Fluff

Medlem
 • Content count

  860
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fluff

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 05/07/1971

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  23. juli 2005
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Høje Taastrup
 1. Aiiii altså.... TILLYKKE... Jeg kommer vist ikke herind alt for tit. Hvor er i bare smukke, begge to.. http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/cheerleader3.gif TILLYKKE..., en smugle forsinket..
 2. Hm.... Med fare for at blive lynchet... Uden at gå for meget i detaljer, går respekten så ikke begge veje??? Jeg mener, man vælger en aldersgrænse til sit bryllup og må så respektere at nogle vil vælge at takke nej til invitationen???????? Eller er det my way or the highway??? Jeg syntes der er for meget "det er vores bryllup så folk skal gøre som VI vil". Man skal lige huske at der er nogle der måske har svært ved at lade sine børn blive passet (læs: MIG) eller som ikke vil lade hvem som helst passe dem. (læs: MIG igen...) jeg er klar over at vi betaler big bugs for det perfekte bryllup, men prøv lige at stoppe op engang og tænk på at andre tænker anderledes end en selv og det skal de da have lov til, ikke?? SÅ meget bridezilla må der ikke gå i det så man ikke kan acceptere et nej fordi det strider imod hvad man forventer at folk gør... fra Fluff som ikke har været her læææænge og som måske bliver en smugle upopulær...
 3. Og her 9 måneder efter mit bryllup kan jeg stadig finde på at skrive mit pigenavn, eller hvad det nu hedder..
 4. Vi tog så en taxi, skulle fra Ishøj til Roskilde. Ikke så slemt..
 5. KÆMPESTORT TILLYKKE MED DAGEN... Jeg ser det først nu, din tråd. For s**an da nogle flotte billeder. I havde da godt nok vejret med jer, Der er ikke et enkelt billede hvor du ikke har det store smil på. Du er bare så smuk!!!!!!!!!!!!! Kæmpe forsimket tillykke fra Fluff der vist har lidt opdatering at gøre de næste par dagr..
 6. Nårh ja, som du kan se er det heller ikke så tit jeg er herinde.. men det er da godt nok hyggelige at læse det hele igennem igen..
 7. Åhhh ja, som tiden dog flyver... Det er godt med minderne. Vi bliver nødt til at blive herinde forever. Vi kan da ikke slette de måneder (ÅR) vi har været herinde, vel???
 8. Jeg gav min mand en fodbold trøje med autografer på..., noget at en bedrift da min mand kommer fra belgien og hans favorit hold ditto.. Under min polterarbend fik tøserne mig ind til en fotograf hvor der blev taget 12 billeder til en kalender. Derudover fik han en anden forbold trøje fra liverpool, no. 2 i rækken, dog uden autografer. Det gør de ikke i Liverpool.. Men især den fra Club Brugge som er hans all time favorite vagte STOR glæde!!! Det var også en meget personlig ting for ham. Der kan man bare se at kvinder virkelig kommer fra venus og mænd fra mars. Tænk at man kan gå sådanne i koma over en trøje???
 9. GISP...... Hvordan kan jeg først have set denne tråd nu???? Hvor er det bare en fantastisk fortælling, og nogle sublimt flotte billeder. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige... De billeder du fik taget af dig selv er intet mindre end fantastiske... Super mange gange tillykke med jeres bryllup. I klæder hinanden så godt. I må da også tænke lidt ens da i begge har valgt den samme slags morgengave, i den samme ramme, gemt samme sted bare ik hver sin ende... Det er sgu da for morsomt... Mange knus fra Fluff...
 10. Jane, for søren da..... Hvor er du dog bare utrolig smuk.............. Jeg kan slet ingen ord finde. I klæder hinanden bare så godt. I stråler jo om kap med solen... Det ser faktisk næsten ikke ud som om at i er viet på en dansk strand. Det hele ser bare fantastisk ud. Et KÆMPESTORT MEGA TILLYKKE FRA FLUFF......
 11. Læg mærke til Diskobil's banner i baggrunden. Hvis jeg ikke har sagt det før, siger jeg det igen. DISKOBIL ROCK'S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 12. Ikke meget plads tilbage..