Liv T

Medlem
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Liv T

 1. En uge til bryllup og mangler stadig sko, -men mon ikke det blir en fantastisk dag selv hvis det bliver i bare fødder:-)

  1. Victorias secret

   Victorias secret

   Så slipper du for ømme fødder :)

  2. Liv T
 2. Nu har jeg siddet og læst en masse fine indlæg herinde og kan godt se jeg måske har gjort tingene helt forkert... Jeg kommer jo nok fra en familie/omgangskreds hvor der ikke er så mange bryllupper, og har selv kun været med til en enkelt (faktisk kun en halv, da jeg skulle arbejde) polterabend. Jeg har givet min søster (det er første gang hun skal til en polterabend, så hun er jo nok lige så lost som mig )en liste over nogle tøser jeg gerne vil have med til min polterabend. primært veninder og en kusine som er et par år yngre, men dog voksen nok til at få lidt at drikke. De fleste skal med til brylluppet, men nogle få skal ikke. Det er fordi det fx er nyere veninder, og en enkelt spurgte mig direkte om hun ik godt måtte komme med til polterabend selvom hun godt vidste hun måske ikke var tæt nok til at komme med til bryllup (hun er en arbejdskollega, og syntes squ egentligt det var ret friskt at hun spurgte). Nå nu lyder mit spørgsmål / indre dialog så: -Skal man invitere alle kvindelige gæster? også på min H2B's side? Hans forældre bor i udlandet, så det løser lidt sig selv, men hvad med alle hans venners koner/kærester som jeg knapt nok kender? Forestiller mig bare polterabend som værende de nærmeste veninder der bliver samlet og har en fed dag. Skal jeg virklig slæbe tanter osv med? Hvad gør i? HEEELP (er virklig blank når det gælder alt det her)
 3. Will og Liv d. 21 september 2013
 4. Det kan jeg sagtens følge. Havde nok bare slet ikke tænkt så langt. de to veninder der ikke er inviteret til brylluppet er arbejdskollegaer. den ene var hende der selv spurgte, den anden en tilsvarende kollega hvor jeg tænkte, hvis hende den anden kommer skal hende her da også med. De kender hinanden, men kender ikke nogen af de andre. Havde slet ikke tænkt på det selvfølgelig koster lidt cash for dem.... Hvis vi ser bort fra tanter og dem der er en del ældre end mig er der 3 piger fra min H2B's side som er jævnaldrende med mig. 2 er kærester med nogle af hans venner, 1 er et familie medlem (kind of). Har mødt dem, men kender dem ikke rigtigt. (er ikke facebook venner osv). Burde jeg invitere dem også? Kan godt se at jeg har virklig meget at lære. Vil jo ikke træde nogen over tæerne. Thank God for BK.
 5. Jeg synes den er SÅ flot. Den sidder som den skal og du får en flot talje i den. Hår og makeup gør selvfølgelig meget også:-) Men jeg kan sagtens følge dig!!! Jeg har også lige købt kjole og har det på en måde sådan lidt 'nå var det bare det' agtigt. Mine veninder elskede den. Prisen passede mig, størrelsen og længden var perfekt så den skal ikke engang syes til, og jeg har prøvet en del og ingen var pænere. Men hvad hvis nu der findes en endnu flottere derude? Det vigtigste er vel at det er den rigtige mand du har valgt og at du ikke er i tvivl om ham. Kjolen er smuk, klæder dig, og er perfekt -men kun hvis du selv føler dig godt tilpas i den. Ellers må du ud og kigge videre:-)
 6. Jeg er selv uddannet kosmetiker (men arbejder ikke med det længere), og har selv hyper sart og eksem hud. Øv :-( Kan klart anbefale Dermalogica hvis du vil ha noget der virklig virker, men ellers synes jeg også Kiehls produkter eller Aveda fungerer rigtig godt:-) Gå efter noget uden kunstige parfumestoffer (æteriske olier kan have en meget gavnlig virkning på huden, men i store mængder kan man også reagere på dem når man er sart). Og helt klart uden tilstoppende ingredienser som mineralske olier, vaseline osv. Som udgangspunkt så gå efter: -en mild rensecreme -en skintonic (helst på spray så slider du ikke på din fine sarte hud) -en RIGTIG god creme (og evt. en fugt serum eller olie) -og evt. en meget mild peeling uden korn (på mælke enzymer eller meget mild frugtsyre) og en fugt/beroligende maske. (jeg EEEEELSKER dermalogicas vitamin maske. Det er mit go-to produkt når min hud brokker sig) og gå igang i så god tid du kan før dit bryllup incase du reagerer på noget.
 7. Jeg har ikke selv lige prøvet netop den du nævner, men kan klart anbefale makeup for ever's Aqua Smokey lash. Jeg skal selv bruge den og evt. et par buketter falske vipper også. Jeg går efter en gel eyeliner, de er som regel ret holdbare. Enten fra samme mærke som mascaraen (den er vandfast også) eller fra Bobbi Brown. Den er også super god og holder til det meste.
 8. Gå gerne efter din naturlige læbefarve, men måske lige en tone kraftigere. Det giver det mest naturlige look. Husk på at meget af farven forsvinder på billederne, så lad være med at gå alt for nude (man skal jo trods alt kigge på billederne mange år efter også). Gå ud og prøv en masse læbestifter. Når du prøver den rigtige ved du det er den! Jeg skal nok selv bruge en af Make Up For Ever's læbestifter. Ikke noget alt for glossy. Nok en dyb rosa. Deres læbestifter ved jeg holder selv til middag, drikkelse, dans og et kys eller to. God Jagt
 9. Virklig smukt! og elsker headpiece'et!
 10. Jeg er også selv lige blevet klippet, og regner ikke med det skal klippes igen før brylluppet som er om under 2 måneder. Helt ærligt, hvis du selv plejer at farve og du er godt tilfreds med det, hvorfor så ikke spare pengene der, og istedet brug dem på at få sat håret helt fantastisk eller få lagt en smuk makeup
 11. Forsøger at vende mig til tanken om at der måske alligevel er en lille bridezilla gemt et sted i mig.

  1. KBS

   KBS

   Haha - det sker for selv den bedste.. Ihvertfald alle der er herinde :o)

  2. Liv T

   Liv T

   :-) he he, ja tror denne side har været med til at få min indre Zilla frem...

 12. Jeg ville gøre det minimum 2 uger før brylluppet når det er farve. Især når du måske ikke er vandt til at blive farvet ved frisøren. hvad hvis resultatet ikke bliver som du vil have det? så har du stadig tid til at få det farvet igen. Knus fra Liv