång igen. Føler vi mangler så mange ting endnu, og der er kun ca 2 mdr. til :o

 2. Vi har lige været til sølvbryllup i dag, og der havde de brugt deres sædvanlige kogekone - og hun laver enormt lækker mad og hun laver MEGET af det. Problemet er bare at, vi skal giftes ved Herning, og hun er bosat i Løkken.. Så hende kan vi desværre ikke lokke til at lave mad ;) Men jeg spørger så om; Er der nogle BK'er der kender til en kogekone, i eller i området af Herning, der laver enormt lækkert mad til en "fair" pris? Og nogen erfaringer, både gode og dårlige er også velkomne.
 3. Jeg personligt har haft meget svært ved det. Men jeg synes vi har fundet en fairpris for lækker mad ved Slagter Lange..
 4. Hehe.. Ja der har sgu ikke været så meget gang i den, her.... Men vi har til gengæld fundet en slagter der laver pattegris og buffet, og så har vi fået et par "piger" til at styre det køkkenet. Så der er i princippet styr på det nu Men håber da du finder ud af noget. Du skal jo alligevel giftes en uge før os
 5. Vi har købt vores forlovelsesringe (som også bliver vores vielsesringe) i sølv, ved Chanti - hurtig levering, og vi er rigtig glade for dem! Så i fyrer den bare af
 6. Jeg føler det lidt på samme måde. Folk har gjort grin med at jeg samler konserves-glas, som vaser og til lys, og de kan virkelig ikke forstå hvorfor jeg skal bruge så mange. Bryllupskagen har også været diskuteret. Det er lidt svært, når nogle mener at de ideer jeg/vi har, ikke er gode nok
 7. Skolestart i morgen. Blir spændende at se hvor meget bryllup der kan planlægges :P

  1. CarBonCb

   CarBonCb

   Uh - jeg misunder dig ikke ;) Jeg skrev eksamensprojekt lige midt i at vores invitationer SKULLE laves færdigt og sendes... dilemma! :)

  2. BeckHansen

   BeckHansen

   Åh ja. Og vores bryllup ligger lige efter mine eksamener (går jeg ud fra!) så mere stress på det tidspunkt er bare perfekt ;-)

 8. Undersøger Catering... Vi har et lavt budget - så det skal være så billigt som muligt..!

  1. Show previous comments  1 more
  2. diskobil

   diskobil

   Få fat i en lokal kogekone o.l. Ofte er det dem man får den bedste og mest individuelt tilberedte løsning hos.

  3. BeckHansen

   BeckHansen

   ebuffet har nogle rigtige gode priser. Prisen bliver så nok noget andet når de skal køre helt til Herning :)

   Kigger også efter en kogekone, men det er ikke så nemt, for der er godt nok ikke mange der har en hjemmeside e.l.

  4. akrotøsen

   akrotøsen

   Prøv at forhøre jer i omgangskredsen om der er en kok et sted. Det gjorde vi :) Så vi får 4 retter til 250 kr. inkl. personale, tilberedt på stedet.

 9. Kærligheden bliver forkælet i sommerhus. :)

 10. Nice! Jeg vil også have "henvisnings" skilte til vores bryllup. Både fordi det er et lidt stort sted, men også fordi det er lidt sjovt :P Er den en speciel paintmarker? Er det maling i en pen eller er det bare en permanent?
 11. ENDELIG sommerligt vejr! Sommerhus fra Torsdag - hvor vi også skal planlægge lidt bryllup. :)

 12. Hvor ser det bare godt ud! Jeg har lige snupset idéen med gæstetræet.. Synes det er en hyggelig ting og til gode minder
 13. Milepæl no.1: Et år tilbage :)

 14. Enormt flotte invitationer! Elsker at kortene er delt op i "emner"
 15. Før festen (det næste års tid) tar/laver vi sort/hvide polaroid billeder af hver enkelt gæst, og laver en dymolable med navn på. Så kan alle gæster fra start, se hvordan deres sidemakker o.l. ser ud - samt de får et billede med hjem som et lille minde.
 16. Har i dag været til sølvbryllup, og tanken faldt på; det er os om 26 år :)

 17. Har så meget lyst til at planlægge - men H2B synes jeg skal holde en lille pause... Hvad sker der for det!? ;)

  1. KBS

   KBS

   Lad som om du ikke har hørt det ;O)

  2. BeckHansen

   BeckHansen

   Var i gågaden i dag, sammen med ham.. Og jeg kunne ikke lade være med at gå og kigge på sjove lagkagefade.. Og så siger han bare: "Ej hold op, der er SÅ lang tid til!".... :)

 18. Har efterhånden allerede mange gamle sylteglas... Der må gerne komme flere! :)

 19. Vi blev onkler i nat, til en lille dreng. Han er født for tidligt, men han er en fighter! <3

  1. Show previous comments  4 more
  2. FruE

   FruE

   Sikke en lille fyr! Stort tillykke med ham. Og masser af gode ønsker og styrke til ham herfra.

  3. Ki Schou

   Ki Schou

   åh så er han en bette fyr, krydser fingre for at alt går godt med ham

  4. Musenberg

   Musenberg

   Tillykke med titlerne. Orv en bette fyr, krydser fingre for at alt går godt :)

 20. Vil lige indskyde - min søster og svoger blev forlovet i august 2010, blev gift september 2010. Og oven i hatten skulle min nevø døbes samme dag! De havde lidt over en måned til at planlægge etc. - men det lykkedes! (tror dog også at min søster havde sved på panden under hele planlægnings forløbet) Det var en kanon fest, som aldrig bliver glemt! Så det kan sagtens lade sig gøre! Og tillykke forresten
 21. Først - tillykke med forlovelse! Som de andre også har nævnt, så ved man bare hvornår det føles helt rigtig - og så hvorfor ikke springe ud i det! Vi er selv to mænd, og skal giftes næste sommer - og vi har også kun været kærester i lidt over 2 år. Og det er helt klart det rigtige for os. En kærlighedserklæring til hinanden, og et løfte om at tilbringe resten af vores liv sammen... Ja det er sgu dejligt! Ang. brudepiger - så tror jeg det er lidt forskelligt. Vi var til bryllup hos et vennepar sidste år, og der havde brudepigerne/veninderne, bare aftalt at skulle have noget med blåt på. Så de troppede op i forskellige kjoler, med forskellige nuancer blå. Det kan gøres på så mange forskellige måder - om de så har ens kjoler på, er i ens farve eller hvad det nu ender ud i, så handler det i bund og grund om JER. Vores problem er så; skal vi begge have en forlover? Den tumler vi stadig lidt med. Vi har dog aftalt at jeg skal følges op af gulvet i Kirken af min mor. Det skal nok blive et kønt syn ;)
 22. Ej hvor ser det godt ud! Er helt vild med træstubbene med selvlysende farver! Og ellers de sjove måde at lave mad på.. kan godt ske jeg snupper et par idéer ;)
 23. Feststed: TJEK! :D

 24. Han mener jeg blir en Bridezilla! Nej jeg er bare perfektionist! ;)

  1. SaschaH

   SaschaH

   "Syntes godt om" :)

  2. Miss-Lena
  3. CarBonCb

   CarBonCb

   Lige præcis! Kan du ikke sige det til min mand også? :P

 25. Vi har desvære mistet muligheden for at holde bryllups-havefest i telt, så nu må vi finde en anden location. Jeg synes bare det er svært at finde et sted, som ligger naturskønt, med plads til 60 pers, og eget arrangement mht. mad og musik. Er der nogen herinde der kender til et SUPER godt sted, ved Herning, nær Lind/Kibæk/Kollund, med atmosfære, til en bryllupsfest? Kollundforsamlingshus er allerede på listen, men da et vennepar holdte deres bryllupsfest der (og endda blev viet i samme kirke som vi skal), så vil vi prøve at gå lidt udenom det, så det ikke bliver "den samme" fest - hvis i forstå På forhånd tak!