Victorias secret

Medlem
 • Content count

  2,334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Victorias secret

 1. Mine er også et nr. større end normalt, ellers var de bare for små. Men de er rigtig lækre, og sidder fint fast. Jeg købte mine på Brandos (tror jeg)
 2. Jeg ville aldrig spare en fotograf væk heller. Jeg syntes, at det er så fantastisk at sidde og kigge en serie igennem fra en hel dag, som Jesper også skriver, for hele dagen bliver bare levende igen. Men det kommer jo an på hvad man går op i. Vi vidste fra starten af at vi ville have en dygtig fortograf, og startede med det skulle være halv dag. Så blev det til hel dag, og kort forinden også med brudens forberedelse. Det er jeg så glad for. Jo jeg kan da godt lide vores locationsbilleder, men det er alle detaljerne i løbet af dagen, der stadig giver tårer i øjene. Men det er jo ikke alle der har det sådan, og så skal man jo ikke gøre det.
 3. Årh for en dumt situation for jer. Uanset hvor glad man ellers er for hunde, så er det måske ikke liiiige stedet af have dem med. Jeg elsker mit kræ overalt, og jeg havde sygt svært ved at få ham passet ude til vores eget bryllup - men det gjorde vi self., for det er da slet ikke stedet for en hund. Men jeg tænker lidt: hvis hunden er stresset, så skal den da ikke ud blandt en masse fremmede, så mon det er planen at den så skal lægge på et værelse? = det kan i måske bedre acceptere hvis det er? Men altså, jeg vil da klart mene, at den har bedst af at være hjemme i eget miljø. De må da kende en eller anden der kan passe den. En nabo eller noget.
 4. Hvis ikke min ring var fyldt med diamanter, så skulle der have stået "dig og mig for altid" - men der var ikke plads Så det blev traditionelt (og lidt kedeligt) navn og dato.
 5. Vi havde fra brudens forberedelse til et godt stykke af festen - og det er vi begge super glade for - for at få det hele med. Jeg lagde på ingen måder overhovedet mærke til fotograferne (kun når de manglende, og det gjorde de desværre lidt for tit), men ingen af dem brugte flash. Jeg ved ikke hvad andre gør. Men jeg tænker at få man en flash skudt i hovedet flere gange i løbet af en aften, så er det nok irriterende. Jeg har aldrig været til bryllup som gæst hvor de havde en fotograf, så jeg har ikke oplevet andre fotografer, eller hvordan de arbejder. Men som de andre siger, er vedkommende dygtig og vant til det, så falder de fint ind i forsamlingen.
 6. Nårh hvor fint med bulleren Dem håber jeg da, at vi må se efterfølgende
 7. Jeg syntes, at du har god smag Og jeg syntes også fotografvalget var svært - for det er bare vigtigt. Selv her efter brylluppet syntes jeg det er svært at finde en god fotograf, da jeg (igen) ønsker at få taget flere/nye billeder - og hvem skal man lige vælge... Jeg har ikke andre navne end dem du lige selv nævner - eller jo, men de er meget dyrere, og det hjælper jo ikke. Selvom i ikke bruger mange penge på brylluppet kan det jo godt blive suuuuper flot alligevel, og det vil man jo gerne have gengivet på billederne.
 8. Jeg lavede vores selv (med min lillesøster). Det koster under 100 kr., så er risene skyllet (og dermed ingen pletter på tøjet) og det ser pænest ud på billederne (hvilket jeg jo går meget op i). Og vi havde self. meldt det ud, så ingen havde ris med selv.
 9. Nu ved jeg ikke hvor meget i går op i vin ;) jeg går op i vin.. og for mig skal vinen passe til den mad jeg skal spise. Generelt er jeg super glad for oversøisk Pinot Noir og Nebbiolo druerne (især fra Barolo distrikterne i Norditalien), men det kan godt blive en virkelig dyr fornøjelse.. Det behøver det nu ikke at være, men det er en god ide at smage, som du siger. De fleste vinhandlere tager retur. Det nemmeste er nok at gå ind i en vinhandel, oplyse budget, menu og antal flasker. Det gjorde vi bla. nytårsaften, 5 gode flasker vin (til prisen) for 500 kr. Og det var 5 forskellige. Havde jeg købt flere af samme, havde jeg fået mængderabat.
 10. Du kan altså også godt få god vin til 80 kr. i en vinhandel, på tilbud. Jeg har lige købt en god Barolo til 80 kr. flasken v/6 flasker. Og man kan forhandle sig til meget..
 11. Hvis nogen søger HVIDT tilbehør, har jeg netop sat 3 slags slør og en bolero til salg i Tilbehør

 12. Så er den sat til salg...

 13. Er efterhånden snart klar til at sælge min kjole - skal bare lige... æh.. være helt klar...

 14. Vi fik undervisning - i alt muligt også. Det var rigtig sjovt, og vi var gode til det. Men jeg vil sige, at det kommer an på hvor meget man går op i det... Hvis man er ligeglad, spild af penge. Vil man gerne kunne det, og se elegant ud på billederne, så skal i lærer det rigtigt.
 15. Jeg sidder altså også og læse med (self ) Det kunne jeg self. også bare tilkendegive :D
 16. Årh altså søde Rikke, din stakkel. Men det er sku alligevel fedt at du tog det i så stiv arm!
 17. Altså hvorfor skal man please andre? Det her er jo ikke et velgørenhedsarrangement, eller en havefest hvor man løst og fast samles, men et bryllup, som givetvis betyder rigtig rigtig meget for både brud og gom. Måske er jeg umenneskelig - det syntes jeg nu ikke - men jeg kan virkelig ikke se hvorfor man skal inviterer af pligt. Ja muligvis føler hun sig udenfor - men det er hun jo også?? De har jo ikke kontakt med kvinden, hvorfor i alverden er det så pænest at inviterer hende? Jeg syntes da det klart er mere naturligt ikke at inviterer hende. Og det der med der ikke går skår af dem, ved at invitere hende, det kommer så sandelig an på hvem man er. Jeg personligt ville have det direkte ubehageligt ved at der var nogen tilstede til mit bryllup, som jeg ikke ønskede der. Den invitation ville være på bekostning af min egen oplevelse på dagen - og det skal det da vel aldrig være. Jeg syntes det er helt fint TS at du spørger om råd herinde, men vi er alle forskellige, så gør det du føler for. Uanset hvad det nu er.
 18. Det kommer an på hvem i er som personer vil jeg sig.. Jeg kunne aldrig drømme om at invitere af pligt (eller lave ret meget af pligt). Vi inviterede dem vi ønskede at se til vores bryllup, og min svigermor mente absolut ikke at vi kunne lade være med at inviterer min mands kusines nye kæreste. Vi har aldrig mødt manden, kender ikke manden, så nej han blev ikke inviteret. Jeg tror da hun tog det pænt, men om så hun havde lignet en hønserøv i 4 år efter, så havde jeg stadig ikke inviteret ham ;) Vi ønskede kun at inviterer mennesker med til vores bryllup som vi kendte og havde det godt sammen med. Lille og intimt på 34 gæster Hvis i går meget op i husfreden - og at de øvrige gæster i den familie kommer, så skal i nok gøre det for at få fred. Men i min verden er det fint nok at hun ikke er inviteret. Du snakker jo ikke med hende.
 19. Det var så lige mine ord Jeg er HELT vild med din kjole.
 20. Jeg er bare godt vant ;) Jeg syntes bare ikke det var noget ekstraordinært. Ud over jeg nær knækkede en kindtand i min ene forret pga. en skal fra en hummer/krebs, så var maden ok. Det var bare ikke "hold nu kæææft det smager godt" og ej heller noget sådan nyfortolkende. Personalet var flinke - men ikke sådan ekstraordinært, og vinen blev hældt op på dråben i glasset, det syntes jeg sku er at gå i små sko. Næ så heller Under Lindetræet, der elsker jeg at komme
 21. Altså næste gang så vælger vi tapas Vi havde det også oppe og vende dengang, men valgte "det traditionelle", fordi vi var bange for at fortryde. Og det er vi glade for. Men næste gang vil jeg heller have tapas - og livemusik hele aftenen ;) Jeg hader bare når en restaurant ikke lever op til forventningerne. Især når man giver 1600-2000 for en middag for 2 personer. Så jeg gider ikke på Pasfall igen. Jeg håber i finder det HELT rigtige
 22. Jeg kender ikke deres catering, men har spist på restauranten. Det var rigtig godt - det wauvede mig bare ikke. Men stadig rigtig godt. Ved så ikke lige hvor brugbart det var
 23. Jeg har kun oplevet playlister 2 gange - og det fungerede bare ikke. Den der havde ansvaret for at starte og stoppe musikken under taler mm. fik ikke startet musikken igen efter et indslag, så det var noget rod. Man er også mere låst af en playliste tænker jeg, hvor en DJ kan lurer stemningen og spille det der lige passer til selskabet. Det er jo dog bare min egen oplevelse.. for andre kan det jo sagtens fungere
 24. Hvor meget er et sindssygt beløb?
 25. Dét er også for ringe! Uanset hvilken pris man ligger i, så svarer man på sine henvendelser når man driver firma. Vi prøver så vidt altid at svare vores kunder inden for et døgn (altid), fordi den service manglede jeg i den grad selv, dengang vi planlagde. Jeg tror det er glippet 2 gange for os, den ene hvor min telefon ikke hentede mine mails ind da vi var på ferie sydpå, og den anden var sendt herfra, men der var problemer med kundes mail, så hun fik ikke mit svar (heldigvis rykkede hun selv for svar, for jeg anede jo ikke, at hun ikke havde fået den). Min første tanke var, om det var pga. mailtekniske problemer, siden det er alle? Men altså, skal man vente mere end et par dage med at få svar, så ville jeg personligt slet ikke indgå samarbejde med sådan en. 14 dage eller mere, så ville det være fuldkommen udelukket.