Victorias secret

Medlem
 • Content count

  2,334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Victorias secret last won the day on November 11 2014

Victorias secret had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

About Victorias secret

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  15.06.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

4,992 profile views
 1. Mine er også et nr. større end normalt, ellers var de bare for små. Men de er rigtig lækre, og sidder fint fast. Jeg købte mine på Brandos (tror jeg)
 2. Jeg ville aldrig spare en fotograf væk heller. Jeg syntes, at det er så fantastisk at sidde og kigge en serie igennem fra en hel dag, som Jesper også skriver, for hele dagen bliver bare levende igen. Men det kommer jo an på hvad man går op i. Vi vidste fra starten af at vi ville have en dygtig fortograf, og startede med det skulle være halv dag. Så blev det til hel dag, og kort forinden også med brudens forberedelse. Det er jeg så glad for. Jo jeg kan da godt lide vores locationsbilleder, men det er alle detaljerne i løbet af dagen, der stadig giver tårer i øjene. Men det er jo ikke alle der har det sådan, og så skal man jo ikke gøre det.
 3. Årh for en dumt situation for jer. Uanset hvor glad man ellers er for hunde, så er det måske ikke liiiige stedet af have dem med. Jeg elsker mit kræ overalt, og jeg havde sygt svært ved at få ham passet ude til vores eget bryllup - men det gjorde vi self., for det er da slet ikke stedet for en hund. Men jeg tænker lidt: hvis hunden er stresset, så skal den da ikke ud blandt en masse fremmede, så mon det er planen at den så skal lægge på et værelse? = det kan i måske bedre acceptere hvis det er? Men altså, jeg vil da klart mene, at den har bedst af at være hjemme i eget miljø. De må da kende en eller anden der kan passe den. En nabo eller noget.
 4. Hvis ikke min ring var fyldt med diamanter, så skulle der have stået "dig og mig for altid" - men der var ikke plads Så det blev traditionelt (og lidt kedeligt) navn og dato.
 5. Vi havde fra brudens forberedelse til et godt stykke af festen - og det er vi begge super glade for - for at få det hele med. Jeg lagde på ingen måder overhovedet mærke til fotograferne (kun når de manglende, og det gjorde de desværre lidt for tit), men ingen af dem brugte flash. Jeg ved ikke hvad andre gør. Men jeg tænker at få man en flash skudt i hovedet flere gange i løbet af en aften, så er det nok irriterende. Jeg har aldrig været til bryllup som gæst hvor de havde en fotograf, så jeg har ikke oplevet andre fotografer, eller hvordan de arbejder. Men som de andre siger, er vedkommende dygtig og vant til det, så falder de fint ind i forsamlingen.
 6. Nårh hvor fint med bulleren Dem håber jeg da, at vi må se efterfølgende
 7. Jeg syntes, at du har god smag Og jeg syntes også fotografvalget var svært - for det er bare vigtigt. Selv her efter brylluppet syntes jeg det er svært at finde en god fotograf, da jeg (igen) ønsker at få taget flere/nye billeder - og hvem skal man lige vælge... Jeg har ikke andre navne end dem du lige selv nævner - eller jo, men de er meget dyrere, og det hjælper jo ikke. Selvom i ikke bruger mange penge på brylluppet kan det jo godt blive suuuuper flot alligevel, og det vil man jo gerne have gengivet på billederne.
 8. Jeg lavede vores selv (med min lillesøster). Det koster under 100 kr., så er risene skyllet (og dermed ingen pletter på tøjet) og det ser pænest ud på billederne (hvilket jeg jo går meget op i). Og vi havde self. meldt det ud, så ingen havde ris med selv.
 9. Nu ved jeg ikke hvor meget i går op i vin ;) jeg går op i vin.. og for mig skal vinen passe til den mad jeg skal spise. Generelt er jeg super glad for oversøisk Pinot Noir og Nebbiolo druerne (især fra Barolo distrikterne i Norditalien), men det kan godt blive en virkelig dyr fornøjelse.. Det behøver det nu ikke at være, men det er en god ide at smage, som du siger. De fleste vinhandlere tager retur. Det nemmeste er nok at gå ind i en vinhandel, oplyse budget, menu og antal flasker. Det gjorde vi bla. nytårsaften, 5 gode flasker vin (til prisen) for 500 kr. Og det var 5 forskellige. Havde jeg købt flere af samme, havde jeg fået mængderabat.
 10. Du kan altså også godt få god vin til 80 kr. i en vinhandel, på tilbud. Jeg har lige købt en god Barolo til 80 kr. flasken v/6 flasker. Og man kan forhandle sig til meget..
 11. Hvis nogen søger HVIDT tilbehør, har jeg netop sat 3 slags slør og en bolero til salg i Tilbehør

 12. Så er den sat til salg...

 13. Er efterhånden snart klar til at sælge min kjole - skal bare lige... æh.. være helt klar...

 14. Apropos jeres manglende kyssebillede - vores brudepar forrige lørdag de kyssede på et millimeter splitsekund, efter de egentlig var begyndt at sætte sig, så jesper nåede ikke at fange det, da han også var på vej tilbage til sin plads. Det var da så skide ærgerligt! Men det er der jo ikke noget at gøre ved.
 15. Vi fik undervisning - i alt muligt også. Det var rigtig sjovt, og vi var gode til det. Men jeg vil sige, at det kommer an på hvor meget man går op i det... Hvis man er ligeglad, spild af penge. Vil man gerne kunne det, og se elegant ud på billederne, så skal i lærer det rigtigt.