roselein

Medlem
 • Content count

  1,214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by roselein

 1. Jeg synes I kan gøre som det passer jer ;) Vi gjorde noget der lidt ligner det I forestiller jer, vi skrev nemlig i invitationerne at gommen ville være i kjole og hvidt, og lod det være op til gæsterne, hvad de ville have på. Jeg fik lokket min far med på ideen om kjole og hvidt, samt betalte for leje af kjole og hvidt til forloveren. Min svigermor fik overtalt mine svogre og svigerfar til at tage kjole og hvidt på også. De fleste synes det var sjov. Mine egne brødre synes det var en frygtelig ide til gengæld Men så tog de jo heldigvis bare noget andet på ;) Der var en enkelt anden gæst, som også havde hevet kjole og hvidt ud af skabet, hvilket jo fantastisk. Min mand siger, at det ikke havde gjort den store forskel for ham, at de andre havde det på (det var vist mest mig, der gik op i æstetikken i det ). Han synes det var fantastisk at have på, og ville ikke have gjort det anderledes Vi overvejede også morning suit (vi blev gift kl 14), men synes det blev for dyrt at investere i også, plus vi fandt et rigtig fint sæt kjole og hvidt
 2. Vi ville jo rigtig gerne have været gift i Frederiksborg Slotskirke, og undersøgte alle muligheder. Det virker ikke som om det at løse sognebånd er noget de hverken er særligt glade for, eller som var egentligt muligt, med mindre man boede i et nabosogn. Vi blev selv gift i Domkirken, vi fik lov, fordi jeg er konfirmeret i Domkirken, hvilket er en af undtagelserne. Men jeg kan huske dengang jeg skulle konfirmeres, der skulle jeg godkendes, fordi jeg ikke boede i sognet, men kun gik i en skole, der lå i sognet. Jeg kan huske vi var til samtale med den præst, der skulle konfirmere mig, før det blev godkendt. Så jeg tror det er ret svært. Hvis I kan påvise et personligt forhold til selve kirken (forældres bryllup, dåb, konfirmation el. lign.), så kan det være nemmere at få lov, men jeg tænker siden I er blevet afvist, så har I ikke nogen af disse tilhørsforhold? Den allersidste mulighed er at flytte adresse til sognet. Det er ret ekstremt synes jeg, og kræver at man kender nogen, der bor i sognet, eller at man lejer et værelse. Men som sagt synes jeg, at det er ekstremt. Det nemmeste vil nok være at finde en anden kirke desværre Hvis I vil giftes i Roskilde og omegn, så er der flere yndige kirker, hvor jeg ikke kan forestille mig at det er et problem, at i kommer udensogns fra.
 3. Nej slet ikke... Jeg bryder mig ikke om satin sko skulle jeg måske også lige have nævnt. Det er nok det der gør det så svært. Jeg er slet ikke til de der klassiske brudesko, men jeg vil stadig gerne have de er hvid. Tænker de nok skal være i læder også med en fed detalje/mønster kan bare ikke rigtig finde en hjemmeside med det jeg søger. Der er nogen på samme side, som er overtrukket med blonde, det ved jeg ikke om er noget? De er dog nok lige det højeste.
 4. Måske noget i stil med disse?
 5. Tusind tak Roserne var ikke helt den farve jeg havde regnet med, men i sidste ende betød det faktisk ikke så meget, for de passede perfekt sammen med de blomster restauranten havde sat i baggrunden, og så smagte kagen absolut fantastisk I øvrigt synes jeg det er okay at være lidt hys, hvis det er det, der gør at man kan slappe af op til brylluppet. Vi endte med at få et ekstra møde med feststedet, fordi jeg ikke følte mig helt tryg Det gjorde, at vi fik nogen misforståelser ud af verden, og at brylluppet forløb helt og aldeles perfekt på dagen. Så jeg er i bakspejlet ret glad for at jeg var lidt hys og kontrolfreak, for på dagen var alt perfekt og jeg kunne slappe af
 6. Hvis det var min kage (det er det jo ikke ), så tror jeg, at jeg ville give blomsterne lidt farve, evt som på billede to. Eller måske lave nogen i den brun/grå nuance og nogen i hvid. Min personlige holdning er, at det godt kan blive lidt fadt med hvid-i-hvid, hvilket også betyder at det bliver sværere at skelne detaljerne på kagen fra hinanden. Hvis du vil have et indtryk af, hvordan en klassisk kage kan se ud med roser og blade, så må du gerne se vores. Jeg tænker at marcipanen på vores nok er lidt mere "gul" på vores, end det du ønsker dig Til gengæld synes jeg at det får den hvide glasur til at stå tydeligere frem.
 7. Vi sad ved rundborde, hvor der kunne sidde otte ved hvert bord. Vi sad sammen med mine forældre, forloveren og brudeternen. Det fungerede rigtig fint Jeg er glad for vi sad sammen med vores forældre, det var rigtig hyggeligt og dejligt afslappet, hvilket var var rart, på det der ellers til tider føltes som en lidt hektisk dag. Vi har syv søskende tilsammen, så de fyldte næsten deres eget bord :P Hvilket i øvrigt fungerede fantastisk Min tanke er, at det kommer an på forskellige ting, om man skal sidde sammen med venner eller familie. Hvor ked af det ville jeres forældre blive over ikke at skulle sidde sammen med jer? Hvordan tror I, at I vil få den bedste aften? Osv. Der er jo ikke nogen løsning, der er rigtig eller forkert. Det vigtigste er jo, at det føles rigtigt for jer.
 8. Det lyder meget som det program vi havde, og det forløb helt fint Nogen smuttede dog efter brudevalsen, men sådan tror jeg altid det vil være, uanset hvornår på dagen man starter.
 9. Jeg havde en ivory kjole på, som dog var til den hvide side, og min mand havde kjole og hvidt på, hvor skjorten jo som bekendt er kridhvid. Det var ikke et problem, jeg har faktisk aldrig tænkt over det.
 10. Jeg havde et 3 meter slør, og havde det på til lige inden brudevalsen, da jeg ikke ville have det ødelagt, så der skiftede jeg til et kort slør. Det var ikke voldsomt besværligt at skifte, selvom det lange slør sad fast med (mange) hårnåle under et hårsmykke. Min lillebrors kæreste var sød at hjælpe til, og jeg tror det tog ti minutter, mens der blev drukket kaffe og folk var ude og trække frisk luft. I løbet af dagen var jeg ikke generet af det lange slør, det var nemt at tage over armen, eller smide ned bag stolen, når vi spiste (vi sad et sted, hvor folk ikke lige skulle gå forbi). Selvom det blæste en del, så sad det godt fast og det gjorde ikke ondt, når vinden tog (som jeg ellers har hørt nogen klage over). Alt i alt, så var jeg super tilfreds med mit slør Lige et billede af, hvordan sløret blev sat fast: Det samlede resultat: Og bagfra "in action"
 11. Vi spiste i deres restaurant, da vi undersøgte, hvor vi gerne ville holde vores bryllup. Vi blev gift i Domkirken, så Prindsen ville have været et oplagt valg, men vi var på ingen måde imponerede af, hvad deres restaurant kunne levere. Dog har jeg nogen bekendte, som var fint tilfredse med maden på dagen, jeg har set nogen billeder, og det så bestemt også lækkert ud Men jeg ville anbefale, at tage et smut forbi restauranten, og se om de laver noget, som I vil kunne være tilfredse med. Vi endte med at vælge Restaurant Herthadalen, som lavede noget helt fantastisk mad, og på dagen var alt helt perfekt.
 12. De er lige min smag. Hvor har i købt dem? De er købt hos Hartmanns i København
 13. Har han prøvet det? Min mand var heller ikke tosset med ideen, før han så, hvor pænt det var til hans hud (han er bleg og skandinavisk ligesom mig ), så overgav han sig. Synes tit det gør en forskel, når man har det på. Hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg ikke se, at det er rosaguld, der er i min og min mands ringe, når man bare kigger på dem til hverdag Hvad er grunden til, at han ikke vil have rosaguld?
 14. Vores ser sådan her ud Min forlovelsesring er også i rosaguld, så for os var det naturligt at vielsesringene skulle være i rosaguld.
 15. Det ligner en lucca-kjole du skal have på, jeg ved de er forhandlere af Benjamin Adams/Pink Paradox skoene, så måske det var en idé, at kontakte dem, og hør om de kan få dem hjem til dig?
 16. Vi havde lilla og guld som temafarver, generelt havde vi ikke meget pynt, men lilla (og guld) gik igen i menuer, bordkort og blomster. Vores borde så sådan her ud: Og i tusmørke:
 17. Min mand havde også kjole og hvidt på Vi skrev ikke ret meget info i invitationen, men skrev til gengæld på vores hjemmeside (som vi naturligvis henviste til i invitationen ), at dresscoden var galla, og at gommen ville være i kjole og hvidt, samt at hvidt var forbeholdt bruden Generelt var folk rigtig gode til at overholde dresscoden Dog troppede min onkel op i jeans og en sweatshirt, men jeg havde faktisk ikke forventet andet Det var dog pæne sorte jeans og en pæn sweater. Vores formål med at sætte en dresscode var, at folk havde en ide om, hvilken type fest vi ønskede. Tror der er en del af gæsterne, der ikke ville have taget helt så pænt tøj på, hvis ikke der havde været dresscode. Umiddelbart havde vi ingen sure miner omkring dresscode
 18. Ej de er godt nok også fine. Der er jo åbenbart mange ideer til hvordan man kan gøre Tusind tak Ja, der er en milliard forskellige måder at gøre det på. Prøv evt. at søge på favour boxes på pinterest, så er jeg sikker på, at der kommer endnu mere inspiration frem
 19. Jeg lavede vores selv, de var små patentglas med franske mandler i, og så sådan her ud
 20. Altså vi fik jo ris, og jeg synes på ingen måde det var ubehageligt eller gjorde ondt. Tværtimod, så synes jeg det var hysterisk morsomt Så man skal ikke vælge ris fra af den årsag. Jeg er normalt ret ømskindet skal det i øvrigt siges. Omkring hvorvidt det er skadeligt for fuglene, så har jeg søgt vidt og bredt, og har ikke fundet nogen egentlig dokumentation for at det var skadeligt. Det vildeste jeg fandt var en artikel på ekstrabladet/bt, og de jeg på ingen måde stoler på deres evne til at formidle noget som helst videnskabeligt, så giver jeg ikke meget for det. Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved, hvorvidt der kan findes parasitter i ris, det gør der garanteret. Men jeg vil til gengæld meget gerne stille spørgsmålstegn ved, hvorfor disse ikke for længst skulle være spredt til danske fugle. Det er jo på ingen måde en ny skik at kaste med ris i Danmark, og selvom vi ikke har rismarker i dk, så må der var nogen steder, hvor omgivelserne kan efterligne forholdene. Jeg havde i hvert fald ingen kvaler what so ever ved, at der blev kastet med ris til vores bryllup.
 21. Vi bestilte gennem A Celebration, hvor det ikke nødvendigvis er det samme band man får hver gang. Dem vi fik var dog rigtig gode Vi bestilte gennem dem også en musiker til under maden, det var også rigtig godt, min eneste anke er dog, at vi havde bedt om en pianist, og gerne en der kunne spille noget jazz-agtigt noget. Der dukkede så en guitarist op Men han var heldigvis super god! Og passede faktisk perfekt til festen. Selv min Bedstemor, som normalt hader musik synes han var fantastisk! Så fantastisk, at da toastmasteren afbrød ham midt i et nummer, så protesterede hun, og mente han skulle have lov at spille nummeret færdigt Jeg mener vi gav 12.000,- for hele pakken. Men at hvis man kun skal have et band ud, så kan de gøre det for 10.000,-
 22. Mit så således ud Uden slør Med slør Jeg havde godt nok slør på hele dagen, men synes sagtens smykket kunne have stået alene. Der var på dagen også flere, der gerne ville vide, hvor jeg havde købt det henne. Det er i øvrigt købt på etsy Jeg kunne i øvrigt sagtens forestille mig at bruge det igen til en gallafest, eller lignende
 23. Mit gamle og lånte var en ring, som min mor har fået af min far, da de var unge Mit nyt var mit brudeudstyr og mit blåt var mine tånegle Jeg fik dem malet med blå neglelak dagen inden Egentlig havde jeg ikke tænkt, at jeg ville gå så meget op i det, men dagen inden brylluppet, så blev det pludselig vigtig
 24. Haha, jeg blev gift i oktober, og der var det ikke engang køligt nok til at have et lille sjal på Jeg havde oprindeligt planlagt, at jeg skulle have en lille minkpelsjakke på i lysbrun (kunne låne af min mor). Men jeg var kogt op, hvis jeg skulle have haft den på! Nu var det en ret varm dag for oktober (18-20 grader) med solskin, men tænker ikke maj/juni behøver at være meget koldere end det. Man skal huske på, at de fleste kjoler faktisk er rigtig varme Vi holdt festen et sted, hvor jeg egentlig havde forventet, at der ville være rigtig koldt, men pga menneskerne i lokalet, og vejret på dagen, så blev det i stedet virkeligt varmt Selv om aftenen, hvor jeg havde forventet, det skulle blive koldt, og vi ville komme til at fryse udenfor, var det varmt. Næsten for varmt faktisk Det er selvfølgelig altid godt, at have noget med, hvis nu man kommer til at fryse, men min pointe er, at det er langt fra sikkert, at man kommer til at få brug for det
 25. Jeg har fået min renset hos Jægerrens i Charlottenlund, som jeg har læst gode ting om forskellige steder på nettet. Han var meget grundig! Det var en superservice han præsterede, da min kjole er specialsyet, så er der ikke rensemærke i, og han ville ikke rense den, før han var sikker på, at perlerne på kjolen kunne tåle det. Han tog så nogen af perlerne på kjolen og syede på et andet stykke stof, der så blev renset. Da han så perlerne kunne tåle det, så rensede han resten af kjolen. Det gjorde han uden merpris. Det er ikke det billigste sted, man kan få renset sin kjole, men jeg synes bestemt det var prisen værd