roselein

Medlem
 • Content count

  1,214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

roselein last won the day on June 22 2015

roselein had the most liked content!

Community Reputation

54 Excellent

About roselein

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.10.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fest: Herthadalen

Recent Profile Visitors

1,461 profile views
 1. Jeg synes I kan gøre som det passer jer ;) Vi gjorde noget der lidt ligner det I forestiller jer, vi skrev nemlig i invitationerne at gommen ville være i kjole og hvidt, og lod det være op til gæsterne, hvad de ville have på. Jeg fik lokket min far med på ideen om kjole og hvidt, samt betalte for leje af kjole og hvidt til forloveren. Min svigermor fik overtalt mine svogre og svigerfar til at tage kjole og hvidt på også. De fleste synes det var sjov. Mine egne brødre synes det var en frygtelig ide til gengæld Men så tog de jo heldigvis bare noget andet på ;) Der var en enkelt anden gæst, som også havde hevet kjole og hvidt ud af skabet, hvilket jo fantastisk. Min mand siger, at det ikke havde gjort den store forskel for ham, at de andre havde det på (det var vist mest mig, der gik op i æstetikken i det ). Han synes det var fantastisk at have på, og ville ikke have gjort det anderledes Vi overvejede også morning suit (vi blev gift kl 14), men synes det blev for dyrt at investere i også, plus vi fandt et rigtig fint sæt kjole og hvidt
 2. Vi ville jo rigtig gerne have været gift i Frederiksborg Slotskirke, og undersøgte alle muligheder. Det virker ikke som om det at løse sognebånd er noget de hverken er særligt glade for, eller som var egentligt muligt, med mindre man boede i et nabosogn. Vi blev selv gift i Domkirken, vi fik lov, fordi jeg er konfirmeret i Domkirken, hvilket er en af undtagelserne. Men jeg kan huske dengang jeg skulle konfirmeres, der skulle jeg godkendes, fordi jeg ikke boede i sognet, men kun gik i en skole, der lå i sognet. Jeg kan huske vi var til samtale med den præst, der skulle konfirmere mig, før det blev godkendt. Så jeg tror det er ret svært. Hvis I kan påvise et personligt forhold til selve kirken (forældres bryllup, dåb, konfirmation el. lign.), så kan det være nemmere at få lov, men jeg tænker siden I er blevet afvist, så har I ikke nogen af disse tilhørsforhold? Den allersidste mulighed er at flytte adresse til sognet. Det er ret ekstremt synes jeg, og kræver at man kender nogen, der bor i sognet, eller at man lejer et værelse. Men som sagt synes jeg, at det er ekstremt. Det nemmeste vil nok være at finde en anden kirke desværre Hvis I vil giftes i Roskilde og omegn, så er der flere yndige kirker, hvor jeg ikke kan forestille mig at det er et problem, at i kommer udensogns fra.
 3. Nej slet ikke... Jeg bryder mig ikke om satin sko skulle jeg måske også lige have nævnt. Det er nok det der gør det så svært. Jeg er slet ikke til de der klassiske brudesko, men jeg vil stadig gerne have de er hvid. Tænker de nok skal være i læder også med en fed detalje/mønster kan bare ikke rigtig finde en hjemmeside med det jeg søger. Der er nogen på samme side, som er overtrukket med blonde, det ved jeg ikke om er noget? De er dog nok lige det højeste.
 4. Måske noget i stil med disse?
 5. Tusind tak Roserne var ikke helt den farve jeg havde regnet med, men i sidste ende betød det faktisk ikke så meget, for de passede perfekt sammen med de blomster restauranten havde sat i baggrunden, og så smagte kagen absolut fantastisk I øvrigt synes jeg det er okay at være lidt hys, hvis det er det, der gør at man kan slappe af op til brylluppet. Vi endte med at få et ekstra møde med feststedet, fordi jeg ikke følte mig helt tryg Det gjorde, at vi fik nogen misforståelser ud af verden, og at brylluppet forløb helt og aldeles perfekt på dagen. Så jeg er i bakspejlet ret glad for at jeg var lidt hys og kontrolfreak, for på dagen var alt perfekt og jeg kunne slappe af
 6. Hvis det var min kage (det er det jo ikke ), så tror jeg, at jeg ville give blomsterne lidt farve, evt som på billede to. Eller måske lave nogen i den brun/grå nuance og nogen i hvid. Min personlige holdning er, at det godt kan blive lidt fadt med hvid-i-hvid, hvilket også betyder at det bliver sværere at skelne detaljerne på kagen fra hinanden. Hvis du vil have et indtryk af, hvordan en klassisk kage kan se ud med roser og blade, så må du gerne se vores. Jeg tænker at marcipanen på vores nok er lidt mere "gul" på vores, end det du ønsker dig Til gengæld synes jeg at det får den hvide glasur til at stå tydeligere frem.
 7. Vi sad ved rundborde, hvor der kunne sidde otte ved hvert bord. Vi sad sammen med mine forældre, forloveren og brudeternen. Det fungerede rigtig fint Jeg er glad for vi sad sammen med vores forældre, det var rigtig hyggeligt og dejligt afslappet, hvilket var var rart, på det der ellers til tider føltes som en lidt hektisk dag. Vi har syv søskende tilsammen, så de fyldte næsten deres eget bord :P Hvilket i øvrigt fungerede fantastisk Min tanke er, at det kommer an på forskellige ting, om man skal sidde sammen med venner eller familie. Hvor ked af det ville jeres forældre blive over ikke at skulle sidde sammen med jer? Hvordan tror I, at I vil få den bedste aften? Osv. Der er jo ikke nogen løsning, der er rigtig eller forkert. Det vigtigste er jo, at det føles rigtigt for jer.
 8. Det lyder meget som det program vi havde, og det forløb helt fint Nogen smuttede dog efter brudevalsen, men sådan tror jeg altid det vil være, uanset hvornår på dagen man starter.
 9. Jeg havde en ivory kjole på, som dog var til den hvide side, og min mand havde kjole og hvidt på, hvor skjorten jo som bekendt er kridhvid. Det var ikke et problem, jeg har faktisk aldrig tænkt over det.
 10. Jeg havde et 3 meter slør, og havde det på til lige inden brudevalsen, da jeg ikke ville have det ødelagt, så der skiftede jeg til et kort slør. Det var ikke voldsomt besværligt at skifte, selvom det lange slør sad fast med (mange) hårnåle under et hårsmykke. Min lillebrors kæreste var sød at hjælpe til, og jeg tror det tog ti minutter, mens der blev drukket kaffe og folk var ude og trække frisk luft. I løbet af dagen var jeg ikke generet af det lange slør, det var nemt at tage over armen, eller smide ned bag stolen, når vi spiste (vi sad et sted, hvor folk ikke lige skulle gå forbi). Selvom det blæste en del, så sad det godt fast og det gjorde ikke ondt, når vinden tog (som jeg ellers har hørt nogen klage over). Alt i alt, så var jeg super tilfreds med mit slør Lige et billede af, hvordan sløret blev sat fast: Det samlede resultat: Og bagfra "in action"
 11. Vi spiste i deres restaurant, da vi undersøgte, hvor vi gerne ville holde vores bryllup. Vi blev gift i Domkirken, så Prindsen ville have været et oplagt valg, men vi var på ingen måde imponerede af, hvad deres restaurant kunne levere. Dog har jeg nogen bekendte, som var fint tilfredse med maden på dagen, jeg har set nogen billeder, og det så bestemt også lækkert ud Men jeg ville anbefale, at tage et smut forbi restauranten, og se om de laver noget, som I vil kunne være tilfredse med. Vi endte med at vælge Restaurant Herthadalen, som lavede noget helt fantastisk mad, og på dagen var alt helt perfekt.
 12. De er lige min smag. Hvor har i købt dem? De er købt hos Hartmanns i København
 13. Har han prøvet det? Min mand var heller ikke tosset med ideen, før han så, hvor pænt det var til hans hud (han er bleg og skandinavisk ligesom mig ), så overgav han sig. Synes tit det gør en forskel, når man har det på. Hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg ikke se, at det er rosaguld, der er i min og min mands ringe, når man bare kigger på dem til hverdag Hvad er grunden til, at han ikke vil have rosaguld?
 14. Vores ser sådan her ud Min forlovelsesring er også i rosaguld, så for os var det naturligt at vielsesringene skulle være i rosaguld.
 15. Det ligner en lucca-kjole du skal have på, jeg ved de er forhandlere af Benjamin Adams/Pink Paradox skoene, så måske det var en idé, at kontakte dem, og hør om de kan få dem hjem til dig?